Essence komt met nieuwe verzorgingslijn My Skin!

Qua make-up vind ik Essence soms leuk en toch vind ik Catrice vaak net wat leuker. Wel ben ik heel erg benieuwd naar de My Skin lijn van Essence die vanaf mei 2011 bij de Kruidvat komt te liggen. Dit is een gezichtsverzorgingslijn speciaal voor de jonge huid en ik vind het echt heel leuk dat Essence met verzorgingsproducten gaat komen.

De My Skin is dus een gezichtsverzorgingslijn en bestaat uit producten die zorgen voor: bescherming, vochtverzorging en een frisse uitstraling. Je hebt de producten allemaal voor verschillende huidtypes want we hebben natuurlijk niet allemaal dezelfde huidjes. Misschien is mijn huid al iets te ‘oud’ voor deze lijn en toch wil ik wel graag paar producten uit gaan testen. Maar welke producten zijn er allemaal?

essence my skin soft cleansing gel: Met my skin begint het verwennen van de huid al bij de reiniging. my skin soft cleansing gel reinigt intensief en is tegelijkertijd zeer mild voor de huid: het verwijdert make-up, vuil en onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. De waardevolle actieve ingrediënten limoen en komkommer zuiveren, verfrissen en geven de huid een energiekick. De huid voelt heerlijk zacht en verfrist aan. Geschikt voor alle huidtypen. Prijs €1,99.

essence my skin refreshing toner: Refreshing toner zuivert en verwent je huid tegelijkertijd en verkwikt de zintuigen met de heerlijke geur van lychee en blauwe druif. Lekker opgefrist kun je je dag beginnen met een stralende huid! Prijs €1,99.essence my skin caring cleansing wipes: Of je nu onderweg bent, op reis of gewoon thuis, de praktische reinigingsdoekjes zijn gemakkelijk om altijd bij je te hebben. Dankzij de speciale alcoholvrije formule verwijder je moeiteloos waterproof make-up of vuil – mild, effectief en zonder je huid uit te drogen. De waardevolle actieve ingrediënten, verrijkt met granaatappel en bamboe, hebben een hydraterende werking en zorgen voor een heerlijk zacht en glad huidgevoel. Geschikt voor alle huidtypen. Prijs €1,49.essence my skin intensively caring cream: Maak een einde aan de droge huid met de intensieve verzorging van essence my skin! Deze nieuwe gezichtscrème biedt de dorstige huid 24 uur intensieve verzorging én geeft de huid weer elasticiteit en energie. Granaatappel en bamboe zorgen voor een vochtboost zodat de huid niet uitdroogt. Voor een zorgeloze start van de dag is de crème verrijkt met UVA/UVB filters die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Genieten van een intensieve verzorging voor een zijdezachte en stralende teint! Prijs €1,99.

essence my skin mattifying cream: Een perfecte, matte teint? Gedurende de gehele dag? Geen probleem met het juiste beautyproduct! De nieuwe olievrije matterende crème werkt tot 12 uur lang. De waardevolle ingrediënten, verrijkt met lychee en blauwe druif, hydrateren de huid intensief en maken haar zacht en soepel. Dankzij de UVA/UVB filters is dit een ideale crème voor dagelijks gebruik. Prijs €1,99.

essence my skin moisturizing cream-gel: De geur alleen al geeft je een gevoel van frisheid en verzorging! De moisturizing cream-gel wordt snel geabsorbeerd, hydrateert de huid tot 24 uur lang en beschermt haar tegen schade met UVA- en UVB filters. Verrijkt met limoen & komkommer garandeert deze crème een mooie, frisse en stralende huid. Prijs €1,99.Dat ziet er veelbelovend uit, toch? Ik ben in ieder geval al heel benieuwd en eigenlijk nog meer omdat het ook nog eens heel budget is. Ga jij denk je iets kopen uit deze lijn?

124 Comments on Essence komt met nieuwe verzorgingslijn My Skin!

 1. Divaofgeneva
  12 april 2011 at 09:12 (11 jaar ago)

  Ik ben erg benieuwd naar deze lijn! Ik ga in ieder geval de reinigingsdoekjes testen als ik deze in de winkel zie liggen!!

 2. femketje
  12 april 2011 at 09:41 (11 jaar ago)

  ben erg benieuwt!

 3. Aranka
  12 april 2011 at 09:45 (11 jaar ago)

  Klinkt heel erg goed, ik ben erg benieuwd naar deze collectie!

 4. Desirée
  12 april 2011 at 09:48 (11 jaar ago)

  Dat ziet er zeker goed uit, ben wel benieuwd of het ook echt fijne producten zijn.

