The Body Shop ‘Earth Lovers’ douchegel

Een paar weken terug kreeg ik twee flessen douchegel van The Body Shop opgestuurd. Dit zijn twee douchegels uit hun nieuwe lijn ‘Earth Lovers’. Dit is een volledig biologisch afbreekbare shower gel-lijn van The Body Shop. De Earth Lovers collectie bestaat uit zeven shower gels die 100% afbreekbaar zijn. Ze bevatten geen kleurstoffen, geen sulfaten en geen parabenen en zijn ook nog eens verpakt in flessen van 100% gerecycled plastic. Kijk, hier word ik nou blij van…

De douchegels zitten verpakt in langwerpige flessen met groene dop. Ze hebben een heel fris en natuurlijk uiterlijk en dat past uitstekend bij deze lijn. Een fles bevat 250 ml dus je kunt er een tijdje mee vooruit. Deze lijn bevat dus 7 verschillende geuren en ik kreeg twee shower gels uit deze lijn opgestuurd, namelijk de Mint & Cucumber en Pear & Lemongrass.

Ik begin bij de Mint & Cucumber en dit is een hele lekkere frisse geur. Een douchegel die zorgt dat je s’ochtends meteen lekker wakker wordt. Het ruikt vooral heel sterk naar komkommer en daar moet je natuurlijk wel van houden. Meestal ben ik zelf heel erg van de zoete geurtjes, maar ik moet zeggen dat ik de frisse geur van deze shower gel ook wel kan waarderen. Het is namelijk een heerlijke frisse geur voor in de zomer. De douchegel schuimt behoorlijk en dat vind ik altijd heel fijn omdat ik dan echt een schoon gevoel krijg. Ook mijn vriend heeft er paar keer mee gedouched en ook hij vind het een hele fijne douchegel. Er zit dus echt een geur aan die zowel voor vrouwen als voor mannen kan.

De Pear & Lemongrass heeft een net wat zoetere geur, maar is nog steeds wel heel fris door de lemongrass die erin zit. Hij werkt iets minder  ‘wakker makend’ dan de vorige. Mijn voorkeur gaat uit naar deze omdat ik nou eenmaal echt een zoetekauw ben. Ook deze schuimt flink en ik krijg er wederom een heel schoon gevoel van. Ook deze heeft mijn vriend uitgebreid getest en ook deze vond hij erg fijn!

Ik ben dus super tevreden over deze The Body Shop Earth Lovers douchegel. Naast dat het gewoon een fijn product is, is het ook fijn om te weten dat je met dit product het milieu beschermd en dat er geen synthetische ingrediënten aan toegevoegd zijn. Verder nog wat leuke weetjes over deze nieuwe lijn:

 • Ze hebben allemaal een zeeploze basis, dat betekent dat ze de huid niet uitdrogen
 • Het heeft de ‘Eco-Concious’ label (voor meer info over deze label http://www.thebodyshop.nl)
 • De douchegels bevatten Comumunity Fair Trade-aloe vera uit Guatemala
 • De douchegels zijn in 7 verschillende geuren te verkrijgen, maar speciaal voor mensen die niet van geparfumeerde douche producten houden is er ook eentje zonder geur

The Body Shop Earth Lovers douchegel is nu te koop in de winkels maar ook in de online shop. Per fles betaal je zes Euro maar ze hebben nu ook een aanbieding dat je bij twee flessen slechts 10 Euro betaald, kopen dus!

76 Comments on The Body Shop ‘Earth Lovers’ douchegel

 1. lovexxbeauty
  15 april 2011 at 10:31 (12 jaar ago)

  Deze lijken mij erg fijn ik ben gek op TBS!

 2. Lisa
  15 april 2011 at 11:57 (12 jaar ago)

  Ze klinken echt fijn ^^ Wil ze zeker eens proberen 🙂 Bedankt voor de review 🙂

 3. Femke
  15 april 2011 at 12:01 (12 jaar ago)

  Ziet er goed uit, baalde die dag zo dat ik net geen lege fles meer had 🙁

 4. sarah
  15 april 2011 at 12:45 (12 jaar ago)

  I love the earth 🙂

 5. Linda
  15 april 2011 at 12:51 (12 jaar ago)

  Ik heb ook een fles van deze en vind het een erg lekkere douchegel, ook nog eens gratis gekregen.

 6. Divaofgeneva
  15 april 2011 at 16:18 (12 jaar ago)

  Het klinkt heel erg fijn! Voor mij was dit nog onbekend!