Mijn favoriete tassen!

Waarschijnlijk zijn veel vrouwen net als ik gek op tassen. Persoonlijk vind ik het zelf een mooi accessoire en het is ook nog eens heel handig. Ik denk dat wij vrouwen toch snel wel een kilo of meer mee sjouwen als we bijvoorbeeld een dagje weggaan. Een tas is dus onmisbaar. Een tijd lang had ik echt een tassentic en geen tassenwinkel was meer veilig. Tegenwoordig valt dit wel mee en heb ik eigenlijk maar vier echte favoriete tassen die ik over mee naar toe sleep. Het leek me wel leuk om mijn favoriete tassen aan jullie te showen…

Ik begin met een groene tas die ik ongeveer een jaar geleden bij de Warehouse kocht. Het leek me wel leuk om een tas te hebben die een beetje een andere kleur heeft dan de tassen die ik meestal koop. Deze tas heeft een donkergroene kleur en is van nepleer, maar dit is niet echt te merken want de tas blijft erg mooi. Het is een mooie ruime tas die aan de binnenzijde ook nog veel vakjes heeft, zodat je makkelijk je mobiel en andere prularia in op kan bergen…

De volgende tas kocht ik ook ongeveer een jaar geleden in Amsterdam bij de H&M voor ongeveer twee tientjes. Dit is een hele makkelijke tas om mee te nemen als je bijvoorbeeld gaat winkelen. Er zit namelijk een lange hengsel aan die je makkelijk over je schouder kunt doen. Het is niet een hele grote tas maar je kunt de tas behoorlijk volproppen.

Ook de volgende tas kocht ik bij de Warehouse en dit is inmiddels al wel weer drie jaar geleden. Een mooie donkerbruine tas die best wel heel tijdloos is. Deze tas is van nepleer maar blijft toch erg mooi. Wel is inmiddels de rits kapot en eigenlijk wil ik die nog wel een keertje laten maken. Ook deze tas is best wel heel ruim en er zitten aan de binnenkant meerdere vakjes, lekker handig dus!

De laatste tas is ook meteen mijn nieuwste tas en stiekem ook mijn favoriet! Het is een nepleren tas in een camel kleur en er kan lekker veel in mee. Ook zit er een lange hengsel aan dus je kunt de tas ook heel makkelijk aan je schouder meenemen. Deze tas kocht ik bij Froukje fashion en volgens mij betaalde ik er rond de dertig Euro voor, valt mee vind ik voor een tas. Dit is vast wel een tas waar ik lang plezier van ga hebben.

Dit waren mijn vier favoriete tassen. Ik heb nog we wat meer tassen maar die neem ik eigenlijk nooit mee maar ik vind het ook zonde om ze weg te gooien. Wat vind je van mijn tassen en heb je zelf ook een favoriete tas?