Mijn Catrice Floralista musthaves!

Deze Limited edition van Catrice zag ik al op verschillende blogs voorbij komen. Persoonlijk ben ik een echte fan van Catrice. Het is een fijn budgetmerk en ze komen altijd weer met de leukste collecties. Niet alles uit deze limited edition vind ik leuk en daarom heb ik mijn musthaves voor je uitgekozen.

De Catrice Floralista collectie is geinspireerd door de fashion shows, hier zag je namelijk veel bloemdessins en dit wordt in de lente/zomer van 2011 een grote trend. Aan de verpakkingen kun je het ook al wel zien, overal staan bloemetjes op gedrukt. Er zitten zowel levendige kleuren als pasteltinten in de collectie. Ik hou heel erg van pasteltinten dus dat komt goed uit. Van deze LE krijg ik helemaal zin in de lente!

De blush met twee kleuren vind ik erg mooi. Met deze twee kleuren kun je het gezicht goed shapen. Ik heb goede ervaringen met Catrice blushes dus naar deze ben ik erg benieuwd. De blush gaat €3,99 kosten.

Ook zitten er verschillende oogschaduw kleuren in de collectie, maar de meeste kleurtjes heb ik al in mijn stash. Behalve deze ‘Walk in de Woods’ dit is een beetje een licht taupe kleur en ik wil deze graag bemachtigen. De oogschaduw kost €2,79.

De laatste tijd ben ik echt een beetje into de lipgloss. Voorheen had ik misschien maar 4 verschillende, inmiddels is dit wel anders. Ik vind de drie kleuren echt prachtig, maar over de hele lichte kleur twijfel ik nog wel een beetje. Toch wil ik ze alle drie hebben en echt om de prijs hoef ik het ook niet te laten. Dit zijn de kleuren ‘Pink Spring’, ‘Coral’s Enchanted Garden’en ‘Morning Dew’. De lipgloss kost €3,79.

En dan ten slotte nog de nagellakjes. Ik ben dol op de Catrice nagellakjes en deze twee kleuren wil ik dan ook heel graag hebben. Vooral de beige kleur vind ik erg mooi. Dit zijn de kleuren ‘Walk in the woods’ en ’Coral’s enchanted garden’. De nagellakjes kosten €2,49.

Deze LE collectie van Catrice ligt in de maanden februari en maart in de Kruidvat. Ik denk dat als je wat wilt hebben uit deze collectie dat je er snel bij moet zijn. Mijn ervaring met de limited edition van Catrice is dat ze binnen no time uitverkocht zijn!

13 Comments on Mijn Catrice Floralista musthaves!

 1. Manon
  3 januari 2011 at 12:38 (10 jaar ago)

  Ik ben verliefd op de nagellak van Catrice en deze lakjes wil ik ook graag hebben :)

  Beantwoorden
 2. janne
  3 januari 2011 at 12:41 (10 jaar ago)

  wat een leuke collectie, en de verpakkingen zijn ook zo mooi!

  Beantwoorden
 3. Pretty Beauty Land
  3 januari 2011 at 12:54 (10 jaar ago)

  ik ben er toch niet zo ondersteboven van.. dus ik haal denk ik niets.. saaai he?

  Beantwoorden
 4. Femke
  3 januari 2011 at 13:27 (10 jaar ago)

  Oeeh die lakjes! Super leuke kleuren zeg!

  Beantwoorden
 5. Eline
  3 januari 2011 at 13:37 (10 jaar ago)

  Dit is echt totaal geen collectie voor mij, de kleurtjes zijn veel te zacht.

  Beantwoorden
 6. Lisanneleeft
  3 januari 2011 at 13:54 (10 jaar ago)

  Hmm ik word er niet warm of koud van, denk niet dat er veel pigment in zit

  Beantwoorden
 7. natasja
  3 januari 2011 at 14:20 (10 jaar ago)

  zijn wel mooie lichte kleuren

  Beantwoorden
 8. Marjolein
  3 januari 2011 at 18:03 (10 jaar ago)

  Joah, I’m in love :)
  Ik vind die nagellak zoo cute!

  Beantwoorden
 9. Floor
  3 januari 2011 at 18:31 (10 jaar ago)

  Ugh, dit is niet een collectie voor mij. Te rozig en te zacht!

  Beantwoorden
 10. Mariska
  4 januari 2011 at 13:14 (10 jaar ago)

  Wou even zeggen dat dit al in de winkel ligt! :-) Vandaag wat gekocht!

  Beantwoorden
 11. Emma
  6 januari 2011 at 18:45 (10 jaar ago)

  ik loop een beetje achter met de artikel merk ik! even aan het bijlezen :)
  erg mooie collectie lijkt dit me, binnenkort maar eens naar de kruidvat! ik houd wel van die pastel-kleurtjes

  Beantwoorden
 12. NIna
  8 januari 2011 at 21:53 (10 jaar ago)

  Oejj.. echt leuk lijkt me. Ik ben ook echt in een lipgloss/lippenbalsem fase. Heb er wel zo’n 18. Ik wil dus ook deze lipgloss. Die koraal achtige lijkt me mooi. Misschien koop ik ook die lichte. Ik kijk wel.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *