Sans winactie stem op je favoriet!

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik gek op winacties, ik vind het namelijk erg leuk om mijn bezoekers te verblijden met leuke prijzen. Deze winactie in samenwerking met Sans vind ik ook echt een hele leuke. Vorig jaar had ik ook al een soortgelijke winactie alleen ik heb nu wel een beetje anders aangepakt. De bedoeling van deze winactie was dat je een collage moest maken met leuke items van Sans-online. Ik kreeg 31 hele creatieve en mooie inzendingen binnen en vanaf nu mag je op je favoriet stemmen. Diegene met de meeste stemmen wint een waardecheque t.w.v. โ‚ฌ150,-. Maar ook ik kies eentje uit en die wint een cheque t.w.v. โ‚ฌ75,-, hele toffe prijzen dus! Diegene die mee hebben gedaan mogen vanaf nu stemmen verzamelen, dus zet alles in. Laat je familie, vrienden, buren, bezoekers van je site, Twitter followers, Facebook vrienden etc. etc. op je stemmen en wie weet win jij dan de hoofdprijs.

Benieuwd naar de inzendingen, lees dan snel verder…

(Klik op het plaatje voor het originele formaat)

Nancy Elien Roos
Tanja Juliette Laura
Samantha M Lin Astrid
Sandra Elsemieke Marjolein
Puck Karin W Lise
Cheryl Madelief Celine
Lieke Manar Karin H
Tamara Milady Diede
Madelon Paula Nathalie
Melissa Sanne Melanie
Tara Stephanie Samantha S

Stemmen op je favoriet kan nu niet meer. Ik ga vandaag (8 juni) mailtjes sturen naar de twee winnaars. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het meedoen en ik vind het leuk dat jullie allemaal zoveel moeite in jullie collages hebben gestoken :D.

133 Comments on Sans winactie stem op je favoriet!

 1. Tara
  19 mei 2011 at 00:18 (11 jaar ago)

  Wauw! Wat een gave collages zitten ertussen! Echt knap werk van alle meiden! Succes allemaal ๐Ÿ™‚

 2. Milady
  19 mei 2011 at 07:41 (11 jaar ago)

  Wat een toffe collages inderdaad! Iedereen heeft wel z’n best gedaan zeg! ๐Ÿ˜€

 3. Laura*
  19 mei 2011 at 09:13 (11 jaar ago)

  Wat leuk dat die van mij nu hier te zien is ^^
  Ik heb geen bewerkingsprogramma dus hij valt een beetje weg hier, ook omdat de rand niet te zien is, maar ik heb gewoon meegedaan voor de lol, ik vond het leuk om te doen ๐Ÿ˜€

  • Melissa
   19 mei 2011 at 11:42 (11 jaar ago)

   Jaa ik heb het ook in Paints gedaan hihi! ๐Ÿ˜‰

 4. Asmae
  19 mei 2011 at 09:27 (11 jaar ago)

  Leuke actie! En mooie collages! <3

 5. Miss MATC
  19 mei 2011 at 09:48 (11 jaar ago)

  Mooie collage’s

 6. Melissa
  19 mei 2011 at 10:38 (11 jaar ago)

  Echt superlief dat ik al stemmen heb! ๐Ÿ™‚

 7. Manon
  19 mei 2011 at 11:11 (11 jaar ago)

  Moeilijk om hier uit te kiezen zeg! Ik heb op Roos gestemd, omdat ik die zo leuk vind met “wat zal ik aantrekken vandaag”.

  Alle meiden, succes!

  • Roos
   19 mei 2011 at 13:22 (11 jaar ago)

   Wauw, SUPER bedankt Manon!
   En ook bedankt voor alle andere die op mij gestemd hebben ๐Ÿ™‚
   Xxx

 8. fre
  19 mei 2011 at 14:08 (11 jaar ago)

  super leuke collages!

 9. Elsemieke
  19 mei 2011 at 15:47 (11 jaar ago)

  Wat een mooie zitten ertussen! Leuk om de verschillende stijlen te zien.
  En iedereen die op mij gestemd heeft/stemt heel erg bedankt! <3

 10. Sanneke
  19 mei 2011 at 16:00 (11 jaar ago)

  Vote for meee!!! ;D

  • Tanja
   19 mei 2011 at 17:51 (11 jaar ago)

   You’re gonna be the winner.. denk ik.. als je nu al zooo veel stemmen hebt!
   Goed bezig ๐Ÿ˜‰

   Maaar natuurlijk mag iedereen ook op mij stemmen;):P

 11. Madelief
  19 mei 2011 at 16:21 (11 jaar ago)

  Ik denk dat ik niet veel stemmen krijg hahaha, dus ik hoop op de tweede prijs (: !
  Maar er zitten echt superleuke collages tussen zeg!

 12. Elsemieke
  19 mei 2011 at 16:30 (11 jaar ago)

  Woooow Sanne gaat hard!

  • Sanneke
   19 mei 2011 at 16:37 (11 jaar ago)

   sorry :$

 13. Sandra
  19 mei 2011 at 17:04 (11 jaar ago)

  Supermooie collages! Die van mij krijgt hier dus een minderwaardigheidscoplex van (wat houd ik toch van dat woord =] ).
  Aan iemand die op mij heeft gestemd: Dankje :’D
  Ik hoop op de tweede prijs, want ik denk niet dat ik de eerte win.

 14. Jeanne
  19 mei 2011 at 17:40 (11 jaar ago)

  Ik heb op Tanja gestemd. Ik vind dat ze een leuke set heeft uitgekozen die lekker matcht. Bovendien is dit setje helemaal mijn stijl, dus ik hoop dat ze wint!

  • Tanja
   19 mei 2011 at 17:49 (11 jaar ago)

   Wauw dankje!!

   • lliza
    19 mei 2011 at 18:24 (11 jaar ago)

    ik heb ook op jouw gestemd ik vind het een hele leuke set waaar ik helemaal gek op ben ik zou het setje zo willen kopen hhahah

    • Tanja
     19 mei 2011 at 18:43 (11 jaar ago)

     Aah jij ook bedankt!
     Echt super leuk!

     • flutterby271
      19 mei 2011 at 18:58 (11 jaar ago)

      Ik heb ook op die van jou gestemd, Tanja – echt super leuk gedaan, erg creatief!

 15. jana
  19 mei 2011 at 17:58 (11 jaar ago)

  Reactie

 16. Tanja
  19 mei 2011 at 18:00 (11 jaar ago)

  Ooh nu snap ik waarom Sanne zo hard gaat…..
  Vanwege je website ๐Ÿ™‚

  Achja…….. wel super voor jou Sanne!
  Beetje jammer voor de rest..(including me haha)
  Maar zo gaat het nou eenmaal!

