OPI Touring America Collection voor herfst/winter 2011/2012

Maak kennis met mijn allereerste OPI lakjes, deze komen uit de herfst/winter 2011/2012 Touring America Collection. Al tijden was ik nieuwsgierig naar de lakjes waar veel bloggers laaiend enthousiast over zijn, eindelijk kon ik ze nu ook uitproberen. Ik kan alvast verklappen dat ik ook erg enthousiast ben. Benieuwd naar de swatches en mijn mening, lees dan snel verder…

Eerst zou ik even wat meer vertellen over deze OPI herfst/winter collectie. De collectie bestaat uit twaalf kleuren en de lakjes zijn allemaal geïnspireerd door de kleurrijke Amerikaanse steden en hun inwoners. De kleuren staan voor comfortabel glamour en draagbare elegantie. De kleuren van de lakjes lopen uiteen van oranje, rood tot en met chocolade bruin. Allemaal kleurtjes die perfect passen bij de mode trends voor aankomend seizoen.

Ik ontving twee kleuren waaronder deze ‘Are We There Yet?‘. Een mooi oranje kleurig lakje die mij meteen doet denken aan de herfst. Het lakje heeft ook hele subtiele glittertjes en voor de rest is die vrij creamy. Natuurlijk kon ik niet wachten om deze lak op mijn nagels te doen, want ik was natuurlijk erg benieuwd waarom iedereen altijd zo enthousiast is over OPI. Na mijn eerste nagel wist ik al wel waarom. Het brede kwastje werkt erg fijn, ik kan er zonder problemen heel netjes mee lakken. Ook de dikte van het lakje is niet te dun maar ook niet te dik, just perfect! Deze kleur had wel twee dunne laagjes nodig om te dekken en nog steeds zie je wel de witte randjes van mijn nagels, volgende keer dus drie laagjes. De nagellak van OPI droogt heel snel maar is ook meteen vrij hard. Je hebt ook wel van die nagellak die droogt maar dan toch nog een tijdje ‘zacht’ blijft, dat is bij deze zeker niet het geval. Drie dagen lang heb ik deze nagellak op mijn nagels gehad zonder dat deze ging chippen, dat is voor mij een record!

(Zie je de kleine glittertjes in het flesje?)

Ook ontving ik de kleur ‘Road House Blues ‘ een mooie donkerblauwe kleur die af en toe ook wel een beetje donker paars lijkt. Zo’n kleurtje heb ik nog niet in mijn nagellak stash dus ik vind het een leuke aanvulling. Het lakje glanst behoorlijk en ik vind de kleur wel sjiek staan. Qua lakken, droogtijd en houdbaarheid (drie dagen zonder chippen) is die precies hetzelfde als het lakje hier boven. Van deze kleur had ik eigenlijk maar één laagje nodig, dus het is een goed dekkende kleur.


(Het lakje glanst zo erg dat je mijn camera kunt zien)

(Alle kleurtjes uit de collectie)

Ik snap wel waarom iedereen altijd zo enthousiast is over de nagellak van OPI. Het is gewoon hele fijne nagellak, die makkelijk lakt, snel droogt, lang meegaat en ze hebben natuurlijk altijd erg leuke en originele collecties/kleuren. De lakjes kosten per stuk €13,95. De OPI Touring America Collection is vanaf 1 september 2011 te koop. Benieuwd waar je OPI kunt kopen, kijk dan even op www.opi.nl voor de verkooppunten.