 5. Kelly
  12 april 2011 at 10:06 (11 jaar ago)

  Zou leuk zijn als je een review gaat maken hierover! 🙂
  Ik heb namelijk een gevoelige huid, dus kan niet zomaar vanalles gaan proberen. Voordat ik het weet zit ik dan onder de rode vlekken!

  • Sanne van Huis
   12 april 2011 at 22:05 (11 jaar ago)

   Ja ik ga zeker wel wat producten uit deze lijn kopen en uitproberen, ik ben zelf namelijk ook heel benieuwd!

 6. Madelief
  12 april 2011 at 11:23 (11 jaar ago)

  Heel erg beniewd! En nog steeds zo lekker goedkoop, I love it!

 7. Danique
  12 april 2011 at 12:59 (11 jaar ago)

  Ik ben hier erg benieuwd naar.

 8. ilse
  12 april 2011 at 13:17 (11 jaar ago)

  ik hoop echt dat je hier een review over gaat maken!!
  ik ben echt super benieuwd.

  • Sanne van Huis
   12 april 2011 at 22:06 (11 jaar ago)

   Jep dat ga ik zeker doen!

 9. Anna
  12 april 2011 at 13:34 (11 jaar ago)

  Ik ben ook super beniuwd !
  hopelijk ga je de mattifying cream reviewen.

 10. charile
  12 april 2011 at 13:38 (11 jaar ago)

  ik ben benieuwd!

 11. Milady
  12 april 2011 at 14:06 (11 jaar ago)

  Ik ben hier ook wel erg benieuwd naar ja, dus ik ga denk ik wel wat aanschaffen!

 12. Annelies
  12 april 2011 at 15:48 (11 jaar ago)

  Klinkt goed, ik ga denk ik wel iets uitproberen!

 13. Lieke
  12 april 2011 at 15:50 (11 jaar ago)

  Ik ben daar echt benieuwd naar!

 14. fre
  12 april 2011 at 17:10 (11 jaar ago)

  Wat leuk!
  ben erg benieuwd omdat de prijs ook zo laag is!

 15. Vanessa
  12 april 2011 at 17:53 (11 jaar ago)

  ben heel erg benieuwd !
  spannend *rofl*

  xxxx

 16. jantine
  12 april 2011 at 18:39 (11 jaar ago)

  Ik ben benieuwd naar deze lijn, vooral naar de essence my skin mattifying cream en de refreshing toner! Wat een leuke prijsjes ook zeg en fijn dat er UV filter in zit.

 17. Leontine
  12 april 2011 at 18:44 (11 jaar ago)

  Klinkt erg goed, maar niets voor mij. Ik zit al richting de anti-age 🙁

 18. Hande
  12 april 2011 at 19:24 (11 jaar ago)

  hele leuke verpakkingen! maar ik weet dat het niets zal doen.

 19. Lisanne
  13 april 2011 at 19:03 (11 jaar ago)

  die ga ik zeker weten kopen!

 20. Joni
  13 april 2011 at 21:07 (11 jaar ago)

  Ziet er goed uit, ben benieuwd! 😀

 21. sanne
  14 april 2011 at 19:16 (11 jaar ago)

  Leuke producten, ik ben erg benieuwd hoe deze uiteindelijk zullen zijn!

 22. judith
  19 april 2011 at 18:24 (11 jaar ago)

  ik zeker de toner, en een aantal dag cremetjes kopen! nu ben ik zoooo blij!!
  op de essence site staat dat ie in maart al uitkwam maar hier in belgie denk ik pas mei zoals je zei. want nu is de essence nail art collectie in solden heb ik weer wat koopjes gedaan!

 23. Anna
  23 februari 2012 at 12:37 (10 jaar ago)

  ik heb al veel dingen van Essence. Ik ga de crème uit proberen van de paarse lijn ,want ik heb een vette huid dus wie weet wordt het wat. (ik ga het zo snel mogelijk kopen)
  xxxxxxxxxAnnaxxxxxxx

  • Anna
   23 februari 2012 at 12:41 (10 jaar ago)

   sorry ik ben wat vergeten te zeggen. Ik ga een reviewen. je hoord snel wat van mij want ik heb al vaker iets geschreven.

 24. Anna broekseberg
  23 februari 2012 at 17:09 (10 jaar ago)

  ik heb de crème van de paarse lijn gekocht en hij is echt zo fijn. het geeft je een zachte huid en ook een natuurlijke kleur en geur echt als je een vette huid hebt ECHT KOPEN zeker weten het is zo fijn je kunt het potje bij de kruidvat kopen voor 1,99. als je goed zoekt vindt je de crème ik kon de crème eerst ook niet vinden maar nu wel en nog een paar andere dingen van essence my skin ook voor 1,99. ECHT KOPEN ZO GOED SPUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o ja ik heb die andere van Anna ook geschreven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!