 17. Sanne van Huis
  19 mei 2011 at 18:02 (11 jaar ago)

  Meiden nu niet al de moed opgeven hoor, gewoon stemmen verzamelen. Uiteindelijk kies ik ook nog een winnaar en vind dan natuurlijk wel leuk om te zien dat iedereen z’n best doet ๐Ÿ˜€ Succes meiden!!!

 18. Lieke
  19 mei 2011 at 18:15 (11 jaar ago)

  ja, sanne die met 253 stemmen voor staat.. daar ga ik het natuurlijk niet van winnen haha xd
  maar er zitten echt hele mooie dingen tussen zeg! echt leuk. (:

 19. bedenking
  19 mei 2011 at 19:01 (11 jaar ago)

  Ik heb, u raadt het nooit, een bedenking. Is dit soort populariteitscontest wel eerlijk. Men stemt niet op het de beste inzending, toch? Wel jammer voor wie er moeite voor doet maar geen website heeft…

  Vooral aangezien de momenteel winnende inzending verre van de beste is?
  toch vriendelijke groeten,

  Ps. Ik doe zelf niet mee aan de wedstrijd, juist door deze reden…

  • Sanneke
   19 mei 2011 at 19:12 (11 jaar ago)

   De meeste stemmen komen niet eens via mijn website maar via mijn YT account.
   Daarbij heb ik zelf alle moeite gedaan om die abonnees te verzamelen.

   En ik had t dus ook nooit zo gedaan als t niet de bedoeling was van de winactie. Nu voel ik me op de een of andere manier nog schuldig.

   • Tanja
    19 mei 2011 at 19:27 (11 jaar ago)

    Nee jo! Niet schuldig voelen!
    De actie is gewoon zo opgezet op deze manier, en jij doet toch ook gewoon je best om te winnen?

    Iedereen zou hetzelfde doen hoor!

   • Laura*
    31 mei 2011 at 23:02 (11 jaar ago)

    Hmm, dat is ook weer niet nodig ๐Ÿ˜› Je hebt ze inderdaad zekf verdient ๐Ÿ™‚
    Kijk, natuurlijk zou het leuk zijn als er zo 500 mensen op mijn creatie stemmen, maar it’s not gonna happen I guess, haha. Ik heb jammergenoeg geen blog oid, anders zou ik precies hetzelfde doen als jij ๐Ÿ˜‰

  • Maaike
   19 mei 2011 at 19:27 (11 jaar ago)

   Of mensen nou stemmen verzamelen door het op straat te schreeuwen, door het op msn aan iemand te vragen, of het op youtube te zetten..

 20. Laura
  19 mei 2011 at 19:19 (11 jaar ago)

  Ik heb oprecht gestemd op de collage die mij het meest aanspreekt en dat is die van Elien. Ik vind ‘m heel vrolijk en de kleuren stemmen goed op elkaar af. Het zou zo een outfit zijn wat ik zou dragen, dus vandaar mijn stem. ๐Ÿ™‚

  Ik wens alle deelnemers veel succes!

 21. Julia
  19 mei 2011 at 19:20 (11 jaar ago)

  Aaah dat vind ik wel zielig eigenlijk, sanne pikt alle stemmen in ๐Ÿ˜›

  • Sanne van Huis
   19 mei 2011 at 19:22 (11 jaar ago)

   ๐Ÿ™ Dit klinkt heel hard hoor en zo bedoel ik het echt niet..maar in de winactie artikel staat heel duidelijk dat je op alle manieren stemmen mag verzamelen…omdat ik het anders toch niet kan tegenhouden dat heb ik namelijk geleerd van vorig jaar toen ik ook zo’n winactie had met stemmen..

   Maar lieve meiden geef vooral niet nu al op je hebt nog t/m 7 juni om stemmen te verzamelen ๐Ÿ˜€

  • Irene
   19 mei 2011 at 19:24 (11 jaar ago)

   mee eens!

 22. Stijn - bedenking
  19 mei 2011 at 19:22 (11 jaar ago)

  Owkay, dat was uiteraard niet mijn bedoeling om jouw schuldig te laten voelen. Ik begrijp perfect dat je zo stemmen ronselt… Maar ik vind het wel jammer dat het niet over de inzending gaat maar wie het meeste twitter volgers of andere sociale netwerken volgers heeft. Dan kun je toch gewoon de inzendingen achterwege laten.

  Als je het niet eens bent met mijn bedenking, en er is idd die winnaar die door jou gekozen wordt, geen probleem hoor. Ik wou het gewoon even kwijt.

  Ach ja ooh ps. ik doe dus echt niet mee! De persoon hier in huis die er wel aan mee doet, ben ik dus niet, we surfen op een draadloze router.

 23. Irene
  19 mei 2011 at 19:22 (11 jaar ago)

  wow, sanne!
  je gaat erg goed, dat is wel erg fijn.

  maar bij dit soort dingen vind ik het jammer voor de andere,
  en jรก, je kiest wel nog een prijs maar iedereen wil wel die hoofdprijs!
  dan heb je als een ‘gewoon’ volgertje nooit kans op de hoofdprijs,
  wat natuurlijk wel balen is.

  zelf doe ik niet meer,
  maar de rest succes met de 2e prijs!

  • Sanneke
   19 mei 2011 at 22:36 (11 jaar ago)

   Tuurlijk heb je wel kans. Ga desnoods flyeren in de stad! Of plak t op elke lantaarnpaal. Bombardeer je msn lijst en dat iedereen t moet doorsturen.
   Nog meer tips nodig? ๐Ÿ˜€

 24. Stijn - bedenking
  19 mei 2011 at 19:26 (11 jaar ago)

  Owkay, dat was uiteraard niet mijn bedoeling om jouw schuldig te laten voelen. Ik begrijp perfect dat je zo stemmen ronselt… Maar ik vind het wel jammer dat het niet over de inzending gaat maar wie het meeste twitter volgers of andere sociale netwerken volgers heeft. Dan kun je toch gewoon de inzendingen achterwege laten.

  Als je het niet eens bent met mijn bedenking, en er is idd die winnaar die door jou gekozen wordt, geen probleem hoor. Ik wou het gewoon even kwijt.

  Ach ja ooh ps. ik doe dus echt niet mee! De persoon hier in huis die er wel aan mee doet, ben ik dus niet, we surfen op een draadloze router. IP adressen zijn niet heilig.

  Hey, ik wou geen rel starten. Ik heb gewoon mijn bedenking geuit. En ik deed het anoniem omdat ik iemand anders niet in diskrediet wou brengen!

