LE collectie MNY ‘Material Girl’

Vorig jaar kwam er een nieuw beauty budgetmerk bij namelijk MNY, dit is het jongere zusje van Maybelline. Zelf ben ik gek op budget make-up en ik was dus ook blij verrast. Ik heb al behoorlijk veel make-up van MNY en over het algemeen bevalt het mij erg goed. Omdat MNY een groot succes is hebben ze besloten om elke twee maanden met een limited edition te komen. Dit zijn collecties met de it-colors van het moment die zijn ge├»nspireerd door het straatbeeld en modetrends vanuit New York. Vanaf nu vind je de MNY LE collectie ‘Material Girl’ in de schappen…

De ‘Material Girl’ collectie bestaat uit veel roze en glinsterende producten. Deze producten zijn afgestemd op de modetrends van nu.Vooral de donkerrood/paarse kleur nagellak vind ik erg mooi en zou goed staan in mijn nagellak stash. De oogschaduw die ik al in mijn stash heb van MNY vind ik erg goed. Daarom ben ik ook heel nieuwsgierig naar de nieuwe kleuren oogschaduw waar je vast en zeker gave ooglooks mee kan maken.De prijzen liggen natuurlijk allemaal onder de drie Euro, zoals we gewend zijn. Zo kun je eindeloos combineren omdat de prijzen zo laag zijn. Vanaf nu komt MNY dus elke twee maanden met een LE collectie, dus blijf het in de gaten houden. De ‘Material Girl’ collectie kun je vanaf nu vinden bij de Etos.

17 Comments on LE collectie MNY ‘Material Girl’

 1. Milady
  4 maart 2011 at 14:49 (9 jaar ago)

  Wat een goed idee van MNY, eindelijk LE’s! Wel leuke kleurtjes, ik ga zeker een keertje kijken!

  Beantwoorden
 2. Diana
  4 maart 2011 at 14:52 (9 jaar ago)

  Leuk leuk en ik krijg helemaal zin in de zomer met die vrolijke zoete kleurtjes!

  Beantwoorden
 3. naz
  4 maart 2011 at 15:58 (9 jaar ago)

  Zijn de producten fijn van Mny ?─░k heb ze nog niet gebruikt maar ze zien er wel goed uit.

  Beantwoorden
 4. Natascha
  4 maart 2011 at 17:15 (9 jaar ago)

  Ik vind de MNY productjes altijd wat wmah…
  Vind nu de kleuren ook weer niet zo speciaal.

  Beantwoorden
 5. Mirjam
  4 maart 2011 at 17:31 (9 jaar ago)

  Yessss, morgen naar de Etos! Heb toch geen zin meer om op NYC te wachten :P

  Beantwoorden
 6. Aranka
  4 maart 2011 at 17:53 (9 jaar ago)

  Ik heb er al een aantal dingen van gekocht en de nagellak is echt prachtig!

  Beantwoorden
 7. robin
  4 maart 2011 at 18:43 (9 jaar ago)

  heb nog nooit mny geprobeerd..moet ik eens snel doen ;p

  Beantwoorden
 8. Tatjana
  4 maart 2011 at 19:34 (9 jaar ago)

  Ik vind deze LE collectie niet echt aantrekkelijk.. :)

  Beantwoorden
 9. Suzanne
  4 maart 2011 at 21:28 (9 jaar ago)

  oh, bij mij is er nog iets met ‘hot’ in de winkel, maar ze zijn hier zo geweldig laat met alles…

  Beantwoorden
 10. fre
  4 maart 2011 at 23:11 (9 jaar ago)

  Yeh, een limited edition!

  Beantwoorden
 11. jantine
  5 maart 2011 at 17:41 (9 jaar ago)

  leuke kleurtjes zeg!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *