Zomer modetrends 2011

Alweer bijna kunnen we zomer verwelkomen, wat vliegt de tijd toch voorbij! Natuurlijk horen bij dit nieuwe seizoen ook nieuwe trends. Daarom heb ik alvast de meest opvallende trends voor je uitgezocht. Deze items ‘moet’ je gewoon in je kast hebben, als het je smaak is natuurlijk. Ik maakte alvast een sneak peak zodat je alvast een beetje kunt zien wat er op dit moment in de winkels ligt…Zoals je ziet zie je veel trends terug komen en kleur mag weer! Weg met de poedertinten (wat overigens ook nog steeds kan) maar deze zomer zie je toch meer items met felle kleurtjes. Ik hou wel van bright colors, het is vrolijk en past natuurlijk super goed bij de zomer. Wat je ook heel veel ziet is dat er veel gebruik gemaakt wordt van riet, zo zag ik rieten armbanden, rieten tasjes, rieten hoedjes etc. Ook dit vind ik perfect bij de zomer passen! Zag je voorheen veel lange tops, nu is het juist hip om korte tops te dragen. De echte fashionista’s dragen dit zonder iets eronder, dus als naveltopje (hoe jaren 90), maar die trend sla ik maar over. Wel vind ik het leuk om er een langer hemdje onder te dragen en ook dit staat hartstikke leuk. Eerder zag je veel brede armbanden, de zogenaamde ‘bangels’, nu zie je vooral veel dunne armandjes en dan zoveel mogelijk om je arm. Wat ik persoonlijk ook een hele leuke trend vind is dat er veel gebruik gemaakt wordt van kant, ik vind dit namelijk romantisch en ik hou nou eenmaal van een ‘lieve’ kledingstijl.

Waar te koop? Kanten gilet Shoeby fashion, cropped shirt H&M, Hotpants Jane Norman, rieten tasje Topshop, bikini H&M, veren oorbellen Miss Selfridge, dunne armbandjes Welikefashion, playsuit color block RiverIsland, playsuit H&M, Pump met rieten hak H&M en sandalen Welikefashion.