H&M mininagellakjes in leuke lente kleurtjes!

Wat hou ik veel van nagellak en voor mijn gevoel heb ik er nooit genoeg. Mijn nagellakverslaving is niet echt goed voor mijn nagels, maar gelukkig hebben ik genoeg verzorgingsspulletjes en weet ik ze daar iedere keer weer mee op te lappen. Laatst was ik even op de site van H&M, wat ik wel vaker doe en ik zag daar hele leuke mini nagellak setjes en deze moesten natuurlijk in mijn winkelmandje belanden. Ik heb ze allemaal voor je geswatched en ik kan je vertellen er zitten paar hele mooie tussen…

Maar eerst even beter kijken naar de kleurtjes en de kwaliteit. Het zijn dus mininagellakjes en er zit 3,2 ml in. Niet echt heel veel, maar eerlijk gezegd heb ik nog nooit een flesje nagellak opgemaakt. Bij de H&M hebben ze twee verschillende setjes en ik heb ze allebei besteld. De flesjes zijn vrij klein en zien er leuk en simpel uit. Ik heb twee kleurtjes op mijn nagels gedaan toen ik ze binnen kreeg en dit bleef zonder topcoat toch zo’n anderhalve dag chip vrij, niet slecht. Ze lakken echt heel fijn, de nagellak is heel dun en je kunt de dop goed vasthouden. Alle lakjes zijn op eentje na creamy. Ze dekken allemaal goed na twee laagjes. Over de kwaliteit ben ik heel tevreden, helemaal als je kijkt wat je ervoor betaald. Kijk mee naar de swatches…

Ik dacht laat ik maar beginnen met mijn minst favoriete kleur: Wit! Het is gewoon niet mijn kleur en het ligt dus helemaal niet aan het lakje zelf. Het doet mij teveel denken aan Tipp-ex op je nagels. Wel vind ik wit handig om te hebben voor nailart.

Dit soort kleurtjes zijn in de lente heel hip en ik moet zeggen ik vind dit wel een heel leuk kleurtje. Het is een mooi creamy kleurtje en past goed bij de lente en zomer.

Ook van dit kleurtje ben ik niet heel erg gecharmeerd. Ik vind bruin wel mooi voor nagellak, maar ik vind dit een beetje TE bruin. Het is een lakje die ik vast niet weer ga dragen…

Dit vind ik wel een heel mooi kleurtje. Ik heb al paar donkerblauwe kleuren nagellak maar daar zitten allemaal hele fijne glittertjes in en dat heeft deze niet. Het is een mooie donkere kleur en dekt ook erg goed.

Dit is wel een van mijn favorieten, een lichtgrijs/beige kleur. Het heeft wel een beetje weg van Catrice ‘Absolutely Chinchilly’ alleen deze is ietsjes lichter. Het is typisch een kleurtje die ik dit seizoen vaak ga pakken.

Het volgende lakje heeft een lichtpaarse kleur en ik vind het een lief kleurtje. Ook dit vind ik wel een heel leuk lakje omdat ik nog niet zo’n soort kleurtje in mijn stash heb zitten. Past ook erg goed bij de lente!

Dit lakje heeft een koraal kleur en dit is de enige die niet creamy is. Als je goed kijkt (zie je helaas niet op de foto) dan zitten er hele fijne gouden glittertjes in. Persoonlijk is dit mijn favoriet!

Het laatste lakje is donkerpaars. Ik heb al behoorlijk wat paarse nagellak, maar je kunt natuurlijk nooit genoeg hebben!

De nagellakjes worden dus verkocht in setjes van vier en zijn te koop bij de H&M (webshop). Je betaald voor vier flesjes €3,95 en dat vind ik echt een koopje! Zoals je ziet heb ik heel wat geswatched en ik ga nu snel mijn nagels goed verzorgen!

91 Comments on H&M mininagellakjes in leuke lente kleurtjes!

 1. femketje
  18 februari 2011 at 16:29 (11 jaar ago)

  omg hoe cute 😀 mooie kleurtjes ook 😀

 2. natasja
  18 februari 2011 at 16:33 (11 jaar ago)

  wat een leuke kleuren maar wat gebruik jij als achtergrond zoals ik kan zien gebruik jij een plant klopt dat

 3. Sanne van Huis
  18 februari 2011 at 16:42 (11 jaar ago)

  @ntsja jep dat is een plantje!

 4. Eline
  18 februari 2011 at 17:21 (11 jaar ago)

  die paarse vind ik mooi!

 5. Nynke
  18 februari 2011 at 17:33 (11 jaar ago)

  Leuk! Vorig jaar hadden ze ook twee van zulke setjes. Toen een setje met blauwe en groene kleuren, en eentje met geel, rood en roze tinten.

 6. Suzanne
  18 februari 2011 at 17:35 (11 jaar ago)

  ze zijn cute hè? ik heb die eerste serie! vind ik eerlijk gezegd wel een stuk mooier!

 7. martina
  18 februari 2011 at 17:42 (11 jaar ago)

  die coraal is mooi ! krijg zin in het mooie weer haha

 8. natasja
  18 februari 2011 at 17:42 (11 jaar ago)

  dat plantje heet de ripsalis is een vetplant goed gezien he heb 12 jaar gewerkt in een tuincentrum vandaar dus

 9. Melanie
  18 februari 2011 at 18:21 (11 jaar ago)

  Er zitten een paar leuke lakjes tussen. Mij doet wit op je nagels ook aan typ ex denken haha:P

 10. Lara
  18 februari 2011 at 18:44 (11 jaar ago)

  Ben niet echt onder de indruk van deze lakjes.
  Ik vind gewoon de kleurtjes te licht en niet zo mooi…
  Alleen vind ik de laatste twee nog wel wat hebben!

 11. jantine
  18 februari 2011 at 20:33 (11 jaar ago)

  Wat een leuke lakjes zeg, vooral de licht- en donker paarse en het koraalkleurtje!

 12. Larissa
  18 februari 2011 at 21:20 (11 jaar ago)

  Wat leuk!!! ik wist helemaal niet dat h&m deze mini nagellakjes verkocht, en ook nog eens in een goedkope set! geweldig neem ik ook mee als ik ze tegenkom!:D

 13. Ilja
  18 februari 2011 at 22:30 (11 jaar ago)

  Wat een super schattige flesjes! Vind het leuke kleurtjes ook ^_^

 14. Lisa
  19 februari 2011 at 01:04 (11 jaar ago)

  Leuke lakjes allemaal, vooral die roze 😀 Heb je trouwens getagged! 🙂

 15. sarah
  19 februari 2011 at 14:34 (11 jaar ago)

  Waaw, die 3de, 5de en laatste kleur wil ik!

 16. PinkFairy
  19 februari 2011 at 15:09 (11 jaar ago)

  Aaauw echt super leuke kleurtjes! 🙂

 17. Mariel
  19 februari 2011 at 21:40 (11 jaar ago)

  Leuke kleurtjes!

 18. Femke
  21 februari 2011 at 10:50 (11 jaar ago)

  Wat een leuke kleurtjes en die prijs is inderdaad niks zeg!

 19. Kelly
  21 februari 2011 at 15:12 (11 jaar ago)

  Die blauwe is supermooi!

 20. Paula
  21 februari 2011 at 19:34 (11 jaar ago)

  leuk! die lichtpaarse lijkt wel wat op ‘Let’s mauve on’ van Catrice!