Ooglook ocean inspired!

Blauw wordt misschien al snel geassocieerd met ‘jaren 90 en fout’ maar het kan juist ook heel mooi zijn. Eerlijk gezegd vind ik blauw ook altijd wel een hele lastige kleur om ooglooks mee te maken, maar ik vind dat deze goed geslaagd is. Lees snel verder hoe en welke producten ik heb gebruikt voor deze look….

Voor deze ooglook gebruikte ik drie kleuren oogschaduw, een witte, felblauwe en donkerblauwe kleur. Dit heb ik met een blendingkwastje goed geblend zodat het een mooi kleur verloop krijgt. Een zwart dun lijntje en wat mascara maakt de look compleet.

Onder mijn oog heb ik verder geen zwart lijntje aangebracht, maar alleen de kleuren oogschaduw die ik ook heb vervaagd zodat het een beetje een smokey effect geeft. Ik denk dat deze ooglook eigenlijk bij elke oogkleur wel goed staat, zelfs bij blauwe ogen vind ik het wel mooi.

Op deze foto zie je mijn hele gezicht en zoals je ziet is de ooglook eigenlijk helemaal niet zo heel heftig. In het echt is de kleur wel iets feller. Op mijn gezicht draag ik Studio sculpt foundation van Mac, MNY blush kleur 201 en op mijn lippen een lichtroze lipgloss van Catrice.

Voor deze ooglook gebruikte ik helemaal niet veel producten. Als oogschaduwbasis de Michael Todd Eye Shadow base. In mijn binnenste ooghoekje de L’oreal Color Infaillible in de kleur Hourglass beige. Op mijn bewegende ooglid een felblauwe kleur van MNY, kleurnummer 637. In mijn buitenste ooghoekje en deel van mijn crease de donkerblauwe kleur uit het Sleek palette (zie sterretje). Als eyeliner gebruikte ik de Essence Eyeliner Pen en op mijn wimpers de Million lashes mascara van L’oreal.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van look vinden en of je zelf ook wel eens blauwe oogschaduw gebruikt?