(Advertorial)

Op 8 mei is het weer zover, de dag om je moeder eens flink in het zonnetje zetten want dan is het namelijk moederdag. Je kunt natuurlijk een doos met chocolaatjes of een lekker geurtje kopen maar je kunt je moeder ook verassen met een bos bloemen. Dit jaar kun je zelfs gratis een moederdagboeket laten bezorgen via Facebook. Hoe? Lees dan snel even verder…

Er rijdt namelijk voor het eerst een Bloemenbus door Nederland. Dit is een bus met aan boord een Bloemenman en deze bezorgt van 2 mei tot en met 7 mei op verzoek van zoon of dochter een gratis boeket bij hun moeder thuis. Wil je graag dat jouw moeder verrast gaat worden met een boeket? Dan kun je een aanvraag doen via de Facebookpagina ‘Mooi wat bloemen doen’ of via de website www.mooiwatbloemendoen.nl. Het leuke is dat je via deze twee sites ook de bus live kan volgen omdat de bus is voorzien van GPS. Dankzij deze GPS-verbinding kunnen verzoeken op het allerlaatste moment worden ingediend. Want zie jij de bus rijden in de buurt van je moeders huis dan kun je nog snel een verzoek indienen en wie weet dat de bus dan ook nog eventjes bij je moeder stopt om daar een mooi boeket te bezorgen. Ook wordt er via Facebook live verslag gedaan en zo kun je verslagen lezen, foto’s en filmpjes kijken.

De bus vertrekt elke dag uit een andere stad en zal elke dag op aanvraag tientallen boeketten gaan bezorgen bij moeders in de omgeving van die stad. Elke aanvraag maakt kans maar zorg ervoor dat je aanvraag leuk en opvallend is want zo maak je wel net wat meer kans. De vertreksteden van de Bloemenbus zijn: Utrecht (2 mei), Nijmegen (3 mei), Breda (4 mei), Delft (5 mei), Maastricht (6 mei) en Groningen (7 mei). Woont je moeder dus in de buurt van één van deze steden dan zou ik zeker een aanvraag gaan doen, want wat is nou leuker dan je moeder op zo’n manier verrassen? Ga snel naar de Facebookpagina of naar www.mooiwatbloemendoen.nl.