  • Irene
   19 mei 2011 at 19:28 (11 jaar ago)

   ben ik mee eens. en kijk het klinkt heel lullig,
   maar nou gaat het idd over de meeste contacten.
   via websites, youtubekanaals, twitter en dergelijke.

   terwijl het eigenlijk moet gaan over creativiteit,
   waarbij ik eerlijk gezegd nog wel leukere dingen er bij zie zitten!

  • Sanne van Huis
   19 mei 2011 at 19:31 (11 jaar ago)

   Ja ik begreep het al van Astrid, het geeft niet het was alleen een beetje apart. Maar zoals ik hier al boven uitleg het is gewoon de bedoeling van deze winactie om juist alles uit de kast te halen qua stemmen. Vorig jaar had ik ook exact dezelfde winactie en toen kwam ik er gewoon achter dat er veel stemmen via forum, youtube, Twitter, Hyves..kreeg en ik kan dat gewoon niet tegen houden. Ik vind het heel vervelend wat ik gun het echt iedereen even veel!

   • Irene
    19 mei 2011 at 19:45 (11 jaar ago)

    ja dat snap ik, maar nu krijgt dus niet iedereen evenveel kans! ):

    niet dat ik zelf meedoe, maar ik vind het gewoon zo lullig voor de andere,
    want sanne heeft in haar eentje al meer dan iedereen bijelkaar!

    Het is wel een leuke winactie, daar ligt het niet aan, met de collages, maar ik vind de puntentelling wel jammer.

    • Sanne van Huis
     19 mei 2011 at 19:50 (11 jaar ago)

     Weet je wat zo lastig is, alles wat ik doe en hoe ik het doe er zullen hoe dan ook altijd mensen zijn die ik helaas ‘tekort’ doe dus het is voor mij ook heel lastig om zoiets als dit te verzinnen ๐Ÿ˜€ en zoals ik zeg ik gun iedereen die cheque, echt waar!

     • Irene
      19 mei 2011 at 19:54 (11 jaar ago)

      Het is geen aanval op je, het is een tip.

      Ik denk namelijk dat meerendeel van de bezoekers op de site het misschien iets eerlijker had gevonden als het anders was gegaan, bijvoorbeeld dat jij alleen kiest welke de hoofdprijs wint,
      want ik bedoel, jij ben hier een fashionchick!
      jij weet wat een mooie collage is en wat niet!

      dus een tip voor de volgende keer, waardoor waarschijnlijk meeer en meeer mensen het eens zouden zijn met de uitslag.

     • Sanne van Huis
      19 mei 2011 at 19:56 (11 jaar ago)

      Ik zie het ook echt niet als aanval hoor ๐Ÿ˜€ Dat is zo lastig op internet dat je lichaamstaal en intonatie niet kunt zien/horen. Ik voel mezelf ook een beetje vervelend en probeer het uit te leggen zodat mensen misschien zich ook minder vervelend gaan voelen :). Maar ik ben al heel hard aan het nadenken hoe ik het de volgende keer nog beter aan kan pakken, iig bedankt voor je tip ๐Ÿ˜€

    • Sanneke
     19 mei 2011 at 22:24 (11 jaar ago)

     Maar dan heb je in principe weer pech als je niet creatief bent, of geen bewerkingsprogamma hebt of kan gebruiken of omdat je PC er te traag voor is.
     En zo is er altijd wel wat..

     Ik snap jullie punt maar ik voel me er nu ook gewoon klote over. Ik wil niet dat mensen op me stemmen omdat ik t ze vraag maar omdat ze t me gunnen.

     • Tanja
      20 mei 2011 at 06:41 (11 jaar ago)

      Daar heb je wel gelijk in!
      Weetje, het hangt gewoon van de actie af. Toevallig gaat het nu om stemmen en daarbij kiest Sanne (vandezewebsite) zelf ook nog=)
      Dus iedereen heeft gewoon nog kans op een prijs!

 25. Tanja
  19 mei 2011 at 19:31 (11 jaar ago)

  Om het positief te houden, het is gewoon een superleuke actie!
  Ik vond alleen het maken van het setje al leuk om te doen!

  En zoals ik al reageerde op Sanne, als je zelf een grote website hebt zou het niet anders zijn gegaan, daar ben ik van overtuigd!

  Ondertussen lekker alle andere setjes bekijken, echt leuk om te zien hoe iedereen weer een andere stijl heeft!

 26. Manar
  19 mei 2011 at 19:31 (11 jaar ago)

  Ik moet serieus lachen. Haha, de mijne ziet er echt sneu uit tegenover de rest. Maar aahg, het ging toch om de outfit? *schaam*

  • Sanneke
   19 mei 2011 at 22:27 (11 jaar ago)

   Het is pas erg als je je creatie sneu vind en hij staat op de eerste plaats. ;D x

 27. Kiki
  19 mei 2011 at 19:51 (11 jaar ago)

  ja hoor, over de 300 stemmen en diegene eronder 30. lekker eerlijk.

  • Sanneke
   19 mei 2011 at 22:28 (11 jaar ago)

   Vertel me wat er oneerlijk aan is.
   Ik volg alleen de spelregels.
   Ik moet iedereen overal oproepen. En dat heb ik dus gedaan..

   Ik heb er ook 3,5 jaar gedaan om al die volgers te krijgen, he. ;D

   • Roos
    20 mei 2011 at 10:20 (11 jaar ago)

    Als koningin Beatrix hier mee zal doen en een landelijke oproep doet waardoor ze 15 miljoen stemmen heeft, is dat ook oneerlijk. Volgens de spelregels doe je niks verkeerd, maar als je ff goed nadenkt weet je ook wel dat dit een bรฉรฉtje lullig is tegenover de rest..

    • Sanneke
     20 mei 2011 at 20:01 (11 jaar ago)

     Ja maar daar kan ik persoonlijk toch niks aan doen?
     Ik wist van te voren niet dat t zo zou lopen.
     Ik heb al gezegd dat ik er iets voor terug doe.

 28. Samantha
  19 mei 2011 at 19:52 (11 jaar ago)

  Dan had je van tevoren toch kunnen weten? Sanne heeft een gigantisch publiek op haar blog en er is duidelijk gezegd dat men via Twitter/FB/blog/etc. om stemmen mocht vragen.

 29. Maaike
  19 mei 2011 at 20:07 (11 jaar ago)

  Er staat bij: ” Laat je familie, vrienden, buren, bezoekers van je site, Twitter followers, Facebook vrienden etc. etc. op je stemmen en wie weet win jij dan de hoofdprijs”

  Waarom dan al dat gezeur over dat Sanne zoveel stemmen heeft? Ze doet niks fout.

