Filmpje: ‘Perfect imperfections’ tag

Vandaag een vrij persoonlijke video waarin ik mijn ‘imperfecties’ en mijn ‘perfecties’ aan jullie vertel. Mochten jullie het leuk vinden, laat dan ook bij de comments jullie drie imperfecties en perfecties achter. Mochten jullie trouwens nog meer tags weten die misschien wel leuk voor mij zijn, vertel dat ook even bij de reacties! Heel veel kijk plezier…

 

Dit vind je vast ook leuk...

20 Comments on Filmpje: ‘Perfect imperfections’ tag

 1. femketje
  2 mei 2013 at 14:58 (7 jaar ago)

  ugh, vind zulke negatieve online comments altijd zo’n onzin.. inderdaad net wat je zegt: op internet durft iedereen alles te zeggen tegen wie dan ook. imperfecties maken iemand uniek en daar hou ik van :)

  leuk filmpje <3

  Beantwoorden
 2. Anouk
  2 mei 2013 at 15:16 (7 jaar ago)

  Leuk hoor en je mag er zeker zijn.
  Hopelijk gaat t met de therapie die je volgt ook nog steeds goed.

  Beantwoorden
 3. Selena
  2 mei 2013 at 15:25 (7 jaar ago)

  Lekker laten gaan, die reacties over je tanden. Je hebt tenminste nog tanden!! haha.
  Iedereen is uniek in zijn eigen soort, als je alleen maar “perfect” zou zijn, dan ben je gewoon saai haha.

  De 3 dingen wat ik minden van mijzelf vind is:
  Mijn lichaam, ik ben niet dik, maar ook niet de dunste, ik zou graag een paar kilo’s kwijt willen raken.
  Mijn voeten, ik vind ze niet lelijk, maar ze zijn klein (maat 36) en heb er ontzettend veel last van.
  Mijn boezem, ik heb best grote meiden waardoor ik heel weinig kan dragen en waarmee ik ook veel last heb van mijn rug.

  De 3 dingen waar ik tevreden mee ben:
  Mijn nagels, deze zijn altijd sterk, lange nagelbedden en groeien snel.
  Mijn ogen, ik heb groene grote ogen en krijg er vaak complimentjes over
  Mijn haar, ik heb bruin golvend lang haar, en ik kan er alles heel makkelijk mee doen, daar ben ik erg blij mee

  Leuk filmpje!

  Beantwoorden
 4. Dilara
  2 mei 2013 at 16:16 (7 jaar ago)

  Wat een leuk filmpje!
  Ik vind de negatieve reacties egt belachelijk! Het is zo stom om negatieve opmerkingen over iemand te roepen terwijl niemand perfect is. Zoals jij al zei, ze zouden het nooit recht in je gezicht durven zeggen. Wel fijn om te zien dat je er ontzettend professioneel en goed mee omgaat. Over je beugel, ik heb 1,5 jaar een beugel gedragen en kreeg na het dragen van mijn beugel, aan de onderkant een draadje (aan de achterzijde van je tanden, zie je helemaal niet) en die zorgde ervoor dat mijn tanden op z’n plek bleven zitten. Ik kreeg hem boven niet, daar moest ik een nachtbeugel dragen, verschikkelijk vond ik dat! Ik ben dus na 2 jaar dragen van die nachtbeugel langs de ortho gegaan en ook een draadje boven laten zetten. Dus nu heb ik onder en boven draadjes die je niet ziet maar wel mijn tanden op z’n plek houden! Ontzettend handig en zeker aan te randen!

  Beantwoorden
 5. Martina
  2 mei 2013 at 16:59 (7 jaar ago)

  Irritant elke keer die opmerkingen over je tanden!

  Beantwoorden
 6. Ashleey
  2 mei 2013 at 17:04 (7 jaar ago)

  Je mag er zeker zijn! Wat een leuk en open video zeg!

  Beantwoorden
 7. Wieteke
  2 mei 2013 at 20:35 (7 jaar ago)

  Wat een goed en eerlijk filmpje! Mijn benen worden ook nooit bruin, heel vervelend maar ja ik heb er wel weer vrede mee gevonden..Lichte huidjes zijn ook mooi!!:)

  Beantwoorden
 8. Chantal
  2 mei 2013 at 21:55 (7 jaar ago)

  Hele leuke video en je mag er zeker zijn hoor!

  Beantwoorden
 9. Nancy
  3 mei 2013 at 11:13 (7 jaar ago)

  Leuk en open filmpje! Ik merk dat je wat rustiger praat dan in eerdere filmpjes, fijn! :)
  Je bent een hele mooie meid!

  Beantwoorden
 10. Lisa
  3 mei 2013 at 12:44 (7 jaar ago)

  van je ondertanden heb ik nooit last gehad!!

  Beantwoorden
 11. Sel
  3 mei 2013 at 20:27 (7 jaar ago)

  Stom die reacties! Sommige mensen denken dat ze zomaar alles kunnen zeggen op het internet. Ik wil wel zeggen dat als je twijfelt over een beugel, ik zeg doen! ben nu zelf 20 en heb een beugel genomen na lang twijfelen, maar ben er heel blij mee :)

  Beantwoorden
 12. Louise
  3 mei 2013 at 23:07 (7 jaar ago)

  Dit klinkt misschien een beetje raar, maar ik heb echt precies hetzelfde met mijn onder tanden, beugel gehad bitje niet gedragen en nu een onder gebit dat er maf uit ziet. Ik vind dit een hele stoere tag en ook heel cool dat je ‘m doet. Tegenwoordig laten mensen alleen maar hun beste en mooiste kanten zien en dan lijkt alles wel heel perfect en onhaalbaar.
  Nu moet ik er zelf ook maar in geloven.
  Imperfect
  - mijn lichaam; en dan bedoel ik in general, ik mag er best zijn ik heb mooie vrouwelijke vormen, zandloper maar ik ben te zwaar en dat is toch wel lastig af en toe (af en toe!)
  - mijn nagels; Ik ben een enorme nagelbijter en het resultaat is niet best haha.
  - Mijn gebit; ik ben voor mn gevoel al eeuwen gestopt met roken en ik drink zelden koffie toch heb ik geen mooie tanden die alle kanten op staan haha.

