Hypnoteeez eyes!

Gisteren kon je al mijn review lezen over de Hypnoteeez producten van TEEEZ. Vandaag laat ik jullie een ooglook zien gemaakt met alle producten die ik had ontvangen. Het is een mooi kleurrijk geheel geworden en de kleuren vind ik goed bij elkaar passen. Lees verder om nog meer foto’s te bekijken…

Ik heb gebruik gemaakt van alle producten en ik heb de kleur ‘Cool’ (paars, blauwe kleur) ook gebruikt als eyeliner zowel op mijn ooglid als onder. De kleuren zijn met een basis eronder goed gepigmenteerd en de kleurtjes knallen dan ook van mijn ogen af. Meestal ben ik niet zo van de roze oogschaduw maar in combinatie met de rest van de kleurtjes vind ik het eigenlijk wel heel mooi! Ik heb de kleuren met een blending kwast goed in elkaar over laten lopen. Als basis gebruikte ik de NYX Jumbo Pencil in de kleur Milk en als mascara de L’Oreal Million Lashes.

Ook maakte ik nog wat full face foto’s zodat je ook kunt zien hoe de look er in z’n geheel uitziet…

Vinden jullie het ook een geslaagde look?