 30. manon
  19 mei 2011 at 20:26 (11 jaar ago)

  sanne!

 31. deske
  19 mei 2011 at 20:36 (11 jaar ago)

  Ik ben het helemaal eens met de eerder geposte comment dat dit gewoon een populariteitswedstrijd is, die van de koploper is net een van de mindere collages, totaal geen werk in gestoken en dus ook wat oneerlijk tegenover anderen die er zo lang op hebben gezeten. En nee ik ben zelf geen deelnemer, heb lekker eerlijk gestemd op Tanja

  • Tanja
   19 mei 2011 at 21:23 (11 jaar ago)

   Aaaaah dankjewel!
   Echt superleuk om te horen!

  • Sanneke
   19 mei 2011 at 22:29 (11 jaar ago)

   Ik heb er wel werk in gestoken. ๐Ÿ˜ฎ Ik ben alleen niet creatief.
   Ik geef toe dat er veel mooiere tussen zitten. Maar ik heb geen photoshop of iets, dat kan ik niet. Maar dan heb ik nog wel mijn best gedaan.

  • Sanneke
   19 mei 2011 at 22:32 (11 jaar ago)

   En omdat ik ‘populair’ ben en als ik win, komt er sowieso een vette winactie van mijzelf. Wel zo eerlijk.

 32. Diede
  19 mei 2011 at 20:41 (11 jaar ago)

  haha ik zit erbij!
  zo leuk!
  helaas is die niet zo goed gelukt omdat ik dacht: ‘ik kom er toch niet bij’
  ik zou het geweldig vinden als ik het werd!
  en voor alle andere meiden veel succes ; )

 33. Madelief
  19 mei 2011 at 21:39 (11 jaar ago)

  Hahaha, omg kom ik met mijn 3 stemmen. Faal.

 34. Natascha
  19 mei 2011 at 22:33 (11 jaar ago)

  Serieus ik snap niet dat jullie zo zeuren over dat Sanne zoveel stemmen heeft. Dat is juist de bedoeling van deze winactie. En als je geen blog en youtube hebt en op Twitter maar 10 volgers dan had je kunnen weten dat je weinig kans zou maken. Bovendien als Cynthia van Misslipgloss mee had gedaan en al haar lezeressen op haar had laten stemmen hadden jullie dan ook zo lopen zaniken? Waarschijnlijk niet he want dat is “blogroyalty”

  • Noor
   19 mei 2011 at 22:43 (11 jaar ago)

   + 1

  • Maaike
   19 mei 2011 at 22:46 (11 jaar ago)

   + nog 1

  • Jolien
   19 mei 2011 at 23:14 (11 jaar ago)

   MEE EENS ๐Ÿ˜€

  • Stijn
   20 mei 2011 at 01:53 (11 jaar ago)

   Dus eigenljik komt het hierop neer… Stel een krant organiseert een wedstrijd met inzendingen en stemmingen. Via een andere krant vraagt men om te stemmen want degene met de meeste stemmen wint. De inzendingen zijn 1 krant en 40 mensen zonder krant. Wie denk je dat er wint… daar komt het zo’n beetje op neer in dit geval. Of concreter… het is alsof de NEDERLAND1 een wedstrijd zou organiseren en de mensen bij NEDERLAND2 hun publiek zouden aansporen zoudat NL2 zou winnen.

   Ik begrijp niet dat mensen niet begrijpen dat hier geen reactie op komt. Als het zo zit geven beautyblogs en fashionblogs toch gewoon alle wedstrijd-giveaways aan elkaar?

   Kijk het interesseert me niet meer. Voor mij moest mijn vriendin niet (en dat meen ik dus echt) per sรฉ winnen. Daar gaat het me dus helemaal niet om. Dit lijkt misschien in tegenstrijd te zijn met m’n ik heb geen inzending gestuurd, maar dat was voornamelijk om duidelijk te maken dat ik in alle eerlijkheid niet als actieve deelnemer me stoor aan de wedstrijd.

   Dit gezegd is het organiseren van een wedstrijd (en ik spreek uit ervaring) ABSOLUUT niet eenvoudig om eerlijk te laten verlopen. Schiftingsvragen etc. zijn ook niet altijd eerlijk want er zijn fora die antwoorden hierop bijhouden etc.

   Daarom ben ik voorstander van het principe: je krijgt 40 inzendingen kiest er 5 uit en dan hou je je stemming al dan niet publiekelijk, al dan niet enkel de mensen die iets hebben ingezonden of een professionele jury of jij als weggever kiest er de winnaars pur sang uit. Er zijn nog mogelijkheden voor wedstrijden maar dat is naast de kwestie.

   Ik wou, nogmaals, niemand aanvallen maar ook niemand in diskrediet brengen. Sanne neem ik absoluut NIETS kwalijk aangezien het gepromoot werd om zo aan de slag te gaan. Maar ik, als filmsite ga niet deelnemen aan de wedstrijd van een andere filmsite. Als privรฉ persoon is dat een ander verhaal maar dan betrek je er geen sites in.

   Kijk ik vind het een fijn initiatief en kritiek zal er allicht altijd zijn. Ik heb mijn zeg kunnen doen en wens iedereen verder niets meer dan geluk en succes!

   • Sanneke
    20 mei 2011 at 02:28 (11 jaar ago)

    Toen Doritos een naam zocht voor zijn nieuwe chipsoort, was t ook hillarisch toen er ‘Geenstijl’ uit kwam.

    Als ik dit allemaal van te voren wist, had ik echt niet mee gedaan. Of had ik t wat minder gepromoot. Want ik wil niet iets winnen wat me niet eens gegund wordt.
    Maar ik had echt verwacht dat er meerdere blogs mee zouden doen. Want tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een blog.
    En dat ik succes heb, ja daar heb ik vet geluk mee maar dat heb ik ook niet zomaar gekregen.
    En als ik hier echt zo graag misbruik van wilde maken, dan deed ik natuurlijk altijd mee aan winacties waar t zo werkt.
    Maar ik had t echt niet zo zien aankomen en daar voel ik me rot over.
    Ook al weet ik dat er genoeg mensen zijn die t me wel gunnen.
    Ik hoop dat de andere deelnemers t me niet persoonlijk kwalijk nemen.
    En als ik ze win, nodig ik ze graag uit om deel te nemen aan mijn winactie waar ik op een andere manier iemand zal uitkiezen.

