The Body Shop ‘Love etc..’ in een hartvormig blikje

Met Valentijnsdag willen we er natuurlijk niet alleen leuk uitzien, maar we willen ook lekker ruiken. En met de inhoud van dit blikje ga je ook tijdens deze dag heerlijk ruiken. In het blikje zit een Love Etc…™ Solid Perfume, dit is een parfum in vaste vorm die je makkelijk met je mee kan nemen. Love Etc…™ is een onweerstaanbare geur, een sensuele melange van klassieke vrouwelijke jasmijn en weldadige akkoorden van vanille, sandelhout en romige muskus, speciaal voor The Body Shop® gecreëerd door een van ’s werelds beroemdste ‘neuzen’, Dominique Ropion. De compositie opent met elegante, pittig frisse akkoorden van peer, bitterzoete neroli en bergamot. Daarna ontwikkelt zich een bloemig boeket van verfijnde, vrouwelijke jasmijn, heliotroop en lelietje-van-dalen, dat langzaam overgaat in een geraffineerde basis van vanille, sandelhout en romige muskus.

De beschrijving van de Solid perfume klinkt mij goed in de oren en ik zou het graag een keertje willen ruiken.Ik denk dat ik het een lekkere geur vind want ik hou sowieso van vanille en sandelhout. Het hartvormig blikje met Love Etc…™ Solid Perfume kost €10,- en is te koop bij The Body Shop winkels en ook online kun jij een blikje kopen (of misschien vragen aan je lover).

(Heel toevallig heb ik zojuist dit blikje met Solid Perfume in de brievenbus gekregen en het ruikt erg lekker. Het is echt een heerlijke zoete maar toch ook frisse geur. Ik vind het een hele lekkere geur en ik zou deze zeker zelf ook uitgekozen hebben. Daarom zou ik deze zeker een keertje gaan proberen als ik jou was!)

101 Comments on The Body Shop ‘Love etc..’ in een hartvormig blikje

 1. kim
  10 februari 2011 at 15:54 (11 jaar ago)

  Oeee! Ik wil deze echt graag! <3 Ik hou van de geurtjes van TBS en deze lijkt me HEERLIJK! <3
  Ik ga zeker even kijken! 🙂

 2. Dhini
  10 februari 2011 at 15:55 (11 jaar ago)

  Perfect voor V-day

 3. femketje
  10 februari 2011 at 16:59 (11 jaar ago)

  ziet er super cute uit 😀

 4. Marijke
  10 februari 2011 at 17:33 (11 jaar ago)

  Oee, die geur is zo lekker! Ik vind hem echt naar DKNY be delicious ruiken op de een of andere manier.
  Maar zo’n solid perfume lijkt me echt onwijs handig voor in mijn tas.

  Misschien toch maar eens overwegen om weer een bezoekje aan de bodyshop te brengen. :’)

 5. Melanie
  10 februari 2011 at 17:57 (11 jaar ago)

  Leuke verpakking!

 6. Ilja
  10 februari 2011 at 20:13 (11 jaar ago)

  How cute… <3

 7. Mariel
  10 februari 2011 at 20:42 (11 jaar ago)

  Dit geurtje is zooo lekker! Ik heb hem nu een paar weken en kan niet meer zonder hihi:)

 8. Lisa
  10 februari 2011 at 21:10 (11 jaar ago)

  Heb het eens uitgeprobeerd in de winkel en is een heerlijke geur ja 🙂

 9. Joyce
  10 februari 2011 at 21:22 (11 jaar ago)

  Echt een heerlijk parfum. Ik heb laatst bij TBS in Maastricht dit parfum in de aanbieding gekocht, voor €10 fullsize inclusief fullsize douchegel!

 10. Eline
  10 februari 2011 at 22:15 (11 jaar ago)

  Wat een leuk blikje!

 11. Femke
  11 februari 2011 at 11:02 (11 jaar ago)

  Wat leuk zeg! Ziet er echt super uit..