Super gladde benen en mooie hakken!

(Advertorial)

Zodra de zomer weer voor de deur staat wil je natuurlijk langzaam maar zeker weer super gladde benen. Dit kan nu heel makkelijk met Veet EasyGrip wasstrips. Deze zijn professioneel en zorgen langdurig voor gladde benen. Wat wil je nog meer?

De Veet EasyGrip wasstrips werken erg makkelijk, je kunt namelijk de strips tussen je handen warm maken en dan is het klaar voor gebruik. Iedereen kan nu dus op een makkelijke manier zichzelf ontharen, bekijk het hier zelf.

Maar dat is nog niet alles, want je krijgt bij aankoop van de nieuwe Veet EasyGrip wasstrips of een ander Veet-product maar liefst 15 Euro korting bij aankoop van een paar schoenen bij Zalando. Je kunt de barcode van een Veet-verpakking invoeren op de speciale actiesite en zo krijg je een fijne korting op een paar schoenen. Deze actie loopt tot en met 31 juli 2011. Ontharen en korting krijgen is nog nooit zo makkelijk geweest!

70 Comments on Super gladde benen en mooie hakken!

 1. Eline
  1 april 2011 at 18:20 (11 jaar ago)

  Die van de kruidvat werkt net zo goed maar is flink goedkoper!

  • Sanne van Huis
   1 april 2011 at 18:36 (11 jaar ago)

   Maar dan krijg je natuurlijk geen 15 Euro korting bij Zalando 😉

 2. Lisanne
  1 april 2011 at 22:23 (11 jaar ago)

  Ik had ergens gehoord dat als je wilde harsen, je haartjes ongeveer een halve centimeter moeten zijn, is dit echt zo? want anders moet je eerst een vachtje laten groeien en daarna kan je pas harsen… 😉 kusjes.