Mijn beauty to do list voor Italie!

Zoals je inmiddels weet vertrek ik over paar dagen richting Italie om daar de bruiloft van mijn zus te vieren en natuurlijk ook wel een beetje om lekker tot rust te komen. Op deze hele speciale dag wil ik er natuurlijk wel op mijn allerbest uitzien want ik neem aan dat er veel foto’s worden gemaakt. Maar perfect eruit zien gaat natuurlijk niet vanzelf en daar is natuurlijk wel wat voorbereiding voor nodig. Benieuwd wat ik allemaal heb gedaan en wat ik ga doen om er 11 juni stralend uit te zien, lees dan snel verder…

Wat heb ik al gedaan?

Ik ben echt zo vreselijk wit van mezelf en word zo moeilijk bruin dat ik dit jaar een zelfbruiner heb ingeschakeld. Op de dag van de bruiloft draag ik een jurkje en dan wil ik natuurlijk wel een beetje sunkissed eruit zien. Twee weken terug ben ik begonnen met smeren en ik gebruik hiervoor de zelfbruiner van Yves Rocher waar binnenkort ook een review over online komt. Dit product geeft mij een mooi natuurlijk bruin tintje en ik kan alvast verklappen dat het een aanrader is.

Voordat je gaat zelfbruinen is het ook erg belangrijk om goed te scrubben, doe je dit niet dan krijg je geen egaal resultaat. Voor het scrubben van mijn lichaam gebruikte ik de Rub Rub Rub van Lush. Dit is een vrij groffe scrub die zorgt dat je huid super zacht wordt.

Deze week heb ik ook al een gezichtspeeling gedaan zodat mijn huid hopelijk volgende week helemaal pukkelvrij is, let’s hope so!

Wat moet ik nog allemaal doen?

Ik zit te twijfelen over mijn haar. Aan de ene kant wil ik nog steeds heel graag een leuk kort kapsel (bobline achtig) en aan de andere kant ben ik de laatste tijd ook wel heel blij met mijn wat langere haar. Wanneer ik mijn haar niet ga knippen ga ik mijn haar denk ik mooi krullen zodat ik lekker veel volume heb.

Woensdag vertrek ik richting Italie en dinsdag moeten mijn benen natuurlijk nog even geharsd worden. Dit doe ik last minute zodat ik zo lang mogelijk super zachte benen hou.

Natuurlijk blijf ik ook ondertussen goed met de zelfbruiner smeren want zoals je misschien wel weet, zelfbruiner vergt veel onderhoud.

Mijn nagels ga ik lakken met een koraalachtig kleurtje. Ik wou een lakje van Chanel kopen maar eigenlijk laat mijn portemonnee dit niet toe. Gelukkig heb ik nog genoeg kleurtjes in mijn stash die ook prachtig gaan staan bij mijn jurkje.

Op de dag van de bruiloft wil ik natuurlijk ook een mooie make-up look. Ik heb hier een tijdje over nagedacht en ik weet nu precies wat het gaat worden. Benieuwd naar mijn look, dan moet je zeker mijn filmpje van morgen bekijken. In Italie is het op dit moment heel mooi weer dus het is belangrijk dat ik een goede primer draag zodat mijn foundation de hele dag mooi blijft zitten. Ik ga in ieder geval voor een niet te opvallende look.

Dit zijn de dingen die ik heb gedaan en zoals je ziet moet ik ook nog een hoop doen, ik krijg het nog druk. Natuurlijk laat ik jullie bij terugkomst veel foto’s zien van mijn Italie trip!

