Tip: www.Nelly.com

Soms kom ik per toeval op een site terecht waarvan ik denk ‘dit had ik veel eerder moeten ontdekken’ zo ook deze site www.nelly.com. Dit is een webshop een beetje a la Asos maar dan in het Nederlands (van origine Scandinavisch). Ze verkopen vrouwenmode, mannenmode, kinderkleding en beauty producten! Geloof me, hou je van hippe mode en mooie beauty merken lees dan echt even verder…

Voor de bruiloft van mijn zus die ik aankomende juni heb ben ik op zoek naar het perfecte jurkje. Zo kwam ik terecht op deze site en ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, jij wel? Voor ik het wist was ik bijna een uur aan het rondkijken en ik moet zeggen dat ze een erg leuk assortiment hebben. Natuurlijk zitten er wel dingetjes bij waarvan ik denk, niet zo leuk maar dat heb ik bijna in elke shop wel. Ze verkopen mooie kleding en accessoires maar ook kun je hier heerlijk beauty shoppen. Zo zag ik merken voorbij komen als NYX (wat hier overigens wel heel prijzig is, jammer) Essie en  Too Faced. Deze site is echt even de moeite waard om te bekijken en misschien wel iets te bestellen, sorry als ik je nu vanwege dit artikel aanzet tot kopen ;D.

Nadeel is dat je best lang moet wachten tot je bestelling er is, namelijk 3-7 dagen. Maar aan de andere kant is dit nog sneller dan de H&M. Ook kun je niet met iDeal betalen en er zijn maar 3 verschillende manieren om je bestelling te betalen. Namelijk met een CreditCard, Factuur en Nellytegoed/Korting. Voor meer info over deze betalingsmogelijkheden kun je even een kijkje nemen op de site.

Ik zag al hele mooie jurkjes voorbij komen en ook zag ik een hele mooi Too Faced palette die ik eigenlijk wel graag in mijn stash wil verwelkomen. Natuurlijk ben ik heel benieuwd of jij al bekend bent met deze leuke shop en wat je ervaringen zijn, let me know! En voor de nieuwsgierigen, hier is de link naar de shop.

 

Dit vind je vast ook leuk...

16 Comments on Tip: www.Nelly.com

 1. Helena
  4 mei 2011 at 09:36 (9 jaar ago)

  Oeee die ga ik even opslaan bij mijn favorieten :D

  Beantwoorden
 2. charile
  4 mei 2011 at 10:05 (9 jaar ago)

  Oh, daar ga ik zeker even kijken ;D
  ‘xx

  Beantwoorden
 3. M.
  4 mei 2011 at 10:22 (9 jaar ago)

  Ohw! Wat een leuke tip! Die ga ik ook even onthouden..

  Beantwoorden
 4. Texie
  4 mei 2011 at 10:32 (9 jaar ago)

  Ben even gaan kijken, vind de prijzen een beetje aan de hoge kant. Maar ik moet zeggen dat ze er echt leuke spulletjes hebben!!

  Beantwoorden
 5. janne
  4 mei 2011 at 12:47 (9 jaar ago)

  ik heb even gekeken en is echt super leuke shop!

  Beantwoorden
 6. Elien
  4 mei 2011 at 13:59 (9 jaar ago)

  Ik ga eens kijken, ik ben namelijk ook op zoek naar dat perfecte jurkje ;)

  Beantwoorden
 7. Elsemieke
  4 mei 2011 at 14:50 (9 jaar ago)

  Oh nee he, nu heb ik een heel leuk galajurkje gezien, voor m’n eindexamengala in juni, voor maar 22,95, maar ik heb er al één! En ik kan er natuurlijk maar één aan, shiiiiiiitt :(
  (deze site gaat dus bij m’n favorieten!)

  Beantwoorden
 8. kimberly
  4 mei 2011 at 15:11 (9 jaar ago)

  Erg leuke webshop. Zeker iets bestellen! Dankje voor het delen :)

  Beantwoorden
 9. fre
  4 mei 2011 at 22:00 (9 jaar ago)

  Leuke site zal zeker even rondkijken ;-)

  Beantwoorden
 10. Manar
  4 mei 2011 at 23:11 (9 jaar ago)

  Hey Sanne,

  Ik heb er laatst een leren jasje bestelt maar hij was echt TE groot. Het kan aan het jasje zelf liggen maar hij gewoon ECHT groot. De bestelling was er echter binnen 5 dagen al, dus echt snel! Nu heb ik het jasje terug gestuurd en ben ik nog steeds aan het wachten op hetzelfde jasje in een maat kleiner. Dit duurt echter wel weer veel langer. Ik wacht nu al 2 weken, begint een beetje irritant te worden maar ik blijf geduldig ofcourse! Alvast veel plezier met de site. ;)

  Beantwoorden
 11. Lisa
  5 mei 2011 at 02:05 (9 jaar ago)

  Kende deze al sinds een jaar of 3 en ze hebben leuke dingen ja :) Heb er al eens kledij gekocht en iets van Disney Couture maar jammer genoeg zie ik geen Disney Couture meer op de website staan :/

  Beantwoorden
 12. Annelies
  5 mei 2011 at 12:48 (9 jaar ago)

  Nog nooit van gehoord, ik ga zeker een kijkje nemen!

  Beantwoorden
 13. Dhini
  5 mei 2011 at 16:06 (9 jaar ago)

  ik kent die webshop
  erg leuke webshop

  Beantwoorden
 14. Kim
  6 mei 2011 at 20:32 (9 jaar ago)

  BAD GIRL! :P

  Nu wil ik die halfe winkel leegkopen! <3

  Niet erg hoor! Leuk dat je die shops deeld! :D

  Beantwoorden
 15. Chantal
  24 augustus 2011 at 01:45 (8 jaar ago)

  Hi,

  Op Korting-Links.nl staat nu een kortingscode voor Nelly.com waar je 10% korting mee krijgt…Altijd handig :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *