Filmpje: Make-up tutorial met een hele speciale look!

Zoals ik afgelopen vrijdag al aangaf heb ik voor jullie vandaag een make-up tutorial waarin ik laat zien wat voor make-up ik ga dragen tijdens de bruiloft van mijn zus. Ik gebruik een oranje kleur in mijn ooglook omdat er ook oranje details in mijn jurkje zitten. Oranje is toch nog best wel een lastige kleur voor op je ogen dus ik denk dat je echt wat aan dit filmpje kunt hebben. In deze tutorial leg ik stap voor stap uit hoe je deze look zelf ook kunt maken. Heel veel kijkplezier!

[http://www.youtube.com/watch?v=Co35WykV3Kw]

23 Comments on Filmpje: Make-up tutorial met een hele speciale look!

 1. Kimberly
  5 juni 2011 at 10:34 (9 jaar ago)

  Ik vind het lastig om te zien in het filmpje, om even eerlijk te zeggen, misschien een tip om een foto erbij te plaatsen met het eindresultaat? :) Verder van wat ik wel kan zien, ziet het er leuk uit!

  Beantwoorden
 2. shna
  5 juni 2011 at 12:56 (9 jaar ago)

  Nice! Denk je dat je het aankan, naar Italie reizen?

  Beantwoorden
   • shna
    5 juni 2011 at 13:52 (9 jaar ago)

    Inderdaad, gewoon er voor gaan! Is natuurlijk niet iets dat je wil missen! Je kan het!

    Beantwoorden
 3. femketje
  5 juni 2011 at 12:56 (9 jaar ago)

  erg mooie look! en gefeliciteerd met je zus :D hoop dat het een mooie dag wordt!

  Beantwoorden
 4. natasja
  5 juni 2011 at 13:01 (9 jaar ago)

  mooi filmpje maar dat spiegeltje wat je altijd gebruikt is is dat een foundation poeder ik zie je dat nooit gebruiken of is die leeg ik las dat jij ook zelfbruine gebruikt van yvesroucher krijg je geen vlekken ermee

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   5 juni 2011 at 13:04 (9 jaar ago)

   Dank je, dat is van een oude foundation en het is gewoon een heel handig spiegeltje die ik eigenlijk altijd gebruik. Binnenkort kun je een review lezen over de zelfbruiner van YvesRoucher :) dus ik verklap nog even niets :)

   Beantwoorden
 5. Yvonne
  5 juni 2011 at 13:45 (9 jaar ago)

  Wat een mooie look!

  Beantwoorden
 6. Irith
  5 juni 2011 at 14:12 (9 jaar ago)

  mooie look!
  hoe ga je je haar doen?

  Beantwoorden
 7. Marlon
  5 juni 2011 at 14:30 (9 jaar ago)

  Leuk filmpje en mooie look! Je zat nu al minder vaak met je hand voor je gezicht waardoor we het beter konden zien hihi ;)
  Misschien inderdaad een tip om na elke look nog een close up foto te plaatsen. Vanaf deze afstand ziet het er al mooi uit maar het zou duidelijker zijn met een foto van dichtbij.

  Beantwoorden
 8. Milou
  5 juni 2011 at 14:47 (9 jaar ago)

  Hoi Sanne,

  Eerste reactie op je site.
  Ik vind hem heel erg leuk.
  Graag zou ik willen weten of het filmpje van “Maak je eigen J’taime Chanel t-shirt!” weer online komt. Ben namelijk heel benieuwd.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   5 juni 2011 at 14:50 (9 jaar ago)

   Leuk, mag je vaker doen :D. Ik ben druk bezig met het filmpje weer aan te passen. Ik had geen rechtenvrij muziek gebruikt en daardoor is het filmpje door Youtube eraf gehaald :)

   Beantwoorden
   • Milou
    6 juni 2011 at 22:06 (9 jaar ago)

    okee! en hoe lang duurt dat ong.?

    Beantwoorden
 9. Sanne van Huis
  5 juni 2011 at 14:51 (9 jaar ago)

  Bij de OOTD kan ik anders nog wel even een ooglook foto erbij maken :D zodat jullie het nog wat duidelijker kunnen zien :D

  Beantwoorden
 10. Lotte
  5 juni 2011 at 15:35 (9 jaar ago)

  Oranje staat je erg goed meid!

  Beantwoorden
 11. Tara
  5 juni 2011 at 15:38 (9 jaar ago)

  Leuke look weer! Maar ik krijg dat zelf dus nooit voor elkaar..probeer wel eens wat te mixen, maar het resultaat is altijd teleurstellend haha :( Misschien heb ik er te weinig geduld voor.
  In ieder geval alvast heel veel plezier volgende week en felicitaties voor je zus!

  Beantwoorden
 12. Janneke
  5 juni 2011 at 16:09 (9 jaar ago)

  Mooie look! Maar ‘t is inderdaad wel lastig te zien van die afstand. Dichterbij mn beeldscherm zitten werkte niet ;-) Ik heb het palette Parapuaya van Sleek, waar een aantal verschillende oranje en rozetinten in zitten, die zijn ook zooooo mooi!

  Beantwoorden
 13. Myrthe
  11 juni 2011 at 13:05 (9 jaar ago)

  Supermooie look ! Staat je goed. x

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *