Mijn top 5 magazines!

Vorig jaar mei kwam ik ook al met een top 5 met mijn meest favo magazines en precies een jaar later heb ik een nieuwe top 5 voor je. Meteen valt het op dat nummers 1 & 2 onveranderd zijn gebleven, dat geeft wel weer aan hoe tof ik deze beide bladen vind. Benieuwd wat mijn persoonlijke top 5 is en waarom, lees dan snel verder…

Ik begin met nummer 5 en dit is het blad ‘LINDA.’. Sinds kort ben heb ik een abonnement op dit blad en ik vind het een erg leuk en vernieuwend blad. De LINDA. verschijnt elke maand en het zit boordevol met onderwerpen zoals: Beauty, mode, interviews, recepten, persoonlijke verhalen etc. Ook verschijnt er twee keer per jaar de speciale LINDA. MODE en deze staat natuurlijk vol met mode items. Ook komt er één per jaar een LINDA. WONEN uit, leuke bladen waar je lang plezier aan beleefd. Volgens sommige mensen praat ik snel en ook lezen gaat in een rap tempo. Magazines zijn dan ook altijd zo uit bij mij en dat is best jammer. Maar met de LINDA. ben ik wel eventjes zoet!

OP nummer 4 staat de Glamour. Dit blad lees ik al vanaf het begin en ik ben er niet meer op geabonneerd maar koop het wel bijna maandelijks. Het is een blad wat vol staat met mode en beauty items en ik vind het vooral een fijn blad om lekker doorheen te bladeren en inspiratie op te doen. Ze maken wel bijna altijd gebruik van dure merken maar kijken alleen is natuurlijk ook heel leuk. Wat mij ook aanspreekt aan dit blad zijn de persoonlijke verhalen, ik hou nou eenmaal wel een beetje van drama!Sinds een tijdje ben ik ook geabonneerd op het blad Elle en deze ligt maandelijks op mijn deurmat, dit is ook meteen mijn nummer 3. Dit is ook typisch zo’n blad waar ik vooral doorheen blader en wat ik weinig lees. De mode is vaak wel een beetje apart, het is niet echt commercieel maar daardoor kan ik juist wel inspiratie op doen. Ik vind de foto’s ook altijd heel tof en kan hier echt van genieten. Ik denk dat ieder fashion minded meisje de Elle zou ‘moeten’ kopen.

Nummer 2 is de Marie Claire en dat was vorig jaar ook al zo en ook hier heb ik een abonnement op. Afgelopen donderdag heb ik net weer de nieuwe editie gekregen en kijk er naar uit om het te lezen. De MC verschijnt elke maand en ik heb altijd erg veel zin om dit blad te lezen. De onderwerpen zijn heel uitlopend maar centraal staan toch wel mode, beauty en lifestyle en tja daar hou ik nou eenmaal heel veel van. Wat ik ook heel fijn vind aan de Marie Claire is, dat er ook serieuze onderwerpen aan bod komen. De mix tussen serieus en het wat minder serieuze kan ik heel erg waarderen aan dit blad!

De nummer 1 is nog steeds het blad Jackie en waarschijnlijk blijft dat nog wel even tijdje zo. Wat word ik toch blij van dit blad! Ik zit elke keer smachtend op Jackie te wachten en ben zo blij als een kind wanneer ik het blad op mijn deurmat hoor ploffen. De metamorfose, die het blad een paar maanden geleden heeft ondergaan, heeft het blad nog leuker gemaakt. De Jackie komt zeven keer per jaar uit met een ‘normale’ editie en wordt aangevuld met een Jackie Business. Wat mij betreft mag Jackie elke maand uitkomen maar misschien gaat dit wel ten koste van de kwaliteit en dat zou zonde zijn. Jackie staat vol met mode, beauty en andere lifestyle onderwerpen. De artikelen zijn geschreven met pit en humor en dat spreekt mij erg aan. Ik heb net de nieuwe Jackie in huis en ga er vanavond eens lekker voor zitten.

Dit was mijn persoonlijke top 5 en zou het leuk vinden als jij ook in de comments verteld wat jouw favorieten zijn.

88 Comments on Mijn top 5 magazines!

 1. charile
  14 mei 2011 at 08:17 (11 jaar ago)

  ik vind de glamour wel leuk om te lezen en de girlz
  verder ben ik niet echt een tijdschriften fan…ik hou meer van boeken
  x

 2. Lieke
  14 mei 2011 at 08:19 (11 jaar ago)

  Die laatste kende ik nog niet, maar nu ben ik toch wel benieuwd ;p

 3. Fleur♥
  14 mei 2011 at 08:41 (11 jaar ago)

  1. Grazia, 2. Glamour, 3. ELLE, 4. VTwonen, 5. Beaumonde.
  Op de ELLE en Grazia heb ik nu een abonnement, de andere koop ik elke maand in de winkel:)

  • Hanna
   14 mei 2011 at 18:20 (11 jaar ago)

   Zonde, je kunt beter een abonnenment nemen, is veel goedkoper!!

