Heb jij dit ook?

Wanneer je met make-up bezig bent kan het natuurlijk niet altijd goed gaan, zo heb ik altijd bepaalde dingen onder het make-uppen en onder mijn ‘beauty taferelen’ wat niet helemaal zo gaat zoals het zou moeten. Het zijn niet echte blunders, want die vertelde ik al in dit artikel, maar het zijn meer dingetjes die ik vaker heb onder het make-uppen (zoals niezen onder het epileren), Nu ben ik ook heel benieuwd of jij deze dingen herkend en of jij ook dit soort dingen hebt?

Niezen dus, ik moet altijd niezen onder het wenkbrauwen epileren en dan vooral als ik bezig ben met het gedeelte boven mijn neus. Ik vind dit echt heel gek en ik moet dan ook wel ongeveer vijf keer niezen. Ook moet ik vaak niezen als ik net mijn mascara heb gedaan ook zo vreemd!

Wat ik ook regelmatig heb is dat wanneer ik mijn mascara borsteltje weer in de huls doe dat ik dan niet goed oplet en dat ik het borsteltje ernaast steek, gevolg een zwarte vlek op mijn hand. Dit is natuurlijk mijn eigen onoplettendheid maar het is wel vervelend. Herkennen jullie dit ook of ben ik echt de enige?

Soms wanneer ik kohl potlood op mijn waterlijn aanbreng dan is er een stukje die niet zwart wil worden. Dan kan ik er bij wijze van honderd keer met het potloodje overheen gaan, dan krijg ik het gewoon niet zwart. Misschien dat het stukje vettig is, maar dit heb ik dus ook regelmatig en hier word ik altijd niet zo vrolijk van. Heb je namelijk net een hele mooie ooglook, heb je een stukje op je waterlijn die ‘wit’ is gebleven, niet zo charmant.

Bijna altijd wanneer ik mijn nagels lak dan moet ik altijd naar de wc onder het lakken. In plaats van dat ik even van tevoren naar het toilet ga, maar dit vergeet ik altijd. Heel vervelend natuurlijk want je moet net zo lang wachten totdat je nagels droog zijn.

Wanneer ik mijn benen scheer krijg ik regelmatig kleine sneetjes. Blijkbaar scheer ik dan te snel, met als resultaat allemaal kleine wondjes. Dit zou ik natuurlijk heel goed kunnen voorkomen door wat rustiger te scheren maar toch komt het te vaak voor.

Ook ben ik altijd mijn elastiekjes en schuifspeldjes kwijt. Ze glijden uit mijn haar en dit heb ik meestal dan niet direct door en dan ben ik ze altijd kwijt. Nu helemaal want Puck vindt elastiekjes nogal interessant. Ik ben dus s’ochtends altijd aan het zoeken naar mijn elastiekjes en haarspeldjes.

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd of jij bepaalde dingen ook hebt of dat je zelf ook van dit soort dingetjes hebt? Let me know!

31 Comments on Heb jij dit ook?

 1. Sharon
  16 mei 2011 at 10:55 (9 jaar ago)

  Ik moet ook echt standaard niezen als ik mijn mascara net op heb!

  Beantwoorden
 2. Joyce
  16 mei 2011 at 11:14 (9 jaar ago)

  Haha superleuk! Ik dacht altijd dat ik de enige was die hier last van had. Vooral het niezen bij het het epileren van de wenkbrauwen is supertypisch!

  Beantwoorden
 3. Tamara
  16 mei 2011 at 11:36 (9 jaar ago)

  Leuk artikel. Ik raak zelf ook altijd elastiekjes kwijt

  Beantwoorden
 4. Linsey unebeauty
  16 mei 2011 at 12:06 (9 jaar ago)

  Dat niezen bij het epileren of na mascara op doen heb ik inderdaad echt vaak!

  Beantwoorden
 5. Amber
  16 mei 2011 at 12:33 (9 jaar ago)

  Naar de wc na mn nagels gelakt te hebben, ALTIJD…. ik voel t ook niet ver van te voren aankomen vaak dus kan er ook weinig tegen doen.

  Beantwoorden
 6. Jose
  16 mei 2011 at 13:09 (9 jaar ago)

  whaha zo herkenbaar sommige, leuk artikell!

  Beantwoorden
 7. Elsemieke
  16 mei 2011 at 13:34 (9 jaar ago)

  Ik moet ook altijd niezen als ik aan het epileren ben, of net erna. En ook wel eens als ik net mijn mascara opgedaan heb. Frustrerend!
  Ik heb gelukkig nooit wondjes bij het scheren, en hoef geloof ik nooit echt nodig naar de wc als ik net m’n nagels heb gelakt. Wel moet ik soms net eten als ik m’n nagels net heb gedaan -.-
  Oh en elastiekjes en speldjes raak ik ook altijd kwijt. Ik weet niet waar ik die dingen laat! In tassen, zakken of ik leen ze uit ofzo :S

  Beantwoorden
 8. Samantha
  16 mei 2011 at 14:10 (9 jaar ago)

  Ik moet altijd niezen na mijn mascara! In elk geval, ik doe na mijn mascara parfum op en daar krijg ik een kriebelige neus van en dan moet ik niezen. Vaak komt het dan onder mijn oog terrecht, niet zo fijn dus. Misschien moet ik mijn parfum wat later aanbrengen, haha!

  Beantwoorden
 9. janne
  16 mei 2011 at 14:51 (9 jaar ago)

  Leuk artikel! Ik heb niezen tijdens mascara op doen regelmatig!