91 Comments on Mijn beauty to do list voor Italie!

 1. Janne
  4 juni 2011 at 11:03 (11 jaar ago)

  Heel leuk artikel, is eens iets anders 😀

 2. natasja
  4 juni 2011 at 11:17 (11 jaar ago)

  heb je er zin in om naar italia tegaan en hoe ga je dat doen met je hondje ga je vliegen heb je ooit weleens gevlogen welke plaats ga je zo lekker veel vragen van mij voor mij eerste reaktie

  • Sanne van Huis
   4 juni 2011 at 15:24 (11 jaar ago)

   Ja ik heb er wel zin in hoor..ook wel een beetje spannend. Mijn hondje gaat een week naar een pension :(. En we gaan met de auto heen want heb een beetje boel vliegangst haha.. ik heb al wel eens gevlogen hoor 😀

 3. Elien
  4 juni 2011 at 11:47 (11 jaar ago)

  Wat leuk om over je trip naar Italie te lezen! Ik kijk al uit naar je ‘complete look’ voor het feest en al je filmpjes, artikels na Italië! 😀
  x Elien

 4. Yvonne
  4 juni 2011 at 11:54 (11 jaar ago)

  Wat leuk! Mijn ouders zijn ook 11 juni getrouwd 🙂
  heel veel plezier in Italië!

  x Yvonne

 5. Jessica
  4 juni 2011 at 11:56 (11 jaar ago)

  Leuk artikel! Ben erg benieuwd naar je uiteindelijke look!
  Alvast super veel plezier die dag en geniet van elke minuut. Voor je het weet is zo’n dag weer voorbij.

 6. janne
  4 juni 2011 at 12:11 (11 jaar ago)

  haha leuk om te lezen! Ik ben benieuwd naar je make-up look!

  • Sanne van Huis
   4 juni 2011 at 15:24 (11 jaar ago)

   Die kun je morgen in mijn filmpje zien 😀

 7. Hanna
  4 juni 2011 at 17:03 (11 jaar ago)

  Ik zou je haar nu lang laten! Ik heb laatst ook mijn haar laten knippen, ik wilde een bob, maar het was iets anders dan ik in gedachten had. Nu ben ik eraan gewend en vind ik het ook wel leuk, maar eerst vond ik het echt heel lelijk!!
  Veel plezier in Italië!!
  xoxo

  • Sanne van Huis
   4 juni 2011 at 19:39 (11 jaar ago)

   Ik hou mijn haar ook lang want ik vind wat ik op dit moment het aller mooist 😀

 8. fre
  4 juni 2011 at 19:17 (11 jaar ago)

  ik vindt ook dat je beter niet last minute een ander kapsel kan nemen want het duurt altyd eventjes dat je eraan gewend bent. 😉

  veel plezier!

 9. Lise
  4 juni 2011 at 22:10 (11 jaar ago)

  Volgens mij ga je er erg leuk uitzien als ik dit zo lees 🙂

 10. Fatima
  5 juni 2011 at 13:26 (11 jaar ago)

  Leukk!! Maar ik denk dat je niet dinsdag nog je benen moet gaan harsen, misschien gaat de zelfbruinkleur er dan af of word hij onregelmatig zegmaar (jeweetwel, je hebt van die strips en als je dan één stukje huid 2x pakt dan word daar de kleur steeds lichter) omdat het zelfbruiner toch alleen maar op het bovenste laagje huid zit en met harsen trek je dat er als het ware af..
  Heel veel plezier in Italië !!

  • Sanne van Huis
   5 juni 2011 at 13:39 (11 jaar ago)

   Ik heb inderdaad inmiddels al mijn benen geharsd omdat ik daar al bang voor was 😀 en dank je wel!

 11. Lisa
  5 juni 2011 at 15:27 (11 jaar ago)

  Leuk artikel, ben alvast erg benieuwd naar je foto’s en je verslag 😀 Heb een fijne reis en veel plezier ^^

 12. Eline
  6 juni 2011 at 17:40 (11 jaar ago)

  Leuk artikel!! Als ik jou was zou ik je haar in een mooie bob laten knippen, ik vind dat je daar echt een hoofdje voor hebt! En dan voor de punten iets langer dan achter, als je begrijpt wat ik bedoel 😉 Ben zooo benieuwd naar je outfit!

 13. Esther
  7 juni 2011 at 19:35 (11 jaar ago)

  Doe je je benen niet zelfbruinen trouwens? als je gaat harsen daarna is alles weg en vlekkerig namelijk.

  Heel veel plezier in italie ;d