Win een Konad nailart Valentijns set!

Deze hele maand februari staat in het teken van mijn tweejarig bestaan en daarom heb ik ook allerlei leuke winacties georganiseerd. Vanaf vandaag kun je een Konad nailart Valentijns set winnen en deze heeft beauty webshop Enchantra voor jullie beschikbaar gesteld. Lees snel verder…

Enchantra is een Nederlandse beauty webshop met een heel uitgebreid assortiment. Denk aan merken zoals: NYX, Sleek, China Glaze, Coastal scents, Sigma en dus ook Konad. Ik heb het afgelopen jaar meerdere bestellingen bij ze gedaan en de service is top. Je kunt makkelijk met Ideal betalen en je hebt je bestelling snel in huis. Voor Enchantra is klantvriendelijkheid erg belangrijk en dat merk je ook meteen. Het is een webshop waar ik nog zeker vaak een bestelling zal plaatsen!

Wat zit er in deze leuke nailart set: 3 Verschillende kleurtjes nagellak (rode, witte en een roze topcoat met glitters), 4 image plates met allerlei leuke afbeeldingen, een schraper en een stempel.

Maar wat moet je doen om kans te maken op deze leuke Konad set? Beantwoord de volgende vraag: Hoeveel verschillende palettes van Coastal Scents heeft Enchantra in hun collectie? Mail het antwoord met als onderwerp ‘Konad Valentijn’ naar info@wearefashion.nl. Verder zet het volgende bericht op Twitter: Follow & RT #wearefashion om kans te maken op een Konad nailart Valentijns set lees hier wat je moet doen–> http://bit.ly/gGI9Ma Verder wil ik graag dat je een comment achterlaat met je favoriete item van mijn blog (bijv. scrapbook, versus, reviews, OOTD etc.) en ook waarom je het zo leuk vindt.

Dit is alles wat je moet doen om kans te maken. Meedoen kan t/m donderdag 17 februari en vrijdag 18 februari maak ik de winnaar bekend. Ik wens jullie allemaal heel veel succes!

103 Comments on Win een Konad nailart Valentijns set!

 1. Joyce
  14 februari 2011 at 10:34 (12 jaar ago)

  Ik heb je gemaild en geretweet op Twitter op http://www.twitter.com/JoyceNafzger
  Dit webadres staat ook nog vermeld in de email.
  Mijn favoriete onderwerp op wearefashion zijn zonder twijfel de filmpjes.
  Waarom? Omdat je altijd gezellig en sociaal overkomt en het product zo goed mogelijk probeert over te brengen op een eerlijke manier. Terwijl andere beautybloggers de laatste tijd veel commercieeler aan het worden zijn, blijf jij lekker jezelf en down-to-earth. Super <3

 2. Lisanne
  14 februari 2011 at 10:34 (12 jaar ago)

  Ik ben gek op je Ooglooks, puur zodat ik zelf at inspiratie kan op doen! leuk om na te maken op een luie zondag, of voor een feestje!
  zeker meer blijven doen!

  sowieso vind ik het altijd leuk om hier even een kijkje te nemen πŸ™‚ veel inspirende dingen en leuke weetjes!

 3. Linda
  14 februari 2011 at 10:51 (12 jaar ago)

  Wat een leuke winactie πŸ™‚ Ik doe niet mee, want ik houd niet zo van Konad bij mezelf, maar desondanks vind ik het een hele leuke actie!

 4. Myrthe
  14 februari 2011 at 11:15 (12 jaar ago)

  super gaaf leuke winactie! ik hou echt van Konad πŸ˜€ dus ik doe graag mee πŸ˜‰

  mijn tweet: http://twitter.com/#!/myrthe_tje/status/37076831639175168

  Ik vind je DIY’s altijd super leuk om te zien! Vind het heel erg leuk om zelf dingen te maken en ben eigenlijk altijd wel een beetje crea bezig en vind het dan ook leuk om te zien wat en hoe andere het doen! Soms vind ik het ook leuk om het zelf te gaan maken πŸ˜€

 5. Femke
  14 februari 2011 at 11:21 (12 jaar ago)

  Leuke actie, doe alleen niet mee, heb nog zoveel nail art spullen liggen!

 6. Eline
  14 februari 2011 at 12:00 (12 jaar ago)

  Leuke winactie, ik sla over, ik doe niet aan nailart πŸ˜‰

 7. Alesanne
  14 februari 2011 at 14:59 (12 jaar ago)

  Ik doe wel mee hoor πŸ˜‰ Ben verslaafd aan nagellak en zou graag de Konad spulletjes eens uitproberen. Je kan zoveel leuke creaties bedenken.
  Het is erg leuk om rond te snuffelen op make-up blogs en sites.