   • Sanne van Huis
    20 mei 2011 at 09:55 (11 jaar ago)

    Stijn, ik snap dat je het voor je vriendin opneemt en het is fijn dat jij haar zo steunt. Wat je ook zou doen is al deze energie wat je nu kwijt bent door hele verhalen te typen op mijn blog, stemmen te gaan verzamelen voor je vriendin. Inmiddels weten ‘we’ hoe je erover denkt en het is duidelijk dat jij het niet eerlijk vindt. Dit is nou eenmaal de wedstrijd en ik wil eerlijk gezegd liever deze discussie stoppen. Niet omdat ik niet tegen kritiek kan of wat dan ook maar meer omdat ik drama op mijn blog echt vreselijk vind. Nogmaals ik kan echt tegen kritiek maar inmiddels is je mening duidelijk ๐Ÿ™‚

    • Marjolein
     20 mei 2011 at 17:00 (11 jaar ago)

     Ik ben het met je eens. Als iemand het er niet mee eens is had diegene niet mee moeten doen, het stond namelijk duidelijk van te voren in de ‘regels’.

 35. Noor
  19 mei 2011 at 22:39 (11 jaar ago)

  Ik denk dat de meesten die op Sanne hebben gestemd het haar gunnen. Want ze heeft haar stemmers gekregen via d’r blog, yt-kanaal en twitter. En de mensen die haar daarop volgen vinden dat ze dit verdient vanwege omstandigheden!
  Sanne, het is je gegund. ๐Ÿ™‚

  • Sanneke
   19 mei 2011 at 22:46 (11 jaar ago)

   loveya! jij krijgt een voorsprong bij mijn winactie. de rest krijgt een minnetje.

   ๐Ÿ˜€

 36. Lisa
  20 mei 2011 at 02:03 (11 jaar ago)

  Heb ze stuk voor stuk goed bekeken en het was niet makkelijk, uiteindelijk voor Melissa gestemd ๐Ÿ™‚

  • Melissa
   20 mei 2011 at 08:21 (11 jaar ago)

   Dankjewel! Superlief!

   Het is idd teleurstellend als je iemand zo naar boven ziet schieten.
   Dat vind ik niet lullig of iets van Sanne want dat is nou eenmaal de wedstrijd!
   Ik vind het leuk als iemand op mij stemt omdat ze die van mij de mooiste/orgineelste vind ๐Ÿ™‚
   Maar wat is er mis met โ‚ฌ75,- winnen?! Whoah!
   Gaan we daar toch met z’n allen voor? ๐Ÿ™‚

 37. Alexandra Snijders
  20 mei 2011 at 11:37 (11 jaar ago)

  Reactie

 38. Manar
  20 mei 2011 at 13:25 (11 jaar ago)

  Ik wist niet dat het om de collage ging, ik dacht dat t erom ging dat je een leuk setje bijelkaar wist te krijgen. Beetje raar dit weer.

 39. Cheryl
  20 mei 2011 at 16:48 (11 jaar ago)

  Bedankt voor de stemmen tot nu toe! Happy me <3

 40. Sanne
  20 mei 2011 at 16:53 (11 jaar ago)

  Oh oh oh een blamage (8)
  Wat een drama om stemmen zeg. Als mensen heel veel vage hyvesvrienden of msn-mensen heeft en deze allemaal een berichtje stuurt om om ze te stemmen voor bijv. een rexona contest voor de beste foto ofzo… Same thing, dacht ik zo.
  Daarbij vind ik dat Sanne het wel verdient. En dat andere mensen dan jaloers worden enzo is hun probleem. Toedeloew.

 41. Hannah
  20 mei 2011 at 16:56 (11 jaar ago)

  ik heb ook roos gestemd
  leuk ideetje

 42. Marjolein
  20 mei 2011 at 16:58 (11 jaar ago)

  Danku voor de mensen die op mij hebben gestemd ๐Ÿ™‚ Ik ga duimen en heel veel mensen vragen!

 43. Anne
  20 mei 2011 at 18:54 (11 jaar ago)

  En iedereen die nu minuten lang de tijd genomen heeft om hierop te reageren en verontwaardigd is dat Sanne meer stemmen heeft.. seriously.. heb je niets beters te doen?! Ga zelf is je best doen om te winnen. Plus als je Sanne haar blog volgde had je echt wel uit gekeken met wat je post. Het is niet alsof bij haar alles op rolletjes loopt en haar aan komt waaien.

  • martina
   20 mei 2011 at 20:41 (11 jaar ago)

   wat een gezeur hier

   ieder huisje heeft zn kruisje ( en als iemand dat weet ben ik het !)

   en iedereen heeft er recht op

   niet zo janken allemaal en geniet van de creaties hier

   amen

 44. Annelies
  20 mei 2011 at 20:27 (11 jaar ago)

  Ik had meegedaan, maar mijn collage staat er niet bij? Ik weet zeker dat ik hem heb gemaild, hij staat bij mijn verzonden berichten van een paar dagen geleden.

  En je zei ook 31 gekregen, maar er staan maar 30 plaatjes..

  • Sanne van Huis
   20 mei 2011 at 20:31 (11 jaar ago)

   Hoi Annelies, ik heb helaas geen mailtje van je gehad anders had ik je collage er natuurlijk bij geplaatst ๐Ÿ™‚ en er staan 33 collages op deze pagina. Ik had de tekst al eerder getypt en ik kreeg er s’avonds nog twee bij en ik ben vergeten dit aan te passen. Dus als je nog mee wilt doen kun je altijd je collage nog opsturen hoor.

   • Annelies
    20 mei 2011 at 20:49 (11 jaar ago)

    O, jammer.. Maar goed dan stuur ik hem nog een keer, wat was ook alweer het emailadres?

    • Sanne van Huis
     20 mei 2011 at 20:51 (11 jaar ago)

     info (at) wearefashion.nl ben benieuwd!

     • Annelies
      20 mei 2011 at 21:03 (11 jaar ago)

      gestuurd! Dan doe ik maar niet meer mee voor de stemmen, dat lukt nooit.. Maar voor een plaatsje op je blog:)

     • Sanne van Huis
      20 mei 2011 at 21:09 (11 jaar ago)

      Ik kan je plaatje pas morgen plaatsen want ik probeerde het net maar het ging niet goed. Ik moet even iets aanpassen zodat er weer een afbeelding bij kan maar ik kan dit zelf niet want ik ben niet zo technisch aangelegd :S dus sorry ๐Ÿ™

 45. lise
  20 mei 2011 at 20:28 (11 jaar ago)

  Yes, al 7 stemmen ๐Ÿ˜‰ bedankt iedereen die gestemd heeft ๐Ÿ˜€

 46. Mirjam
  20 mei 2011 at 20:43 (11 jaar ago)

  Lieve Sanne, trek je al dat commentaar niet aan!
  Superleuk dat je zo’n winactie organiseerd.
  Je bent een topper!

