Mijn mooiste armbanden!

In dit item op mijn blog ga ik de komende weken mijn accessoires β€˜stash’ aan jullie laten zien. Ik dacht het wordt ook altijd gedaan met make-up dus waarom dan niet met accessoires. Wat je allemaal de komende tijd nog kan verwachten zijn o.a. oorbellen, sjaaltjes etc. Maar dit keer mijn mooiste armbanden en dit zijn ook meteen mijn meest geliefde soort sieraden. Ik vind armbanden fijn om te dragen en ze staan eigenlijk bij elke outfit. Al speurend door mijn ‘stash’ kwam ik erachter dat ik ontzettend veel armbanden heb, daarom heb ik mijn mooiste voor jullie uitgekozen…

Deze drie armbanden kocht ik helemaal nog niet zo heel lang geleden. Ik heb ze gekocht bij Froukjesfashion en dit is een webshop met allerlei leuke modeaccessoires. De drie armbandjes combineer ik altijd met elkaar en ze kunnen bijna bij elke outfit gedragen worden.

Deze bangles (ja dat is de naam van zulke armbanden) heb ik al best wel lang. Ik kreeg deze volgens mij twee jaar geleden op mijn verjaardag. Het zijn armbanden die ik heel veel heb gedragen en ik draag ook heel graag bangles. Ook al rinkelen ze aan alle kanten, dat maakt ze juist zo leuk. Volgens mij zijn deze gekocht bij de Hema.

Ook dit zijn bangles, alleen dan wat groter. Ik draag ze nooit allemaal tegelijk want dan wordt het veel te zwaar en te lomp. Deze kocht ik ook al best lang geleden, bij de Kruidvat. Ook al draag ik ze niet heel vaak meer, ik blijf ze wel heel leuk vinden. Het zijn echt tijdloze sieraden.

Ik heb heel veel van dit soort armbanden. Dit zijn echt van die armbanden die je outfit helemaal opfleuren. Ik heb ze trouwens niet zelfgemaakt ik heb ze gekocht bij 23, dit is een heel leuk sieraden winkeltje in Groningen.

Dit zijn ook nog een paar leuke kraal armbanden. De armband rechts bovenin heb ik gekocht bij de V&D. De armband onderin is heel lang mijn favoriet geweest. Van al deze armbanden, heb ik die het meest gedragen!

En ten slotte nog meer armbanden met kralen. De linkse heb ik een tijdje geleden gekocht bij RiverIsland. Deze hoorde bij een setje alleen de rest ben ik gek genoeg kwijt. Het knalroze armbandje heb ik ook gekocht bij 23 en bestaat uit houten kraaltjes en een lief strikje.

Zoals je wel kunt zien ben ik gek op armbanden en dit is nog niet eens de helft van mijn stash, maar het zijn wel de allerleukste!

120 Comments on Mijn mooiste armbanden!

 1. Tamara
  8 januari 2011 at 16:25 (11 jaar ago)

  kei mooie armbanden heb jij :O
  ik heb er maar een paar πŸ˜›

 2. unebeauty
  8 januari 2011 at 16:49 (11 jaar ago)

  Mooie armbanden heb je! Leuk om te zien

 3. Lisa
  8 januari 2011 at 16:50 (11 jaar ago)

  Zitten mooie armbandjes tussen! πŸ™‚

 4. FabulousHeidi
  8 januari 2011 at 16:51 (11 jaar ago)

  Hey wat een leuk artikel!! Ik heb ook weleens dat soort ideetjes (helaas nog steeds niet uitgevoerd ;-)) en dan is het helemaal leuk om bij een ander te zien, lekker verfrissend juist!! Is ffies geen make-ip en nagellak stash!!! Leuke armbanden heb je! Ik vind die laatste 3 foto’s de leukste armbanden op staan, heerlijk al die kleurtjes!

 5. Leonie
  8 januari 2011 at 16:57 (11 jaar ago)

  Leuk πŸ™‚ Ik hou ook wel van die kralen met hangers eraan.

 6. evelien
  8 januari 2011 at 17:05 (11 jaar ago)

  ik hou t bij mijn pandora armbandjes πŸ™‚

 7. natasja
  8 januari 2011 at 17:29 (11 jaar ago)

  hoe krijg je trouwens je foto erbij als je een bericht onder jou blog zet daar was ik benieuwd naar die kralen armbanden met die zoete kleuren zijn wel mooi ik heb mij lush bestelling binnen gekregen en ik snap jou wel het is wel lekker hoor de geur

 8. Kimberley
  8 januari 2011 at 17:30 (11 jaar ago)

  Sommige zijn echt prachtige armbandjes.

 9. Eline
  8 januari 2011 at 19:59 (11 jaar ago)

  Leuke armbanden, wat dat betreft hebben we wel een beetje dezelfde smaak πŸ™‚

 10. femketje
  8 januari 2011 at 20:32 (11 jaar ago)

  super leuk allemaal πŸ˜€

 11. Lieke
  8 januari 2011 at 21:40 (11 jaar ago)

  Ik vind die 1e echt supermooi!

 12. Kim
  9 januari 2011 at 12:09 (11 jaar ago)

  Die kralen armbanden zijn echt erg leuk! Zelf heb ik ook een heleboel armbanden maar toch vergeet ik ze altijd aan te doen :S

 13. Femke
  9 januari 2011 at 13:45 (11 jaar ago)

  Leuk allemaal zeg! Ik ben dol op armbanden met veel kleur en kraaltjes, heb er ook een hoop zelf.

 14. Danique
  9 januari 2011 at 19:38 (11 jaar ago)

  Wat een mooie armbanden! Ik vergeet steeds dat ik ze heb, dus ik draag ze bijna nooit :p