Mijn drie nieuwste NYX lipglossjes

Het kan je vast niet ontgaan zijn, ik hou van lipgloss van NYX en dan vooral de Mega Shine variant. Je hebt deze in heel veel verschillende kleurtjes, van lichtroze tot donkerrood. Al eerder schreef ik een artikel over deze lipgloss en laatst kocht ik er weer drie stuks bij, tijd om de kleurtjes aan je te laten zien.

Omdat ik al eerder schreef dat er al veel over is geschreven en dat de meeste meiden heel enthousiast zijn, lijkt het me overbodig om er een review over te schrijven. Wel kan ik vertellen dat het gewoon een heel fijn lipproduct is met veel pigment en het blijft ook nog eens lang op je lippen zitten. Ook de prijs is fijn want je betaald voor een lipgloss gemiddeld €4,99 en dit vind ik vergeleken met andere merken niet duur. En ik vind het zo’n fijn product dat ik zelfs weer drie kleurtjes erbij heb gekocht, kijk mee naar de swatches…

Copper Penny is een donker roze lipgloss met een koperachtige gloed. In het echt is deze wel iets donkerder van kleur. Het is niet een kleurtje waar ik heel snel naar zou grijpen.

French Kiss is een lichroze kleurtje met een gouden gloed, het lijkt wel een beetje op de kleurtjes die ik al heb van NYX. Dit is echt zo’n kleurtje die ik vaak ga dragen.

Een echte nude kleur lipgloss had ik nog niet, daarom heb ik ook Sugar Pie erbij gedaan. Het is een mooi nude kleurtje die je lippen iets lichter maakt met een glansje. Met een lip eraser zou deze kleur helemaal mooi zijn!

Met deze lipglossjes ben ik wel heel blij. De laatste twee zijn mijn favorieten die ik waarschijnlijk nog veel ga dragen. Heb jij ook NYX Mega Shine lipgloss in je stash?

 

Dit vind je vast ook leuk...

14 Comments on Mijn drie nieuwste NYX lipglossjes

 1. Lisa
  29 januari 2011 at 14:39 (9 jaar ago)

  Wauw, mooie lipglossjes :D Vooral die eerste is erg mooi :)

  Beantwoorden
 2. natasja
  29 januari 2011 at 14:44 (9 jaar ago)

  die french kiss had ik al is een mooie kleur ik doe die het vaakste op zal je ook rode lipgloss op durfen die zag ik ook van dat merk ik vind die wel mooi ook

  Beantwoorden
 3. Mirjam
  29 januari 2011 at 15:16 (9 jaar ago)

  Zien er alle 3 heel mooi uit! :D

  Beantwoorden
 4. Sanne van Huis
  29 januari 2011 at 15:32 (9 jaar ago)

  @Natasja ik zou wel rode lipgloss durven te dragen maar ik ben nog steeds op zoek naar de juiste rode kleur die goed bij mijn huid en haarkleur past :)

  Beantwoorden
 5. Roxanne
  29 januari 2011 at 17:50 (9 jaar ago)

  Ik heb nog geen lipgloss van dit merk. Wel een aantal lipsticks! Ik moet zeggen dat ik wel iets meer kleur had verwacht! Vind er niet enorm veel verschil inzitten of ben ik nou kippig? Haha :)

  Beantwoorden
 6. Manon
  29 januari 2011 at 21:19 (9 jaar ago)

  Helaas houd ik echt niet van lipgloss dus deze zal ik ook niet aan gaan schaffen. Ze zien er verder wel heel mooi uit!

  Beantwoorden
 7. Marijke
  29 januari 2011 at 23:13 (9 jaar ago)

  Sugar pie lijkt me een erg mooie kleur!

  Beantwoorden
 8. PinkFairy
  30 januari 2011 at 12:12 (9 jaar ago)

  Ik hou van nude kleurtjes!!! Ziet er super cute uit :D

  Beantwoorden
 9. anne
  30 januari 2011 at 12:30 (9 jaar ago)

  french kiss vind ik erg mooi!

  Beantwoorden
 10. Femke
  30 januari 2011 at 12:50 (9 jaar ago)

  Ik vind ze alledrie enorm leuk! Lekker nude!

  Beantwoorden
 11. Marjolein
  30 januari 2011 at 16:00 (9 jaar ago)

  Ziet er vet goed uit :) Ik vind ze echt supermooi, vooral die bovenste!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *