MAC Dazzleglass lipgloss ‘Money, Honey’

Ongeveer twee weken terug kocht ik mijn eerste Mac lipgloss. Ik had heel veel goede dingen gezien en gelezen over de Mac Dazzleglass en er moest er dus eentje van mij worden. Ze hebben de Dazzleglass in veel verschillende kleurtjes en ik koos voor de kleur ‘Money, Honey’. Lees snel verder om te zien wat ik van deze lipgloss vind…

Toen ik het doosje open deed schitterde mij de lipgloss tegemoet. Er zitten echt heel veel kleine glittertjes in en de kleur is mooi roze. De lipgloss zit in een mooie simpele huls met glimmende zwarte dop. De verpakking is zoals we dat eigenlijk van Mac gewend zijn, simpel maar toch luxe. De lipgloss ruikt naar vanille, tenminste daar doet het mij aan denken. Vaak hebben lipglossjes een soort van sponsapplicator maar deze van Mac heeft een kwastje en daar moest ik wel eventjes aan wennen. Maar wanneer je het een paar keer hebt gebruikt dan werkt het eigenlijk wel heel makkelijk en precies.

Het aanbrengen van de lipgloss gaat dus heel makkelijk en precies. Meteen wanneer je de lipgloss op je lippen doet voel je hoe plakkerig die is. Dit is natuurlijk fijn, want zo weet je zeker dat de lipgloss lang blijft zitten. Toch moet je er van houden, want het plakt behoorlijk en ik moest er in het begin erg aan wennen. Nu ben ik het wel gewend, maar echt heel prettig vind ik het niet. De kleur ‘Money, Honey’ is een mooi roze kleurtje met heel veel glittertjes. Voor overdag is deze lipgloss vrij heftig, niet vanwege de kleur maar wel vanwege de vele glittertjes. Ik zou deze lipgloss dan ook eerder s’ avonds dragen dan overdag.

Ik ben wel heel blij met deze lipgloss, ondanks dat die behoorlijk plakt en misschien niet heel geschikt is voor overdag. Het is toch wel mijn juweeltje onder mijn lipglossjes. De Mac Dazzleglass lipgloss kun je kopen bij de counters en de pro stores, je betaald er €18 voor wat best veel is voor een lipgloss.