  Ik ga je tweet tweten en je mailen.

  Liefs, Alesanne

 8. Bettie
  14 februari 2011 at 15:02 (12 jaar ago)

  de reviews vind ik altijd leuk om te kijken hoe het produkt bevalt

 9. Denise
  14 februari 2011 at 15:13 (12 jaar ago)

  ik heb het bericht getweet via: http://twitter.com/#!/d3nies

  De leukste items op wearefashion vind ik eigenlijk alles, maar als ik dan toch moet kiezen de reviews van beautyitems, op die manier kan ik toch miskopen voorkomen en geld besparen en eventueel zelf producten aanschaffen als die goed uit een review komen! En ik moet zeggen miskopen naar aanleiding van een review op je blog heb ik nog nooit gehad!

 10. Lieke
  14 februari 2011 at 15:42 (12 jaar ago)

  Ik doe meeee! πŸ™‚
  Het leukste vind ik de OOTD, omdat ik het leuk vind om te zien wat je in het dagelijks leven draagt en er uit ziet.

 11. Mirjam
  14 februari 2011 at 16:27 (12 jaar ago)

  Ik doe ook mee met deze leuke winactie!

  Het leukste aan je site vind ik je filmpjes, daar kijk ik altijd naar uit.
  Daar hoor ik je echt praten, en dat is leuk!
  Ook zijn ze altijd heel leerzaam.
  Natuurlijk vind ik al je andere artikelen ook altijd leuk! πŸ˜‰

 12. Merel
  14 februari 2011 at 16:27 (12 jaar ago)

  Leuk winactie! Ik ben dol op nail art! (:
  Ik heb je de mail al gestuurd en de tweet ook. Dus nu mijn favoriete item op je site. Daar hoef ik eigenlijk niet zo lang over na te denken. Dat zijn de DIY’s omdat ik het leuk vind om na het kijken van de uitleg/filmpje zelf aan de slag te gaan.

 13. Kimberley
  14 februari 2011 at 16:32 (12 jaar ago)

  Ik doe zeker mee!

  De leukste categorie vind ik reviews, omdat ik daar heel veel aan heb. Dan weet ik welk product ik wel moet kopen of juist niet.

 14. nientjer
  14 februari 2011 at 16:39 (12 jaar ago)

  Leuke actie hoor! Ik heb je het antwoord gemaild en het rondgetweet
  https://twitter.com/#!/Nientjer/status/37158306258759680

  het leukste onderdeel vind ik DIY omdat ik het hele originele dingen vind die je laat zien en ik zeker eens ga proberen!

 15. DalaLuz
  14 februari 2011 at 17:31 (12 jaar ago)

  Ik ben toch benieuwd of het me ooit nog eens gaat lukken met die nailart… Misschien met Konad wel, stickertjes waren iig geen succes, hihi. Ik heb je actie getweet: http://twitter.com/DalaLuz/status/37170402790735872
  Ik vind looks en tutorials altijd erg leuk, maar ik hou ook wel van je DIY/tips& trucs, en zomaar leuke artikelen over van alles en nog wat. Lekker daadkrachtige keus van mij he… sorry πŸ™‚

 16. strietje
  14 februari 2011 at 17:40 (12 jaar ago)

  Ik doe graag mee met de winactie!
  http://twitter.com/#!/strietje/status/37173882964283392

  Mijn favoriete item zijn zonder twijfel de scrapbooks!
  Dat is hetgene wat jouw blog onderscheidt van de andere die ik volg…
  En ik krijg er altijd veel inspiratie door, net als van de Outfit of the day-posts,
  waar ik ook erg van hou…

 17. Mariel
  14 februari 2011 at 18:27 (12 jaar ago)

  Leuk ik doe mee!
  Ik heb het getwitterd (onder de naam nailcrush) en je gemaild

  Mijn favoriete item zijn de reviews, je vertelt bovendien orgineel dus dat maakt het leuk om iets over een product te lezen.

 18. Lara
  14 februari 2011 at 19:12 (12 jaar ago)

  Hey, ik doe mee graag mee met de winactie, want deze vind ik echt toppie!
  Ik heb je net een mailtje gestuurd en heb het ook getweet: http://twitter.com/#!/fashionwar/status/37195911994023937

  Wat ik zo leuk vind op jouw blog?
  Ten eerste hou ik ontzettend veel van filmpjes, zo zie je hoe iemand echt is en hoe iemand praat. Dat vind ik altijd superleuk! Ik vind filmpjes dan ook altijd leuker om te bekijken dan artikels te lezen. Ook gewoon omdat het socialer overkomt enzo!
  Verder hoe ik heel van scrapbook! Ik vind het dan ook altijd geweldig om een nieuwe te zien van jou, omdat ik daar zelf ook graag mee bezig ben!