  • Sanne van Huis
   20 mei 2011 at 20:43 (11 jaar ago)

   Aaah zo lief dank je wel…Had ik echt even nodig ๐Ÿ˜€

 47. Tamara
  20 mei 2011 at 21:36 (11 jaar ago)

  Leuk gedaan allemaal. ๐Ÿ™‚
  Zien er allemaal super uit! ๐Ÿ™‚

 48. judith
  21 mei 2011 at 04:06 (11 jaar ago)

  “please stem op mij, dan organiseer ik ook een winactie… ”
  Wat een onzin zeg!

  • Sanneke
   21 mei 2011 at 19:08 (11 jaar ago)

   Ja zo kun je t ook bekijken :’) maar volgens mij bedoel ik t niet zo, he.

 49. isa
  22 mei 2011 at 11:46 (11 jaar ago)

  Ik snap het probleem niet. Sanne doet haar best om te winnen en probeert zo veel mogelijk stemmen te krijgen. als je het net zo graag wil als sanne kun je toch ook gaan flyeren en promoten? blijkbaar is sanne de enige die het ECHT wil door het te promoten en er alles aan te doen om te winnen. ik vind dat sanne het ook echt verdient!

  Niet klote voelen meid! Je doet niets verkeerd!

 50. Peppear
  22 mei 2011 at 16:19 (11 jaar ago)

  Jeetje mensen wat een drama. De mensen die op Sanne hebben gestemd, hebben dat gedaan omdat ze het haar gunnen. Dus aub, niet zo aanstellen. Het is een winactie, de wereld vergaat niet, hoor. Pff…


  Ik heb op Sanne gestemd, omdat ik haar volg via haar blog. En ik gun het haar wel.

  Mzzl

 51. Tanja
  22 mei 2011 at 17:39 (11 jaar ago)

  wohoe,108 stemmen al:d Echt top!

  *probeertnogmeerstemmenteverzamelen*

 52. Melissa
  22 mei 2011 at 18:04 (11 jaar ago)

  Spannend wie de 2e prijs uiteindelijk gaat winnen! ๐Ÿ™‚
  Agjaaa het was al heel leuk om mee te doen en je eigen collage er tussen ziet staan!

  Xx

 53. sanne
  22 mei 2011 at 18:11 (11 jaar ago)

  Ik zat de comments een beetje te lezen en ik vind persoonlijk dat er echt van een mug een olifant gemaakt wordt! ik wil niemand aanvallen maar ik denk maar zo, het is leuk als je mee mag doen en winnen is dan mooi meegenomen maar het is niet het belangrijkste. Ik neem aan dat jullie er ook gewoon veel plezier aan hebben beleefd door al deze mooie setjes tevormen? is dat ook niet een beetje waar het omdraait je doet je best om iets moois te maken. ik gun het iedereen even veel en het maakt mij niet uit wie er wint. ik vind het ook een beetje belachelijk dat er gezegd wordt dat de collage van sanneke minder is want iedereen heeft toch een andere smaak? ik vind die van sanne net zo mooi als van al die andere. en ja ik volg WaB. en nee ik heb niet op sanneke gestemt! en Sanne ik vind dat je een toffe winactie bedacht hebt daarvoor kan ik je alleen maar complimenteren! ik vind je een topper en niet te veel denken over wat andere denken! Het is dat ik een tijdje niet meer op internet geweest was maar anders zou ik zo mee doen! iedereen nog veel suc6 en geef de moed nog niet op.

  liefs xxx

  p.s sorry als er spelfouten of zinnen niet helemaal kloppen in zitten

  • Sanne van Huis
   22 mei 2011 at 18:13 (11 jaar ago)

   Dank je wel…en je hebt helemaal gelijk ๐Ÿ˜€

 54. soraya
  22 mei 2011 at 18:11 (11 jaar ago)

  Mensen, Sanne heeft eerlijk die stemmen gekregen, dus laat haar gaan, het is voor haar nu ook geen leuk spelletje meer als het zo moet gaan, ze doet het echt niet om jullie er mee te pesten, zei wilt ook graag winnen, en ze heeft gewoon geluk dat ze een hele goede website heeft! Het had iedereen kunnen zijn, jullie zouden het toch ook niet leuk vinden, als iedereen zegt tegen je dat het niet eerlijk is, dus laat elkaar in zijn waarde.
  En ik vind persoonlijk dat Sanne de prijs moet winnen, nadat ze allerlei dingen mee heeft gemaakt, dat is echt niet makkelijk, dus gun het haar, en maak er geen ruzie meer over.

  groetjes

 55. Patricia
  22 mei 2011 at 20:52 (11 jaar ago)

  Hoi hoi!

  Superleuke collages allemaal! Eigenlijk heb ik een vraagje aan Lise:
  Ik vind dat oranje-roze jurkje echt superleuk, van welk merk is het of waar ben je het tegen gekomen?

  Alvast bedankt en succes!

 56. Els
  23 mei 2011 at 17:51 (11 jaar ago)

  Ik vind het grappig. Iedereen heeft een mening maar slechts weinigen durven te zeggen waar het op staat. Kritiek uiten moet toch kunnen? Ik hoef niet te vleien voor die tweede prijs dus durf ik het wel. Aan zo’n acties doe je mee als individu om dan te beloven dat je ook iets weggeeft op een blog is toch stemmen kopen?! Ik beloof 100 euro weg te geven als ik win, komop zeg. Als je niet merkt dat daar iets over te zeggen valt dan ben je naรฏef! Als je een wedstrijd organiseert en sanne, ik waardeer het initiatief!!! Probeer het dan wel wat eerlijk te laten verlopen. Nu is het verre van de leukste combinatie of mooiste collage die wint en dat ziet wel iedereen, zelfs Sanne zelf. Ps. Sanne ik gun het je wel maar ik vind het verloop van de wedstrijd niet echt eerlijk, sorry.

  • Roos
   24 mei 2011 at 17:27 (11 jaar ago)

   Mee eens!

 57. Anouk
  23 mei 2011 at 20:28 (11 jaar ago)

  Ik heb ook voor Sanne gestemd, omdat ik haar gewoon geniaal vind op youtube.
  Maar eigenlijk stelt haar collage idd niet zoveel voor.
  Opzich wel lullg ja, want niet iedereen heeft youtube en al helemaal niet zoveel abonnees.
  Maarja, Succes voor de rest!

