Wat te verwachten de komende tijd qua beauty posts?

Het leek mij wel leuk om een sneak preview te laten zien van de beautyproducten die ik thuis nog heb liggen en waar ik nog een artikel over wil schrijven. Sommige producten heb ik ontvangen en andere heb ik zelf gekocht. Op dit moment zijn het nogal veel beauty spulletjes en af en toe raak ik het overzicht een beetje kwijt. Het artikel is niet alleen voor jullie leuk maar voor mijzelf is het ook best handig. Sommige producten die je gaat zien ben ik al uitvoerig aan het testen en met sommige moet ik nog beginnen. Kijk mee naar alle producten zodat je alvast een beetje weet wat er de komende tijd allemaal gaat verschijnen op mijn blog…

Deze doos vol met watjes en doekjes van Demake Up heb je ongetwijfeld al op andere blogs voorbij zien komen. Ook ik ben verrast met deze hele leuke presskit. Sinds vorige week ben ik ze aan het testen dus jullie kunnen snel een uitgebreide review lezen zodat jullie ook mijn mening over deze producten kunnen lezen.

Laatst had ik ook al een artikeltje gemaakt over de KOH lakjes die ik had ontvangen bij een abonnement. Ik ben er nog steeds heel blij mee en ik ben ze ook al druk aan het swatchen. Er zitten een paar hele mooie kleuren bij die ik graag aan jullie wil laten zien, hou mijn blog goed in de gaten als je benieuwd bent.

Het volgende product heet ‘Idol Lash’ en dit product zou zorgen voor langere en vollere wimpers. Bij dit soort producten wil ik het eerst zien dan geloven en daarom ben ik dit al een tijdje aan het uitproberen. Wat mijn eindoordeel is kun je natuurlijk ook heel snel hier lezen…

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede topcoat, want een nailpolish addict kan natuurlijk niet zonder. Na een beetje rondvragen en zoeken op het internet leek me de topcoat van INM wel heel fijn. Ook deze heb ik al een paar keer op gehad en ook hier komt snel een review over.

Deze haarverf van John Frieda heb ik al een tijdje in de kast liggen. Ik ben nog even aan het wachten totdat mijn haar er weer ‘klaar’ voor is om geverfd te worden. Mijn haar is namelijk van de vorige keer kleuren behoorlijk droog geworden en daarom ben ik nu even iets voorzichtiger. Maar binnenkort ga ik deze haarverf van John Frieda zeker uitproberen en ik ga ik hier ook een uitgebreid artikel over schrijven.

Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte mascara en dat is ook de reden dat ik steeds weer een nieuw merk of soort ga uitproberen. Deze van NYC heb ik nog niet geprobeerd,  maar mijn normale mascara is bijna op en dan is deze aan de beurt. Nasst deze heb ik ook nog een mascara van 2Be en ik zit er aan te denken om een versus artikel te maken met deze twee, lijkt jullie dat leuk?

Mijn bijnaam zou ‘melkfles’ kunnen zijn want ik ben zo ontzettend wit en word maar moeilijk bruin. Daarom is een zelfbruiner de ideale oplossing voor mij en ik las al behoorlijk veel positieve verhalen over de zelfbruinings producten van Yves Rocher. Binnenkort ga ik beginnen met smeren en natuurlijk laat ik het jullie weten of mijn huid een gezond bruin kleurtje heeft gekregen. Ik moet toegeven, ik vind het wel een beetje spannend want ik ben toch wel een beetje bang dat ik op een worteltje ga lijken, maar hee alles voor mijn blog natuurlijk…

Nog een product van NYC namelijk een bronzer. Ook deze zit nog helemaal nieuw in de verpakking en ik heb deze nog niet getest. Maar dit product ligt nu tussen mijn stash en ik ga deze zeker veel gebruiken de komende tijd wanneer ik mijn make-up doe. Ook hier gaan jullie een artikel over lezen.

Ook heb ik nog twee lakjes van NYC die ik ook nog niet heb gebruikt. Ik heb de laatste tijd zoveel nieuwe lakjes dat ik eigenlijk van gekkigheid niet meer weet wat ik op moet doen. Ik ben wel heel erg nieuwsgierig naar deze lakjes want NYC belooft dat het sowieso 7 dagen goed blijft zitten, ik ben benieuwd!

Ook ontving ik een hele tijd geleden een handcreme van Herome en deze ben ik al een behoorlijke tijd aan het gebruiken en dit is ook wel te zien aan de tube. Deze heb ik inmiddels ook al wel voldoende getest om er een review over te kunnen schrijven, dus heel binnenkort gaan jullie hier een artikel over vinden op mijn blog.

Zoals je ziet zijn het behoorlijk wat producten waar ik nog over kan schrijven, ik kan in ieder geval nog een behoorlijk tijdje vooruit! Dit is ook nog niet eens alles want ik heb ook nog producten van E.L.F. en ook nog wat producten van Catrice uit de vernieuwde collectie en ook nog wat Lush producten waar ik graag over wil schrijven.

Over welke producten wil je heel graag en snel iets lezen? En vind je het leuk als ik vaker zo’n soort artikel maak zodat je alvast een beetje weet wat er komen gaat, let me know!

15 Comments on Wat te verwachten de komende tijd qua beauty posts?

 1. Isa
  2 mei 2011 at 10:51 (9 jaar ago)

  Ik kijk overal naar uit, maar vooral naar de zelfbruiner! Mijn bijnaam zou ook melkfles kunnen zijn haha!

  Beantwoorden
 2. Madeline
  2 mei 2011 at 11:43 (9 jaar ago)

  OOh ik hoop zo dat die eyelash enhancer werkt, het originele product is eigenlijk revitalash maar kost ook 100 dollar en is bijna altijd uitverkocht en heel duur!

  Can’t Wait!

  Beantwoorden
 3. lisa
  2 mei 2011 at 12:06 (9 jaar ago)

  ben benieuwd! ziet er in ieder geval nu al goed uit!

  Beantwoorden
 4. Melanie
  2 mei 2011 at 14:07 (9 jaar ago)

  Wat een mooie producten zitten er tussen! Ik ben erg benieuwd naar de reviews.

  Beantwoorden
 5. Lisa
  2 mei 2011 at 16:28 (9 jaar ago)

  Leuke producten, ben alvast benieuwd! :D

  Beantwoorden
 6. fre
  2 mei 2011 at 17:55 (9 jaar ago)

  Leuke producten zitten er tussen!:D

  p.s in het stukje van die nyc mascara staat een spelfout..’ Nasst deze heb ik ook nog een mascara van 2Be’ Daar moet dan denk Naast

  Beantwoorden
 7. tamara
  2 mei 2011 at 19:11 (9 jaar ago)

  ben erg benieuwd naar de nyc producten,
  ik heb tot nu toe alleen een lipstick ben er niet heel erg tevreden over en heb daarom ook weer meteen een vooroordeel over rest van de collectie, ben benieuwd of ik er na verschillende revieuws nog zo bevooroordeeld tegen over sta.

  Beantwoorden
 8. Nisrine
  2 mei 2011 at 22:06 (9 jaar ago)

  Ik benieuwd naar de NYC bronzer. :)

  Liefs,
  Nisrine.

  Beantwoorden
 9. Jacky
  2 mei 2011 at 22:37 (9 jaar ago)

  Die bronzer van nyc is volgens mij een blush, de bronzer zit in ri de verpakkingen. Ik heb van deze verpakking een blush. De kleur is prachtig maar er komt weinig poeder noch pig,ent vanaf, moet echt hard een paar keer eroverheen swypen

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *