Mijn H&M bestelling #2!

Laatst had ik ook al een artikel gemaakt waarin ik mijn H&M bestelling aan jullie liet zien, helaas is deze bestelling nooit aangekomen. Vraag me niet waarom maar ik heb gewoon nooit zo heel veel geluk bij de H&M, daarom poging nummero twee! Ik heb wel hele andere items besteld dit keer en laten we duimen dat het dit keer wel aankomt. Toch blijf ik een beetje sceptisch want mijn bestelling is al voorgemeld bij TNT vanaf 26 april en er is verder nog niets aan de status verandert, maar ik hoop echt heel erg dat het dit keer wel gaat lukken want ik heb best wel hele leuke items gekocht die ik erg graag wil hebben.

Zo heb ik bijvoorbeeld een jumpsuit besteld, maar niet zomaar eentje ook nog eens met een heftige panter printje. Of ik deze echt ga dragen weet ik nog niet maar het kan erg leuk zijn mits je het combineert met stijlvolle accessoires. Mocht ik het toch niet zien zitten om deze buiten de deur te dragen dan heb ik er een leuke ‘chillpak’ bij en deze was ook nog eens flink afgeprijsd dus het is geen rib uit mijn lijf. Ook ben ik helemaal verliefd op de poeder kleurig jasje van katoen en ik weet zeker dat ik deze in ieder geval heel veel ga dragen, just love it! De sandaaltjes heb ik al eerder besteld in mt 39 maar deze zijn helaas een beetje aan de kleine kant, dus nu heb ik ze besteld in mt 40. Mocht iemand belang hebben bij de sandaaltjes in mt 39, laat het me even weten in de comments. Ook kocht ik nog een basis wit hemdje, wat altijd van pas komt en ook nog een gave pilotenbril..

Voor prijzen lees je verder…

 1. €12,45
 2. €34,95
 3. €6,95
 4. €19,95
 5. €4,95

 

Dit vind je vast ook leuk...

29 Comments on Mijn H&M bestelling #2!

 1. Melissa
  3 mei 2011 at 09:22 (9 jaar ago)

  Ik had heel veel pech met de Sale van de H&M! Daar kwam ook niks van aan.. Pfff… Ik ben er In Love met dat jasje zeg! Die is echt supergaaf!

  Beantwoorden
 2. laar101
  3 mei 2011 at 09:38 (9 jaar ago)

  Ik heb die zonnebril, alleen in de winkel was hij 6 euro. Beetje jammer H&M!
  Ik duim voor je dat het dit keer wel aan komt!

  Beantwoorden
 3. Mirjam
  3 mei 2011 at 09:42 (9 jaar ago)

  Leuke dingen!

  Beantwoorden
 4. Alyssa
  3 mei 2011 at 09:47 (9 jaar ago)

  Hartstikke mooi Sanne!! Superleuk hoe je het allemaal omschrijft! TOP!! Ga zo door! Echt leuk dit!

  Beantwoorden
 5. Merel
  3 mei 2011 at 10:18 (9 jaar ago)

  5 heb ik ook (; hij is zoo mooi. Wel raar opzich dat het zo lang duurt bij H&M, ze zijn een best groot bedrijf waar veel wordt bestelt (lijkt mij), dus dan zou je toch alles zo snel mogelijk verzenden (of denk ik nu gewoon te simpel, en is het ingewikkelder), ik hoop dat hij nu wel aan komt ;)

  Beantwoorden
 6. lisa
  3 mei 2011 at 10:23 (9 jaar ago)

  dat jasje en die jumpsuit zijn echt leuk!

  Beantwoorden
 7. Nisrine
  3 mei 2011 at 10:35 (9 jaar ago)

  Wauww, Jumpsuit en schoentjes zijn echt super leuk!
  Die bril heb ik al, maar die is ook echt super mooi.