 58. Emily
  24 mei 2011 at 16:17 (11 jaar ago)

  Ik heb op Madelief gestemd, gewoon geniaal x]

  (Ja ik moet mijn mening ook gewoon even kwijt:)
  En ik snap dat veel van jullie (bij de reacties) het oneerlijk vinden dat bijv. niet iedereen een youtube/hves/facebook/twitter account heeft of een eigen site/blog en daarmee stemmen kan inzamelen. Maar was dat neit de bedoeling van dze hele winactie? Om zoveel mogelijk stemmen in te zamelen? Als je dan, net als bijv Sanne, een leuke en bekende site hebt en je er iets van zegt op je site. Dan is dat toch gewoon geluk voor diegene?
  Ik vind dat de meeste hier gewoon zitten te zeuren hoor. Nee, het is niet helemaal eerlijk, maar dit was wel gewoon het idee van de winactie (: zoveel mogelijk stemmenophalen met je accounts/site).

  En voor de rest: Succe!

  • Madelief
   25 mei 2011 at 16:30 (11 jaar ago)

   haha dankjewel!

 59. eline
  31 mei 2011 at 11:36 (11 jaar ago)

  Hey sanne, jij hebt een tas in je collage staan. Ik wilde weten hoe duur die is (jij hebt er geen prijzen bij staan, moest dat niet btw) maar ik kan hem niet vinden. Weet jij nog wat die kost?
  Eline

 60. Laura*
  31 mei 2011 at 23:05 (11 jaar ago)

  Lief dat er 19 mensen op mijn collage gestemd hebben! So sweet! ๐Ÿ™‚

 61. Roos
  3 juni 2011 at 22:44 (11 jaar ago)

  Sorry dat ik dit zeg Sanne, maar je heb je niet aan de regels gehouden:
  – Broek: 49,95
  – Shirt 29,95
  – Slippers 19,95
  – Riem 16,95
  – Sjaal 16,95
  – Ketting 12,95
  Dit is al een totaal van 146,70, en dan moeten de tas en de bril er nog bij..
  En in de regels stond dat je je aan een budget moest houden van โ‚ฌ150 en die tas & bril zijn samen echt niet 3,30..

  • Sanneke
   3 juni 2011 at 23:13 (11 jaar ago)

   Klopt, hier kwam ik te laat achter en heb ik zelfs op tijd gemeld, voordat ik wist dat ik mee deed aan de poll. Blijkbaar was dit geen probleem maar nu opeens toch wel.

  • Roos
   3 juni 2011 at 23:22 (11 jaar ago)

   Ik zie nu bij een andere collage dat die bril 19,95 is…

 62. Roos
  3 juni 2011 at 22:46 (11 jaar ago)

  Dit stond namelijk letterlijk in de regels:
  ” Het gaat meer om het setje wat je samenstelt, dan hoe je het maakt. Dus wees creatief en zorg dat jouw bij elkaar gezochte setje opvalt. Er is wel een maar, want je moet je houden aan een budget van โ‚ฌ150, tja het moet ook niet te makkelijk worden natuurlijk. “

  • Melissa
   3 juni 2011 at 23:00 (11 jaar ago)

   Hahaha jij hebt je huiswerk goed gedaan! ๐Ÿ˜‰

   • Roos
    3 juni 2011 at 23:05 (11 jaar ago)

    Haha, jaa! Het moet wel eerlijk lopen..

    • Sanne van Huis
     3 juni 2011 at 23:26 (11 jaar ago)

     Ik heb het gelezen en ik ben er over aan het nadenken dus je punt is duidelijk ๐Ÿ˜‰

 63. Sanneke
  3 juni 2011 at 23:20 (11 jaar ago)

  Sorry Sanne, maar eerlijk gezegd voel ik me er nu meer rot dan blij om als ik zou winnen. Ik heb in een andere post aan gegeven dat ik over t bedrag was heen gegaan omdat ik die spelregel helaas te laat las. En dat ik nu op Twitter moet lezen dat dat t probleem is terwijl ik daar zelf eerlijk over ben geweest en jij de keuze hebt gemaakt om mij hiertusen te plaatsen.
  Ik word niet gelukkig van geld, een hoop andere mensen wel dus die gun ik t meer.
  Als zoveel mensen t me niet gunnen dan voel ik me daar alleen maar rot over als ik het wel win. Dus veel succes met de winactie en gefeliciteerd voor de winnaar!

  • Sanne van Huis
   3 juni 2011 at 23:31 (11 jaar ago)

   Nee je hoeft je echt niet terug te trekken, dat mag niet eens van mij ;). Uiteindelijk is het mijn fout want ik had het moeten zien, maar ik verzin wel een oplossing komt helemaal goed ๐Ÿ˜€

 64. Linda
  3 juni 2011 at 23:37 (11 jaar ago)

  Tip voor de organisatie: maak er de volgende keer niet zelf al een populariteitswedstrijd van en als iemand zelf aangeeft de spelregels niet te hebben begrepen/gelezen, voeg ze dan niet alsnog toe. Vind dit nogal slordig en het misselijkmakend dat Sanne (deelnemer) hier nu zo slecht wordt neergezet in de comments. Alsof zij hierom vraagt.

  • Linda
   3 juni 2011 at 23:40 (11 jaar ago)

   Oh en met nogal slordig, bedoel ik niet van jeetje wat een amateur, maar jammer dat je een situatie als deze niet voorzag. Komt een beetje hard iver als ik t teruglees, niet mijn bedoeling.

   • Sanneke
    3 juni 2011 at 23:57 (11 jaar ago)

    Ja ik vind t jammer dat mensen ons nu zo tegen elkaar uitspelen. Dat sowieso iemand de moeite neemt om t helemaal uit te rekenen. misgun je t me dan zo erg? Ik snap t niet..

    • roos
     4 juni 2011 at 00:46 (11 jaar ago)

     Oke, dus nu heb ik het fout gedaan? Omdat ik kijk of jij volgens de regels de wedstrijd volgt? Regels zijn regels, ik moest me er ook aan houden. ik snap niet dat jullie nu zielig over mij praten, ook op twitter. Wat doe ik fout? even eerlijk? Jij leest de regels en smeekt om stemmen via YouTube als je filmpjes 3000 keer bekeken worden, ik lees de regels en check you budget. Creepy of niet, dat is normaal. jehoort je aan de regels te houden. Eerst gebruik jij dat om te zeggen dat je wรฉl reclame maken via youtube en nu gebruikik dat om jou budget te checken.