 4. Diana
  14 mei 2011 at 09:23 (11 jaar ago)

  Jackie, Beau Monde, Instyle, (engelse)Grazia….niet perse in die volgorde

 5. Antoinette
  14 mei 2011 at 09:37 (11 jaar ago)

  Leuk artikel! Mijn favo’s:
  Marie Claire, Jackie, Columbus (reismagazine met prachtige foto’s en dito artikelen), Beau Monde, Happinez en Linda. Hoewel ik Glamour ook elke maand lees behoort hij toch niet tot mijn favorieten, omdat ik het inhoudelijk vrij simpel vind in vergelijking met m’n echte favo’s.

 6. Joyce
  14 mei 2011 at 09:47 (11 jaar ago)

  Leuk artikel! Ik kom de laatste tijd niet meer zo eraantoe tijdschriften te lezen, maar mijn favo’s zijn: Glamour, Elle en cosmopolitain.

 7. celeste
  14 mei 2011 at 12:02 (11 jaar ago)

  Ik heb er de laatste tijd niet zoveel tijd meer voor.

  • Sanne van Huis
   14 mei 2011 at 16:13 (11 jaar ago)

   Ik moet er inderdaad ook echt tijd voor maken, maar als ik er tijd voor heb gemaakt vind ik het heerlijk!

 8. janne
  14 mei 2011 at 12:31 (11 jaar ago)

  Ik verslind zooo veel tijdschriften! Vooral Fancy, Cosmogirl en Glamour.

 9. berber
  14 mei 2011 at 12:46 (11 jaar ago)

  ik ben ook helemaal fan van de jackie.

 10. Jennifer
  14 mei 2011 at 12:54 (11 jaar ago)

  De Linda en Glamour hebben wij hier thuis ook! En laatst nam ik de RED eens mee en dat vind ik ook een heel fijn blad!

 11. femketje
  14 mei 2011 at 13:10 (11 jaar ago)

  doe mij de vogue UK, US en IT maar 😀

 12. Yvonne
  14 mei 2011 at 13:25 (11 jaar ago)

  ik vind de meidenmagazine en de girlz een heel leuk blad!

 13. Annelies
  14 mei 2011 at 13:48 (11 jaar ago)

  Vogue, ELLE, Gamour, Cosmogirl.
  De Jackie had ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord :$

  • Sanne van Huis
   14 mei 2011 at 16:13 (11 jaar ago)

   Zeker een keertje kopen..errug leuk!

 14. fre
  14 mei 2011 at 14:45 (11 jaar ago)

  Ik vind de cosmogirl altijd super!

 15. Melanie
  14 mei 2011 at 14:48 (11 jaar ago)

  Ik lees de Grazia, VIVA en de Glamour

 16. Suzanne
  14 mei 2011 at 19:54 (11 jaar ago)

  leuk, deze zijn ook mijn favorieten! alleen de jackie ken ik niet zo goed

 17. Miss MATC
  15 mei 2011 at 15:41 (11 jaar ago)

  Glamour lees ik alleen als ik op vakantie ga

 18. Lisa
  15 mei 2011 at 23:34 (11 jaar ago)

  Leuke favorieten 🙂 Zelf lees ik bv. graag de Cosmopolitan, Glamour …

 19. Eva Hoeke
  16 mei 2011 at 16:56 (11 jaar ago)

  Wat superleuk om dit allemaal te lezen! En Sanne: wat een eer dat je ons zo in het zonnetje zit. It is very much appreciated. En voor iedereen die Jackie nog niet goed kent: deze week is een mooi moment om daar verandering in te brengen. Aanstaande zaterdag vieren wij namelijk onze Jackie Shopping Day: op vertoon van Jackie krijg je dan 21% korting op 132 van onze lievelingswinkels door heel Nederland! Van Accessorize tot Azzurro, van Rituals tot Cosmic Cowboys, van De Bijenkorf tot French Connection: met de nieuwe Jackie onder je arm krijg je 21% korting op de hele collectie! Toch een mooie kans om een paar Uggs aan te schaffen. Of Louboutins, kan jou het schelen! Nou ja, dan weten jullie dat vast. Nogmaals dank Sanne, en wie weet tot zaterdag!

  Eva Hoeke (hoofdredacteur Jackie)

  • Sanne van Huis
   16 mei 2011 at 16:59 (11 jaar ago)

   Super leuk en dank je wel voor je reactie!

 20. jessica
  19 mei 2011 at 18:19 (11 jaar ago)

  bij mij psychologie magazine, en ik lees vaak de libelle van mijn moeder haha,
  en vogue koop ik altijd in het land waar ik op vakantie ga (als ze daar een vogue hebben dan) k heb al een hele verzameling:D
  ik vind grazia ook wel leuk alleen soms een beetje oppervlakkig maar gelukkig hoeft niet alles diepgaand te zijn, mag ook wel ontspanning;)

  maar ik lees toch liever boeken ,eigenlijk. 🙂

 21. Merel
  31 mei 2011 at 16:38 (11 jaar ago)

  Ik lees de laatste tijd geen tijdschriften meer. Dat komt denk ik omdat mijn abonementen zijn afgelopen, en ik koop ze nooit los.