Gisteren was mijn vriend zo lief om even een kijkje te nemen bij de Kruidvat voor de nieuwe Catrice spulletjes. Helaas was bijna alles uit de nieuwe collectie wat ik wou hebben op. Wel nam mijn vriend drie potjes met Eyeshadow Dazzles van 2Treu voor me mee. Natuurlijk ging ik ze meteen swatchen en ik was echt verbaasd over de goede kwaliteit. Vandaag heb ik er meteen een ooglook mee gemaakt en deze wil ik graag aan je laten zien en het is ook meteen een hele fijne budgettip!

Zoals je wel kunt zien is de oogschaduw erg goed gepigmenteerd. Ze werken ook heel fijn, wel heb je een beetje last van fallout maar het is ook losse poeder dus dat is niet zo gek. Ik gebruikte als basis de NYX Jumbo Eye pencil in de kleur Milk, deze zorgt ervoor dat de kleurtjes nog net wat beter naar voren komen.

Ook maakte ik nog even full face foto’s om te laten zien hoe de look in z’n geheel lijkt. De kleuren zijn in het echt wel net even iets heftiger, maar ik zou de look zo zonder probleem overdag dragen.

Eerlijk gezegd weet ik niet of ze bij elke Kruidvat filiaal het merk 2True verkopen, maar ik vind deze Eyeshadow Dazzlers een goede budgettip. Ook maakte ik nog even wat swatches en deze zijn gemaakt zonder oogschaduwbasis. Van links naar rechts zijn het de kleuren: No.12, No.9 en No.6.

De potjes zijn best wel heel klein en helaas staat er niet op hoeveel gram erin zit, maar je kunt er denk ik heel wat ooglooks mee maken. Er zitten aan de binnekant dekseltjes met gaatjes erin. Deze plastic dingetjes krijg ik er niet echt goed uit, dus ik heb ze lekker laten zitten en je kunt heel makkelijk wat oogschaduw eruit schudden…

Ik ben echt heel tevreden met deze Eyeshadow Dazzlers van 2True, misschien dat ik er zelfs nog wat kleurtjes bij ga halen. Je kunt er namelijk makkelijk een mooie ooglook mee maken en om de prijs hoef je het zeker niet te laten. Voor drie potjes bij de Kruidvat betaal je vijf Euro, koopje toch?