3x Nails of the day!

Laatst heb ik nog drie nagellakjes van Catrice weten te bemachtigen en twee daarvan wilde ik echt heel graag hebben. Ik heb het over Purplelized, Easy Peacy, Lemon Squeezy! en Prismatics effects topcoat en de laatste twee waren echte musthaves. Gelukkig heb ik deze lakjes nu ook en het leek me wel leuk om deze aan jullie te laten zien, want het zijn stuk voor stuk hele mooie nagellakjes…

Ik begin met Purplelized, een heel mooi donker paars lakje die zelfs een klein beetje een holografisch effect heeft. Er zitten namelijk hele fijne gouden glittertjes in die een heel speciaal effect geven aan het lakje. Ik ben echt fan van dit kleurtje en met een topcoat van INM heb ik dit lakje drie dagen gedragen zonder dat deze is gaan chippen.

Het volgende lakje Easy Peacy, Lemon Squeezy! is een kleurtje die ik super graag wou hebben. Het is een mooie limoen groen kleurtje die ik eigenlijk nog niet echt bij een nagellakmerk had gespot. Het is een erg mooi kleurtje voor in de zomer, lekker fris! Bij het lakken liep ik alleen wel tegen een probleem aan, de nagellak lakt namelijk erg lastig. Ik kreeg heel erg snel strepen en er zaten heel veel bubbeltjes in. Dit heb ik eigenlijk nooit bij Catrice nagellak en ik vraag me dan ook af of meer mensen hier last van hebben bij de Easy Peacy, Lemon Squeezy, let me know…

Het laatste is een topcoat de ‘Prismatics effects topcoat’ geeft aan ieder lakje een speciaal effect. Het doet mij het meeste denken aan parelmoerglans en het geeft een lila/blauw glansje. Ik heb deze topcoat al veel gedragen en het geeft heel veel kleurtjes net dat beetje extra, me like! Echt een hele goede topcoat vind ik het niet maar je zou er natuurlijk altijd nog een ‘echte’ topcoat overheen kunnen dragen.

Samengevat ben ik met alle drie kleurtjes heel erg blij, maar ik vind het wel heel jammer dat Easy Peacy, Lemon Squeezy! heel lastig lakt en daarom zou ik dit lakje ook minder snel pakken, terwijl het zo’n mooie kleur is. Heb jij ook al lakjes uit de vernieuwde Catrice lakjes en wat zijn jouw ervaringen?

 

Dit vind je vast ook leuk...

26 Comments on 3x Nails of the day!

 1. Evelien
  7 mei 2011 at 15:24 (9 jaar ago)

  Ooohh, wat een pretty kleuren! ^_^ Vooral Easy Peacy, jammer dat ‘ie zo lastig lakt :(

  Beantwoorden
 2. Mabbina
  7 mei 2011 at 15:25 (9 jaar ago)

  vind de eerst mooi, special effects

  Beantwoorden
 3. sanne
  7 mei 2011 at 15:37 (9 jaar ago)

  Purplelized heb ik ook!
  Hij is erg mooi :)

  Beantwoorden
 4. lisa
  7 mei 2011 at 15:41 (9 jaar ago)

  ik vind het alledrie hele mooie lakjes! jammer van het lakken van de tweede :(

  Beantwoorden
 5. janne
  7 mei 2011 at 17:40 (9 jaar ago)

  Moooie kleurtjes! Vooral de eerste vind ik heel moooi!

  Beantwoorden
 6. Joyce
  7 mei 2011 at 18:35 (9 jaar ago)

  Het probleem dat jij met Easy peasy lemon squeezy hebt, heb ik met Just Married en Sweets for my Sweets helaas!

  Beantwoorden
 7. alexandra
  7 mei 2011 at 22:08 (9 jaar ago)

  Ja dat heb ik ook met easy peasy lemon squeezy, prachtige kleur, maar lakt rot

  Beantwoorden
 8. Yvonne
  8 mei 2011 at 09:09 (9 jaar ago)

  Bij mij lakt easy peasy lemon squeezy ook al zo lastig. Best wel raar want de andere lakjes werken allemaal wel goed..

  Beantwoorden
 9. Miss MATC
  8 mei 2011 at 11:11 (9 jaar ago)

  Leuke lakjes! Spijtig dat de ene niet zo goed lakt :s

  Beantwoorden
 10. Milady
  8 mei 2011 at 11:33 (9 jaar ago)

  Ik heb die prismatic effects top coat ook, maar vind hem niet op alle kleuren even mooi. Ik heb hem wel met roze gecombineerd, en dat was echt pretty! <3

  Beantwoorden
 11. Annelies
  8 mei 2011 at 13:19 (9 jaar ago)

  Die eerste is mooi ♥

  Beantwoorden
 12. Anne
  8 mei 2011 at 17:11 (9 jaar ago)

  Ik heb Easy Peacy, Lemon Squeezy zelf ook, bij is het ook zo dat hij erg strepperig is en pas bij drie laagjes dekkend!

  Beantwoorden
 13. roxanne
  8 mei 2011 at 20:17 (9 jaar ago)

  Mooie lakjes n_n

  Beantwoorden
 14. Dhini
  9 mei 2011 at 11:11 (9 jaar ago)

  Eerste vind ik mooi
  mooi lakjes

  Beantwoorden
 15. Sara
  22 mei 2011 at 18:04 (9 jaar ago)

  Ik heb nu Apropos Apricot van Catrice en daar zitten ook een soort bubbeltjes in, het lijken wel luchtbelletjes.. Maar de kleur is erg mooi, mn handen lijken er bruiner door! Miss Piggy Reloaded en Meet Me At Coral Island zijn ook mooie kleurtjes!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *