Stylepage: High Summer!

Het weer van gisteren deed me toch sterk denken aan een hete zomerdag en dat was ook meteen mijn inspiratie voor deze stylepage. Nog maar een halve maand en dan begint de zomer echt en kunnen we weer ons meest luchtige outfits aan gaan trekken. Volgende week woensdag vertrek ik al richting het mooie Italie en ik ben dus een beetje last minute aan het shoppen en kom echt de leukste kleding en accessoires tegen, had ik maar een geldboom..zucht.

De volgende stylepage is roze, girly en ook een beetje romantisch. De items die ik heb uitgekozen zou ik echt allemaal wel willen hebben. Ik vind de kleding, sandaaltjes en accessoires helemaal geweldig! Laat de zomer maar snel komen…

Natuurlijk ben ik ook heel erg benieuwd wat jij van deze stylepage vindt, dus laat me dat even weten bij de comments…