Win een Konad nailart Valentijns set!

Deze hele maand februari staat in het teken van mijn tweejarig bestaan en daarom heb ik ook allerlei leuke winacties georganiseerd. Vanaf vandaag kun je een Konad nailart Valentijns set winnen en deze heeft beauty webshop Enchantra voor jullie beschikbaar gesteld. Lees snel verder…

Enchantra is een Nederlandse beauty webshop met een heel uitgebreid assortiment. Denk aan merken zoals: NYX, Sleek, China Glaze, Coastal scents, Sigma en dus ook Konad. Ik heb het afgelopen jaar meerdere bestellingen bij ze gedaan en de service is top. Je kunt makkelijk met Ideal betalen en je hebt je bestelling snel in huis. Voor Enchantra is klantvriendelijkheid erg belangrijk en dat merk je ook meteen. Het is een webshop waar ik nog zeker vaak een bestelling zal plaatsen!

Wat zit er in deze leuke nailart set: 3 Verschillende kleurtjes nagellak (rode, witte en een roze topcoat met glitters), 4 image plates met allerlei leuke afbeeldingen, een schraper en een stempel.

Maar wat moet je doen om kans te maken op deze leuke Konad set? Beantwoord de volgende vraag: Hoeveel verschillende palettes van Coastal Scents heeft Enchantra in hun collectie? Mail het antwoord met als onderwerp ‘Konad Valentijn’ naar info@wearefashion.nl. Verder zet het volgende bericht op Twitter: Follow & RT #wearefashion om kans te maken op een Konad nailart Valentijns set lees hier wat je moet doen–> http://bit.ly/gGI9Ma Verder wil ik graag dat je een comment achterlaat met je favoriete item van mijn blog (bijv. scrapbook, versus, reviews, OOTD etc.) en ook waarom je het zo leuk vindt.

Dit is alles wat je moet doen om kans te maken. Meedoen kan t/m donderdag 17 februari en vrijdag 18 februari maak ik de winnaar bekend. Ik wens jullie allemaal heel veel succes!