  Liefs! x

 19. Tanja
  14 februari 2011 at 19:25 (12 jaar ago)

  Wat cool!
  Heb net het antwoord gemaild en getweet.

  Wat ik het leukste vindt, is altijd de ooglooks, en alle reviews over makeup en nagellak, omdat ik dat meestal zelf het leukste vindt!
  Welke kleurtjes er zijn, en met welke kleurtjes je welke look kan maken. πŸ™‚

  Groetjes Tanja

 20. Elien
  14 februari 2011 at 19:28 (12 jaar ago)

  Leuk hoor, maar ik gun het liever iemand anders aangezien ik zelf niet zo van nailart hou πŸ˜‰

 21. Elsemieke
  14 februari 2011 at 19:45 (12 jaar ago)

  Wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee πŸ™‚
  Het leukste onderdeel op je site vind ik altijd de OOTD. Ik vind het super leuk om outfits van anderen te zien en hier zelf inspiratie uit op te doen! Bovendien heb je een hele leuke stijl waar ik wel een beetje jaloers op ben en geef je de outfits altijd leuke namen!

 22. Rawina
  14 februari 2011 at 19:50 (12 jaar ago)

  Ik doe mee πŸ™‚

  Ik heb getwittert.
  Ik vind je ooglooks altijd heel erg leuk!
  Ik kan er veel inspiratie op uit doen. Laatst had ik een feestje en ik wist niet wat voor ooglook ik moest maken en heb daarom ff op je site gekeken en zag een ooglook die ik heel erg mooi vond! Die heb ik uiteindelijk gebruikt. Je legt het stap voor stap uit dus het is dan ook niet moeilijk om het na te doen πŸ˜‰

 23. Kelly
  14 februari 2011 at 20:32 (12 jaar ago)

  Ik doe mee! Wat een super leuke winactie heeft Enchantra beschikbaar gesteld!
  Mijn favoriete onderdeel van je site vind ik toch wel de scrapbooks & en je eerlijke reviews! πŸ˜€

  Ik heb de winactie getweet; http://twitter.com/#!/Kellss88/status/37217475783294976

 24. Marie
  14 februari 2011 at 21:12 (12 jaar ago)

  Mijn favorieten zijn absoluut de DIY filmpjes.
  Die vind ik zo leuk!
  Het is telkens weer origineel en zo heb ik altijd ideΓ«en voor als ik me eens verveel ofzo πŸ™‚

 25. Karin
  15 februari 2011 at 15:53 (12 jaar ago)

  Ik vindt het heel prettig dat je jouw mening geeft over een product.
  De scrapbooks zijn ook geweldig.
  Doe op je site veel inspiratie op.

 26. Ellenx
  15 februari 2011 at 21:09 (12 jaar ago)

  Wat een geweldige winactie!! Heb net een berichtje gestuurd. Ik vind vooral jouw collages en looks echt super op jouw blog! Enn ook de filmjes, zo krijg ik inspiratie en begrijp ik bepaalde zaken ook beter… Liefs Ellen

 27. flutterby271
  15 februari 2011 at 23:11 (12 jaar ago)

  Leuke actie, ik doe mee! Ik heb een mailtje gestuurd met het antwoord en ik heb geRT:

  http://twitter.com/#!/flutterby271/status/37618526852218880

  Mijn favoriete item op je blog is de tips&trucs sectie, omdat ik altijd op zoek ben naar tips om er beter uit te zien. Meer items hierover zou ik erg leuk vinden!

 28. Jana
  15 februari 2011 at 23:18 (12 jaar ago)

  zooooooo leuk, ik ben gek op nail art!
  heb meteen je een mailtje gestuurd (:
  wat ik zo leuk vind aan je blog?
  alles! haha, maar vooral de artikels over kleding (o.a. scrapbook, stylepage, … )
  en zoveel meer (;
  ik ben echt verslaafd aan mode, ik besteed elke dag heel wat tijd aan mijn look, en dankzij de collages van jou maakt het me dat ook wat makkelijker, hihi
  & absoluut deel ik dezelfde verslaving aan Lush-producten, haha

 29. Sisier
  17 februari 2011 at 23:59 (12 jaar ago)

  Ik vind je filmpjes altijd heel erg leuk, lekker duidelijk en spontaan πŸ˜€

  En ik heb ook gemaild en getweet πŸ™‚