     • Sanne van Huis
      4 juni 2011 at 09:20 (11 jaar ago)

      Volgens mij zegt niemand dat..(tenminste ik niet :)).Alleen als ik heel eerlijk ben zie ik maar 19 kandidaten van de 31 die prijzen bij de collages hebben staan. En eerlijk gezegd heb ik super veel werk gehad aan het plaatsen van alle collages en ik had daardoor ook geen zin om al die kledingstukken op te zoeken en de prijs uit te rekenen. Dus ik vraag me af of al die 11 anderen zich wel aan het budget hebben gehouden. Het is voor mij ook heel lastig want ik kan bepaalde dingen niet meer terug draaien en zo kom ik in een super lastige situatie. Maar ik kan nu moeilijk de winactie gaan sluiten vanwege dit.

     • Sanneke
      4 juni 2011 at 16:14 (11 jaar ago)

      Wow, ik snap de helft niet wat je zegt. Maar ik heb niet gesmeekt, hoor..
      Ik ben ook gewoon een mens dat fouten maakt. Ik heb per ongeluk over een spelregel heen gelezen, zodra ik hier achter kwam heb ik dit gelijk door gegeven nog voordat ik wist dat ik mee zou doen aan de winactie. Dus misschien moet je stoppen met blijven wijzen naar mij. En ja, ik vind t creepy dat je de moeite hebt genomen om t allemaal uit te rekenen. Moet je toch wel wat moeite in stoppen..

   • Sanne van Huis
    4 juni 2011 at 09:25 (11 jaar ago)

    Ik heb juist bewust gekozen voor een actie waarmee mensen moeten stemmen. Dat is eigenlijk waar de hele winactie om draait en daar heb ik voor gekozen. Ik wil gewoon iets leuks en origineels doen voor mijn bezoekers. En heel eerlijk vanaf het begin zijn mensen al ‘moeilijk’ aan het doen omdat Sanne redelijk snel een behoorlijke voorsprong had, terwijl het juist de bedoeling was om zoveel mogelijk stemmen op wat voor manieren te krijgen. Dat staat ook heel duidelijk in de uitleg maar toch zijn er mensen die hier ook over vallen. En idd je comment is wel een beetje hard en ik begrijp ook niet helemaal waarom Sanne slecht word neergezet, iig niet door mij en ik heb geen controle over wat mijn bezoekers typen en ik heb continue voor Sanne ‘opgenomen’.

  • Roos
   3 juni 2011 at 23:44 (11 jaar ago)

   Hier ben ik het wel mee eens! Ik volg Sanne ook op YouTube dus ik weet ook wel dat ze het niet zo lullig bedoeld.

 65. Roos
  4 juni 2011 at 12:52 (11 jaar ago)

  Wat een stomme actie. Het kan me ook allemaal niks meer schelen. Ik vind echt dat Sanne (deelnemer) heel zielig bezig is. Als je een bekende site & YouTube kanaal heb met 3000 views voor een video dan zou ik nooit mee doen aan zo’n actie. Want dat is gewoon oneerlijk voor de rest van de meisjes die mee doen en er veel moeite voor gedaan hebben. Want jij hoeft maar 1 smeekfilmpje te plaatsen en je wint hoe lelijk of mooi je collage ook is. Ik zou zelf nooit die macht misbruiken. Mรกรกrgoed, Dan word je op een fout gewezen wat gewoon in de regels stond en waar veel zich aan gehouden hebben, en dan ga je mij zwart maken via twitter. Waarom precies? Omdat ik zie dat jij je niet aan de regels houdt. Laat mij lekker zelf kiezen wat ik doe. Dan ben ik maar “Creepy”. Ik wou alleen dat de wedstrijd eerlijk verliep. Ik vond al dat dat niet van toepassing was in het begin, en nu dus al helemaal niet. Ik vind het maar apart dat je echt gaat zeggen dat IK jullie (Sanne&Sanne) zogenaamd uit elkaar speel. Want dat was natuurlijk ook helemaal wat ik wou toen ik merkte dat jij je niet aan de regels heb gehouden. (Niet dus.) Ik zeg alleen dat Sanne zich niet aan de regels gehouden heeft en vervolgens word ik persoonlijk aangevallen met dat ik creepy ben, dat ik het jou niet gun, dat ik jullie uitelkaar speel. Dat slaat nergens op.

  • Sanneke
   4 juni 2011 at 16:20 (11 jaar ago)

   Wie loopt wie nu zwart te maken? Waarom mag jij wel je mening over mij geven maar ik niet over jou? Waarom heb je alleen mijn collage uitgepikt? Je wilt het toch eerlijk spelen? Dan moet je alle collages uitrekenen! Dat is eerlijk.
   Ik had er geen idee van wie er mee zou doen. Er zijn genoeg mensen met een blog of die filmpjes maken op YT.
   Er zijn ook genoeg mensen die 100x groter zijn dan mij op internet. Zou je om die reden aan geen enkele winactie mee mogen doen?
   Ik kan van te voren ook niet weten wie er mee doet. Als Teske of Vera had mee gedaan, hadden zij weer 10x meer stemmen dan mij gehad. Moet ik dan jaloers zijn omdat zij meer macht hebben door middel van meer abonnees?

 66. Mabbina
  5 juni 2011 at 13:14 (11 jaar ago)

  ik wil graag stemmen op Madelon. Maar ik kijk misschien niet goed waar je dat kan doen.
  Heb de discussie even niet helemaal gelezen hoor. Vind het een leuke actie al hou ik zelf niet van stemwedstrijden (meer).De 1 heeft nu eenmaal een groter netwerk dan de ander. Suc6 met uitzoeken Sanne

 67. Eline
  5 juni 2011 at 16:24 (11 jaar ago)

  Sanne heeft niets gedaan wat niet mocht, ze is nu bekend en heeft die bekendheid zelf gekregen, dus so what? Sanne kwam tenminste op het idee om haar collage te promoten via deze weg.

  Wel vind ik dat Sanne van wearefashion dit wat beter aan kan pakken, zij gaat over deze winactie en als ik haar was had ik allang opgetreden en me niet gemengd in deze discussie (en deze uberhaupt laten plaatsvinden). Tip: hak de knoop door, dan ben jij en de rest (vooral Sanne er van af!) Jij bent de eigenaar van deze blog en bepaalt wat hier gebeurt. Je wordt er zelf ook niet geloofwaardiger op.

  • Sanne van Huis
   5 juni 2011 at 16:29 (11 jaar ago)

   Begrijp ook dat ik een maar een mens maak die fouten maakt en hier heb ik ook weer wat van geleerd…maar wat mijn geloofwaardigheid hier mee te maken heeft weet ik niet helemaal. Ik probeer altijd drama etc. te voorkomen maar ik heb helaas geen invloed wat andere mensen schrijven.

   Maar bij deze sluit ik de comments.