  Beantwoorden
 10. Claire
  16 mei 2011 at 15:16 (9 jaar ago)

  dat met als je net mascara hebt opgebracht en dat van het borsteltje naast het omhulsel steken heb ik ook vaak

  Beantwoorden
 11. Fleur♥
  16 mei 2011 at 15:40 (9 jaar ago)

  Mijn schuifspeldjes verdwijnen op de één of andere manier ALTIJD! En dat nagels lakken en naar de wc moeten, ik heb sinds kort een oplossing gevonden: de essence dry drops. Met 5 minuten kan ik alles doen wat ik moet doen, huiswerk maken,opruimen etc. Echt een aanrader.

  Beantwoorden
 12. Diana
  16 mei 2011 at 15:50 (9 jaar ago)

  Als ik naar de wc moet, terwijl mijn nagels aan het drogen zijn, zet ik snel de koude fohn erop. Of laat ik langzaam koud water over mijn handen stromen, zodat de nagellak hard wordt.

  Beantwoorden
 13. Lieke
  16 mei 2011 at 16:09 (9 jaar ago)

  Ik krijg ook heel vaak traanogen als ik net bezig ben :(

  Beantwoorden
 14. Tara
  16 mei 2011 at 16:12 (9 jaar ago)

  Haha, leuk artikel! Alleen de mascaravlek op je hand doordat je ‘m verkeerd terugstopt, herken ik! Heel irritant! Vooral als je haast hebt! Of als je te snel mascara op wilt doen en je je neus raakt met het borsteltje.

  Beantwoorden
  • S
   16 mei 2011 at 16:42 (9 jaar ago)

   Dit heb ik ook wel eens! zo vervelend

   Beantwoorden
 15. Miss MATC
  16 mei 2011 at 16:32 (9 jaar ago)

  Ik ben ook altijd mijn rekkertjes kwijt, zo lastig! En ik moet ook altijd naar de WC wanneer ik mijn nagels lak ook al ben ik er voor geweest.

  Beantwoorden
 16. Laura
  16 mei 2011 at 16:41 (9 jaar ago)

  Ik moet regelmatig niezen als ik net mijn mascara heb opgebracht. Ook heb ik vaak ergens jeuk als ik mijn nagels net heb gelakt ..

  Beantwoorden
 17. Sannah
  16 mei 2011 at 17:04 (9 jaar ago)

  Haha, wat grappig van dat niezen. Ik heb dat altijd na het douchen. Misschien door de geur van douchespul.

  En soms prikken/tranen mijn ogen heel erg als er oogcrème in komt…

  Beantwoorden
 18. Manouk
  16 mei 2011 at 17:04 (9 jaar ago)

  hahaha ik herken bijna alles! Behalve de wondjes bij het scheren, niezen tijdens epileren en het kwijt zijn van haarspeldjes. Vooral het na de wc moeten tijdens/na nagels lakken komt vaak voor. Zo vervelend!

  Beantwoorden
 19. Ilja
  16 mei 2011 at 17:26 (9 jaar ago)

  Haha allemaal zó herkenbaar ;-)

  Beantwoorden
 20. Kelly
  16 mei 2011 at 18:22 (9 jaar ago)

  Ik herken echt ALLES! Vooral dat van het niezen onder het epileren, daar heb ik serieus vanmorgen nog over zitten denken dat ik dat heel raar vind. Leuk artikel!

  Beantwoorden
 21. Ester
  16 mei 2011 at 21:33 (9 jaar ago)

  Bij mij gaat mijn make-up vaak de mist in als ik toch al geen zin heb om het te doen of als ik niet lekker in m’n vel zit. Waarschijnlijk omdat ik het dan te snel wil doen.

  Beantwoorden
 22. Leontine (leon10eke)
  16 mei 2011 at 21:42 (9 jaar ago)

  haha, wat leuk om te lezen en hoe herkenbaar allemaal! Zeker die van de mascara ernaast mikken, maar wat ik ook áltijd heb is bij lipsticks die niet helemaal in de huls verdwijnen (op de “laagste” stand). Ik die dan zo voorzichtig de dop erop probeer te doen om vooral de lipstick niet te raken, en vervolgens daardoor ga bibberen en dus alsnog een stukje lipstick eraf schraap..

  Beantwoorden
 23. jessica
  19 mei 2011 at 18:24 (9 jaar ago)

  niezen na mascara opdoen heb ik niet zo vaak,
  de rest bijna allemaal wel!
  idd dat niezen bij epileren, bij mij is het als ik mijn neusbrug zegmaar epileer.
  en ik steek ook mijn mascaraborstel naast de huls haha.
  haha ik ga ook heel vaak naar school met swatches op mijn hand of foundation die niet matcht met mijn hand, x).
  haha sneetjes met scheren is ook erg henkenbaar,:)

  Beantwoorden
 24. Merel
  2 juni 2011 at 18:18 (9 jaar ago)

  Ik heb dit allemaal niet. Alleen dat ik soms iets moet doen tijdens het nagels lakken. Dat wel. Maar dat is ook dat ik bijv. iemand moet bellen ofzo.

  Beantwoorden
 25. sabine
  12 september 2011 at 18:02 (9 jaar ago)

  ik ben nu mijn goede elastiekjes kwijt, weet iemand waar ze kunnen liggen?:(

  Beantwoorden
 26. adreamoftrains web hosting
  12 augustus 2020 at 03:51 (1 dag ago)

  Someone necessarily assist to make seriously posts
  I’d state. That is the first time I frequented your web page and
  to this point? I amazed with the analysis you made to make this actual
  post amazing. Magnificent activity! adreamoftrains best web hosting sites

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *