Superstylish en Supersocial de Nokia C7

(Advertorial)

Ook al ben ik een echt ‘meisje meisje’, toch hou ik ook heel erg van mooie en leuke gadgets. En dan vooral mobieltjes. Ik heb inmiddels zoveel mobieltjes versleten. Mijn allereerste was dan ook een Nokia 3310, voor velen vast een bekende telefoon.ย Nu heeft Nokia een nieuwe smartphone de Nokia C7.

Dit is een Superstylish en Supersocial smartphone. Deze slanke smartphone met touchscreen is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal en glas en dit maakt de telefoon erg stijlvol. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals: Houtkoolzwart, ijsmetaal en warm bruin. De warm bruine kleur is erg origineel en daarom mijn favoriet. Wat zijn de functies van deze smartphone:

 • Volledig glazen touchscreen
 • Geรฏntegreerde sociale netwerken
 • Duizenden apps in de Ovi Store
 • Drie aanpasbare startschermen
 • 3.5โ€ AMOLES full touchscreen
 • 8 megapixelcamera en HD-video
 • On-demand WebTV
 • Gratis gps-navigatie

De Nokia C7 is zowel in de winkel als in de online shop verkrijgbaar. Het toestel kost โ‚ฌ419 incl. BTW bij de Nokia Online Shop, voor meer info over het toestel kijk je hier. Vind je net zoals ik de bruine kleur helemaal geweldig, klik dan hier.

97 Comments on Superstylish en Supersocial de Nokia C7

 1. natasja
  3 januari 2011 at 18:44 (12 jaar ago)

  mooie telefoon maar ik hou graag van samsung dat is echt mij merk heb jij zo telefoon of wat is jou merk precies deze die jij het liefste heb

 2. Eline
  3 januari 2011 at 18:55 (12 jaar ago)

  Die bruine is idd erg mooi!

 3. femketje
  3 januari 2011 at 20:07 (12 jaar ago)

  ziet er sjiek uit ๐Ÿ˜€ moet volgende maand weer een nieuwe gsm uitkiezen ^^

 4. Lisa
  4 januari 2011 at 00:48 (12 jaar ago)

  Hmmm, mijn laatste GSM was een Nokia en nu reageert ie niet meer als ik hem opstart krijg ik geen pincode scherm en de OVI store vind ik maar mwah :p ๐Ÿ˜‰ Ik denk dat ik als een nieuwe telefoon ga kiezen, geen Nokia zal nemen en een ander besturingssysteem ๐Ÿ™‚

 5. Tamara
  4 januari 2011 at 17:20 (12 jaar ago)

  ooh nice nice nice ๐Ÿ˜€
  ziet er echt kei mooi uit:D

 6. Lisanne
  4 januari 2011 at 18:35 (12 jaar ago)

  Ziet er echt mooi uit zeg! ๐Ÿ™‚

 7. Marie
  5 januari 2011 at 20:40 (12 jaar ago)

  Ik kocht een paar dagen geleden een blackberry Curve 8520 en ik ben er heeeeel blij mee ๐Ÿ˜€