  Beantwoorden
 8. Fleur
  3 mei 2011 at 11:12 (9 jaar ago)

  Leuke kleding en accessoires! Hopelijk komt deze bestelling wel goed aan! Ik heb nog nooit problemen gehad met H&M bestellingen. Het enige wat ik wel had met mijn laatste bestelling is dat het lang duurt voordat hij binnen zal komen. Ik heb het vorige week besteld en het zal pas 13mei binnen komen. Maar dat zal het vast waard zijn =D

  Beantwoorden
 9. martina
  3 mei 2011 at 11:19 (9 jaar ago)

  ik heb dat jasje ( nr3) in het lichtgrijs !
  ben er ook heeel blij mee ! ik heb zelf maat 34, vond hem ruim vallen !
  zit trouwens lekker losjes doordat het een soort van (?) linnen is

  Beantwoorden
 10. Melanie
  3 mei 2011 at 11:58 (9 jaar ago)

  Ik bestel eigenlijk nooit meer wat bij H&M online. DIe service is gewoon zo slecht! Ik heb nu al een paar keer gehad dat orders nooit aankwamen. Ik kijk voortaan wel gewoon in de winkel.

  Beantwoorden
 11. Marle
  3 mei 2011 at 12:43 (9 jaar ago)

  Geweldige sandaaltjes! De lange tanktop/jurk heb ik laatst ook gekocht, in felroze, geweldige dingen!

  Beantwoorden
 12. Noortje
  3 mei 2011 at 12:49 (9 jaar ago)

  Zou die sandaaltjes voor 10 euro wel van je over willen nemen, maar ik snap het als je er liever gewoon het volle bedrag voor terug wilt! :) Dan laat ik het aan me voorbij gaan.

  Heb je trouwens de klantenservice al is gebeld voor die vorige bestelling?

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   3 mei 2011 at 12:53 (9 jaar ago)

   Hoi Noortje :) dat is toevallig ik ging het net even promoten op Twitter. Maar voor 10 Euro mag je ze van mij overnemen (verzendkosten dan wel voor jouw). Ze vallen wel klein uit, dus als jij mt 38 hebt dan zitten ze denk ik perfect! Als je nog steeds interesse hebt mag je me wel even mailen op info at wearefashion.nl

   Ik heb de klantenservice gebeld maar mijn bestelling is gewoon helemaal kwijtgeraakt :(

   Beantwoorden
 13. anna
  3 mei 2011 at 14:06 (9 jaar ago)

  ben heel benieuwd naar 2

  Beantwoorden
 14. Lisa
  3 mei 2011 at 16:07 (9 jaar ago)

  Wat een leuke bestelling! Vooral dat jasje en die zonnebril vind ik leuk ^^ Veel plezier ermee ^^

  Beantwoorden
 15. isa
  3 mei 2011 at 19:11 (9 jaar ago)

  oow jammer ik wilde net vragen over die schoentjes omdat een vriendin van mij ze graag wil en ze heeft het niet zo breed zegmaar… nouja jammer!

  in iedergeval leuke bestelling

  Beantwoorden
 16. fre
  4 mei 2011 at 21:57 (9 jaar ago)

  Wat sneu dat je bestelling is kwyt geraakt zitten ‘n hoop leuke dingen tussen.

  p.s Ik heb die zonnebril ook :D

  Beantwoorden
 17. Esther
  5 mei 2011 at 00:48 (9 jaar ago)

  Zo weird hè? Mijn bestelling is ook gewoon nooit aangekomen, toevallig ook laatst opnieuw besteld, je hebt wel superleuke nieuwe dingen gehaald!

  Beantwoorden
 18. Myrthe
  5 mei 2011 at 17:43 (9 jaar ago)

  die sandaaltjes zijn leuk maar weet nooit welke maat ik moet hebben.

  Beantwoorden
 19. Myrthe
  5 mei 2011 at 17:44 (9 jaar ago)

  heb interesse in je sandaaltjes.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   5 mei 2011 at 19:13 (9 jaar ago)

   Voor 10 Euro exclusief verzendkosten mag je ze van me overnemen..Als je nog steeds interesse hebt mag je wel eventjes een mailtje sturen naar info at wearefashion.nl :D

   Beantwoorden
 20. Chantal
  6 mei 2011 at 10:33 (9 jaar ago)

  ik had dat ook ik had iets bestelt en het heeeft 2 a 3 weken voorgemeld gestaan en toen had ik het ineens twee dagen na een veranderde status in huis, heel vreemd maar de leveringen zijn echt slecht

  Beantwoorden
 21. Joyce
  9 mei 2011 at 21:41 (9 jaar ago)

  Het poederkleurige jasje is echt enig en de jumpsuit zit heerlijk, gewoon lekker dragen! Ik heb hem in het effen zwart.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *