KOH nagellak box met 18 kleuren + winactie!

Paar weken geleden kwam ik heel toevallig op de site van LINDA Magazine en zag ik dat ze een hele gave aanbieding hadden. Namelijk een jaar lang de LINDA (wat natuurlijk een erg leuk blad is) en je kreeg bij dit abonnement ook nog eens box met 18 verschillende KOH nagellakjes erin (Oh my!) t.w.v. €265,-. Ik betaalde voor dit abonnement maar €68,- en ik kon dit aanbod natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan, maar dat begrijp je vast wel. Ik ben echt een enorme fan van KOH nagellak en laatst schreef ik hier ook al een artikel over. Natuurlijk kun je de komende tijd op mijn blog swatches zien maar ik wou alvast wat foto’s laten zien van de mooie doos. Maar omdat ik niet de beroerdste ben heb ik ook nog een leuke give away voor jullie! Je kan namelijk heel makkelijk vandaag drie KOH lakjes winnen, maar nu eerst de foto’s!

De lakjes zitten in een super mooie sjieke doos die helemaal bekleed is, ik krijg hier echt een luxe gevoel van. Er zitten allemaal erg mooie kleurtjes in deze doos en ik ben er dan ook super happy mee!

Jij kunt kans maken op de volgende drie kleurtjes (van de beige en de roze heb ik swatches in dit artikel )

Wat moet je doen om deze drie lakjes te winnen t.w.v. €44,85? Je moet een comment achterlaten waarin je mij verteld wat jouw ultieme zomergevoel is. Daarnaast en dit is niet verplicht maar wel ontzettend lief RT de volgende zin op Twitter: Follow & RT @wearefashion om drie flesjes KOH nagellak te winnen t.w.v. €44,85 http://bit.ly/i31tHe En ten slotte vind ik het ook wel heel lief als je mij volgt op BlogLovin en dit artikel liked. Dit kan heel makkelijk met mijn speciale Bloglovin Button links onderin. Dit is dus wat je ‘moet’ doen om kans te maken op de drie flesjes! Meedoen kan t/m morgen (22 april 2011) 00.00 uur, succes allemaal!