Review NYC Individual Eyes voor groene ogen

Vandaag review ik het NYC Individual Eyes palette voor de groene ogen. Dit is een palette wat bestaat uit vier verschillende kleuren met primer en illuminator. Ook al heb ik zelf geen groene ogen, ik denk dat je dit palette ook prima kan gebruiken wanneer je blauwe of bruine ogen hebt. Ik heb swatches gemaakt en natuurlijk maakte ik er ook een ooglook mee.

Het NYC Individual Eyes Palette is een plastic doosje wat ik best goedkoop eruit vind zien. Maar het gaat natuurlijk niet echt om de verpakking maar meer om de inhoud. Het is een handig palette om mee te nemen, het is een vrij kleine palette en je hebt alles bij de hand. Er zitten namelijk vier verschillende kleurtjes in, maar ook een primer en illuminator en voor de liefhebber ook nog een sponsapplicator. Zelf ben ik geen fan van de sponsapplicator, doe mij maar gewoon een goede kwast. Het doosje gaat erg makkelijk open en dat vind ik heel fijn. Op de achterkant zit een sticker waarop een voorbeeld staat hoe je de kleurtjes kunt gaan gebruiken.

Natuurlijk ben ik meteen aan het swatchen gegaan en de pigmentatie valt me een klein beetje tegen. De oogschaduw is ook vrij poederig en dat maakt het aanbrengen vrij lastig, wel is die goed te blenden. Wanneer je de primer gebruikt, die erg vet is maar op zich wel fijn is, worden de kleuren een stuk intenser. Dus wanneer je deze oogschaduw gaat gebruiken, pak dan ook de primer erbij.

Zoals je wel kunt zien, zijn de kleurtjes met primer een stuk donkerder en ook meteen wat minder ‘poederig’. De oogschaduw blijft met de primer de hele dag goed zitten. De illuminator uit het doosje kun je gebruiken als highlighter, bijvoorbeeld voor onder je wenkbrauwbot. Ook maakte ik met de oogschaduw een ooglook…

Let vooral niet op mijn wimpers (ze hadden last van een ‘bad lashes day’). Zoals je kunt zien zijn de kleuren niet heel goed gepigmenteerd. Het geheel is een beetje flets geworden en dat is best jammer. Ik had alle kleurtjes uit het palette gebruikt en ik denk dat je dat beter niet kunt doen omdat je dan dit resultaat krijgt en ik vind het niet echt heel mooi.

Conclusie: Handig palette om mee te nemen omdat je alles bij de hand hebt. De verpakking kun je makkelijk openen. Ook is het heel fijn dat er een primer in het palette zit. De kleurtjes uit dit palette van NYC vind ik niet echt heel goed gepigmenteerd, dus dat is een behoorlijke tegenvaller. De kleuren zijn ook erg poederig waardoor er vrij lastig mee te werken is, maar het is wel goed te blenden. Wanneer je er een ooglook mee maakt worden de kleuren snel flets. Ik zou deze palette niet aanraden want ik heb al meer palettes van NYC gezien en deeze zien er een stuk beter uit. Voor dit Individual Eyes Palette betaal je €4,99 en is te koop bij de Kruidvat.

76 Comments on Review NYC Individual Eyes voor groene ogen

 1. Divaofgeneva
  22 maart 2011 at 09:23 (11 jaar ago)

  Ik vind de pigmentatie wel een klein beetje tegenvallen. Wel vind ik dat je ondanks al die nadelen er toch een mooie ooklook van hebt gemaakt. Ik moest wel lachen om je bad lashes day. Ik heb daar ook deze week last van, erg irriterend haha.

 2. Eline
  22 maart 2011 at 09:38 (11 jaar ago)

  Bad lash day 😀

 3. Aranka
  22 maart 2011 at 10:21 (11 jaar ago)

  Wauw, de ooglook ziet er echt prachtig uit. Jammer dan weer van die niet al te beste pigmentatie.

 4. Selina
  22 maart 2011 at 10:35 (11 jaar ago)

  Ondanks dat de pigmentatie niet geweldig is, vind ik dat je er een mooie ooglook mee gemaakt hebt!

 5. Manon
  22 maart 2011 at 10:48 (11 jaar ago)

  Ik heb dit palette ook, en hij valt me helaas ook tegen. Ik gebruik de lichtste kleur nu wel altijd onder m’n wenkbrauw, die vind ik wel echt prachtig!

 6. Milady
  22 maart 2011 at 10:49 (11 jaar ago)

  Jammer dat de pigmentatie tegenvalt, maar ik vind dat je er toch een mooie look mee hebt gemaakt!

 7. Femke
  22 maart 2011 at 11:47 (11 jaar ago)

  Jammer dat hij wat tegenvalt, maar hij is inderdaad wel weer makkelijk om mee te nemen.

 8. Miss MATC
  22 maart 2011 at 12:02 (11 jaar ago)

  Leuk palette, alleen jammer dat de pigmentatie niet zo goed is.

 9. Texie
  22 maart 2011 at 12:09 (11 jaar ago)

  Jammer dat hij zo tegenvalt! Ik ga binnenkort die voor de blauwe ogen halen denk ik, ik hoop dat die wat leuker is

 10. Lisa
  22 maart 2011 at 13:04 (11 jaar ago)

  Mooie look heb je ermee gemaakt, past echt wel bij je ogen 🙂

 11. Roxanne
  22 maart 2011 at 13:23 (11 jaar ago)

  Hoewel ik de pigmentatie persoonlijk niet echt super vind, heb je wel een erg mooie look gemaakt!

 12. Sharon
  22 maart 2011 at 14:25 (11 jaar ago)

  Wauw, mooi paletje! Je hebt er een hele mooie look mee gemaakt 🙂

 13. femketje
  22 maart 2011 at 16:31 (11 jaar ago)

  jammer van de pigmentatie

 14. DalaLuz
  22 maart 2011 at 16:55 (11 jaar ago)

  Bedankt voor de review, jammer van die pigmentatie. Ik vond het er wel leuk uitzien. Nog maar even over nadenken dan maar!

 15. fre
  22 maart 2011 at 17:12 (11 jaar ago)

  ‘ De verpakking kun je makkelijk openen’
  haha ik heb altijd dan koop ik wat maar krijg ik het nooit open!xd!

  leuk gerevuwed (hoe je het ook schrijft…)

 16. Leontine
  22 maart 2011 at 18:03 (11 jaar ago)

  Zonde dat het wat tegenvalt. Toch vind ik de look wel mooi hoor, een beetje nude achtig.

 17. Helena
  22 maart 2011 at 19:44 (11 jaar ago)

  Ik vind het jammer van de pigmentatie 🙁
  Ondanks dat heb je er toch een mooie look mee weten te creëren

 18. Sanne
  22 maart 2011 at 22:24 (11 jaar ago)

  De look is erg mooi! 🙂
  Jammer dat het pigment van mindere kwaliteit is.

 19. Dhini
  22 maart 2011 at 22:42 (11 jaar ago)

  Niet echt pigemented maar jou look is pretty

 20. jolanda bleijendaal
  27 april 2012 at 14:43 (10 jaar ago)

  ik zou graag willen testen,omdat ik groene ogen heb en kijken of het staat