NOTD: Essence Glitter topper + Pink!

Vandaag een OOTD en ook een NOTD, ik vond mijn nagels er laatst zo leuk uitzien dat ik dit graag even met jullie wil delen. Glitter lakjes vind ik altijd heel erg leuk en niet alleen voor de feestdagen. Met een leuk fris kleurtje eronder is het ook heel leuk voor in de zomer, lekker vrolijk! Voor deze ‘nail of the day’ gebruikte ik een nieuw lakje van Essence…

Het lakje komt uit de Essence nail art twins collectie en ik heb de ‘Glitter Topper’ in de kleur ‘Julia’. Bij dit lakje hoort eigenlijk ook een normaal lakje voor eronder en deze heet heel origineel ‘Romeo’. Dit lakje is grijs van kleur maar ik heb al behoorlijk wat grijze lakjes in mijn stash en voor deze ‘nail of the day’ koos ik juist een vrolijk kleurtje. Je hebt nog drie verschillende Essence nail art Twins, namelijk: Chuck & Blair, Bella & Edward en Gabrielle & Troy. Wat bedenken ze toch altijd leuke namen!

Ik heb dit lakje van Essence gecombineerd met een zoet roze kleurtje. Dit is een lakje van KOH in de kleur ‘Brilliant Pink’. Zo geeft het een heel vrolijk effect. Ik vind de topcoat van Essence heel makkelijk werken en het droogt ook best wel snel. Het blijft nog wel een tijdje zacht, dus eerst moet je even uitkijken dat je niet je nagels stoot. Ik heb het lakje zonder chippen twee dagen gedragen. Enige nadeel van deze glitter topcoat is dat het een hels karwei is om het weer van je nagels af  krijgen, maar ach dat moet je er maar voor over hebben!

De Essence nail art twins lakjes kosten €1,79 per stuk en je kunt ze kopen bij de Kruidvat.

Off topic: Sinds kort heeft wearefashion.nl ook een Facebook pagina. Vanaf vandaag ga ik wat meer doen met mijn Facebook en ik zou het dan ook heel fijn vinden als jullie mijn pagina willen ‘liken’. Af en toe ga ik bijvoorbeeld sneak peeks plaatsen en laat ik jullie stemmen op artikel ideeën, zo kun jij dus bepalen wat je op mijn blog gaat lezen. Ook heb ik binnenkort en leuke giveaway via Facebook. Benieuwd geworden? Kijk dan even hier..

13 Comments on NOTD: Essence Glitter topper + Pink!

 1. Marloes
  25 mei 2011 at 15:50 (11 jaar ago)

  Zulke topcoats vind ik ook altijd helemaal geweldig! Ik word er altijd helemaal vrolijk en blij van!
  Ook erg leuk als je niet heel netjes hebt gelakt, zie je meteen niks meer van hihi! 😉

 2. charile
  25 mei 2011 at 15:59 (11 jaar ago)

  mooi!
  x

 3. femketje
  25 mei 2011 at 16:08 (11 jaar ago)

  <3 die twins lakjes 😀

 4. Myrthe
  25 mei 2011 at 16:16 (11 jaar ago)

  Mooie NOTD! Dit lakje heb ik ook, superfijn en staat altijd leuk onder een basic lakje! Jammer dat je de glitters er zo moeilijk van af kan halen, hihi.

 5. isa
  25 mei 2011 at 18:10 (11 jaar ago)

  heel mooi, ik ga binnenkort naar de kruidvat 😉

 6. sanne
  25 mei 2011 at 18:17 (11 jaar ago)

  Heel leuk!

 7. Merel
  25 mei 2011 at 18:29 (11 jaar ago)

  Ik heb deze ook, maar deze lag helemaal te verstoffen ergens achterin mijn stah (ik wilde hem zelfs bijna weggooien :o) maar na deze foto’s zie ik weer hoe pretty hij is. ga hem denk ik vanavond weer op doen!

 8. Jennifer
  25 mei 2011 at 18:35 (11 jaar ago)

  Die heb ik toevallig ook op, en óók met roze! Wrapped around my finger van Catrice en 02 Julia van Essence (zo heet die glitter namelijk).

 9. Mirjam
  25 mei 2011 at 18:39 (11 jaar ago)

  Staat heel leuk!

 10. Lisa
  25 mei 2011 at 20:14 (11 jaar ago)

  Heel erg leuk gedaan ^^

 11. fre
  25 mei 2011 at 21:43 (11 jaar ago)

  ik heb ook die topper geeft echt een leuk effect 😉

  x

 12. Linda
  26 mei 2011 at 11:27 (11 jaar ago)

  Leuk zeg! Ik ga ook maar eens kijken naar deze. I love glitters. ^^

 13. Leontine (leon10eke)
  27 mei 2011 at 21:00 (11 jaar ago)

  Ik vind het iets te druk, maar da’s persoonlijk natuurlijk.
  Heb al een kijkje genomen op je facebook, en geliked hoor.