  Mijn perfecties
  -Ik ben altijd best sterk geweest en dat ben ik nog steeds, gewoon lekker krachtig (dit wordt een hele rare reactie sorry)
  - Sproetjes er zijn mensen die het verschrikkelijk vinden maar in de zomer krijg ik (niet zo veel hoor) sproetjes en dat is eigenlijk super schattig (als iemand dat herhaald ga ik sputteren haha)
  - M’n voeten- ik heb echt prima voeten, geen nare tenen of knobbels, mooi slank en met maat 38 a 39 pima maat al zeg ik ‘t zelf

  xx

  Beantwoorden
 13. Carien
  4 mei 2013 at 08:09 (7 jaar ago)

  Oh ik herken het zo van je gebit. Mijn boventanden zijn weer scheef gaan staan na m’n beugel. Zo vervelend! Ik heb nooit en spalkje of nachtbeugel gekregen.. Ik heb dus n tijdje geleden na lang wikken en wegen toch weer n beugel genomen en heb er nooit spijt van gehad(ok alleen de eerste dag dat erin zat haha). Na n klein half jaar stonden m’n tanden weer recht. Spalkje erin en klaar! Dat is nu n paar jaar geleden en ben er nog steeds elke dag blij mee!
  Gewoon doen dus! Daar heb je de rest van je leven plezier van!

  Beantwoorden
 14. Emma
  4 mei 2013 at 12:17 (7 jaar ago)

  Je moet je echt niks aantrekken van al die stomme commentaar! Inderdaad, moesten ze je in het echt zien zouden ze het nooit zomaar zeggen! Ik zal ook is mijn imperfecties en perfecties opschrijven:
  Imperfect: – mijn scheve tanden ook. Bij mij is het vooral mijn bovenste rij tanden die flink scheef staat. Ik heb juist een afspraak gemaakt bij de orthodontist, want ik wil er echt vanaf. Niet dat ik zoveel slechte commentaar krijg maar ik zou toch graag een mooie glimlach hebben :-)
  - mijn bril. Ik vind het niet erg dat ik een bril draag, maar ik zou zooo graag een nieuwe hebben. Jammer genoeg heb ik momenteel niet genoeg geld om een nieuwe aan te schaffen, met de ortho en zo die al duur genoeg is.
  - mijn ene knie. Toen ik een jaar of 10 was, ben ik vier keer gevallen op 1 knie, in 2 jaar tijd ofzo! Ik heb nu lelijke littekens op mijn knie…
  perfecties: – mijn haar, absoluut! Ik krijg echt superveel complimentjes over mijn haar. Al zou ik wel graag is mijn haar verven naar een lichtbruine kleur, ik vind het net iets te donker op dit moment :) Wat wel jammer is, als ik een dot of zo aandoe, past dat helemaal niet bij mijn gezicht. Dat is -denk ik- dankzij mijn bril en mijn scheve tanden. Maar over een paar jaar is dat veranderd, dus :-)
  - mijn benen! afgezien van de lelijke littekens op mijn ene knie, heb ik mooie, lange benen die snel bruinen!
  - mijn karakter. ik ben altijd zo vrolijk en opgewekt, en ik heb geleerd om voor mezelf op te komen en niets aan te trekken wat andere mensen van me denken. Ik ben ook niet op mijn mondje gevallen :) Ik heb ook geleerd om minder te piekeren, waardoor ik nu echt tevreden ben met de mens wie ik ben, ookal ben ik helemaal niet perfect, en dat weet ik.

  Beantwoorden
 15. Milou/ LounaBeauty
  5 mei 2013 at 18:03 (7 jaar ago)

  Super filmpje meiske :) Knap vind ik dit altijd. Wat een gedoe omtrent je gebit.. pff. Beugel is inderdaad wel duur he! phoe.

  Beantwoorden
 16. Mirjam
  5 mei 2013 at 19:36 (7 jaar ago)

  Respect Sanne! Iedereen heeft z’n minder mooie puntjes, niemand is perfect. Ik vind je een prachtige meid!

  Beantwoorden
 17. Nena
  7 mei 2013 at 21:33 (7 jaar ago)

  Leuk filmpje! het is me nooit heel hard opgevallen dat je tanden niet recht staan en wel vervelend als die reacties! Maar je bent een mooi meisje/vrouw hoor :)

  Beantwoorden
 18. Romy
  12 mei 2013 at 00:01 (7 jaar ago)

  Echt respect dat je deze tag hebt gedaan, Sanne! Ik vind het echt nergens op slaan dat sommige mensen zulke reacties plaatsen. Het was mij eerlijk gezegd nooit opgevallen en ik snap ook gewoon niet waar mensen het lef vandaan halen om zulke dingen te zeggen. Je bent echt heel mooi en ik vind het echt super van je dat je je zo open durft te stellen. Niks aantrekken van die nare reacties!

  Beantwoorden
 19. Inge
  17 mei 2013 at 14:17 (7 jaar ago)

  Wat ben je ontzettend leuk, echt jezelf, leuk dus!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *