Mascara kits van Pupa

Ik denk dat mascara voor velen een beauty product is waar je niet meer zonder kan. Het accentueert je ogen en het zorgt ervoor dat je gewoon een mooiere oogopslag krijgt. Pupa komt nu met twee mascara kits wat tevens ook hun bestsellers zijn namelijk een kit met de Pupalash mascara en met de Diva Lashes mascara. Ook zit er in de kitjes een Multiplay Pencil, dit is een mooie zwart kohlpotlood. Benieuwd? Lees verder…

PUPALASH MASCARA

De nieuwe, laatste generatie, revolutionaire mascara van PUPA met een innovatieve formule. Het combineert een onberispelijk make-up resultaat met een effectieve behandeling welke de groei van de wimpers stimuleert. Direct resultaat: perfecte wimpers, gekruld en met nieuw volume; maximale definitie van de wimpers en een extra zwarte kleur. Na 30 dagen: de werkelijke groei van de wimpers is verhoogd met 2,5 keer!

DIVA’S LASHES MASCARA

De Diva’s lashes mascara separeert, geeft volume aan de wimpers en klontert niet. Met enkele streken is het gewenste resultaat al bereikt. Door de speciale huls droogt de mascara nog minder uit.Voor veel volume en extra lengte en voor een verleidelijke en zeer intense oogopslag.MINI MULTIPLAY PENCIL

Ook zit er dus in elke kit een Triple Purpose Eye Pencil. MULTIPLAY van PUPA is een ware sensatie en voldoet aan al je make-up behoeften. Een creamy textuur die makkelijk is aan te brengen, comfortabel aanvoelt en long-lasting is. Geen vegen en optimaal watervast! Veelzijdige manier van aanbrengen voor een variabel resultaat, dankzij deze formule. Dit potlood is op drie manieren te gebruiken: Kajal, Eyeliner, Oogschaduw

De mascara en Multiplay pencil zitten verpakt in een mooi zwart etui. Je betaalt alleen voor de mascara en je ontvangt het Multiplay Pencil en de etui cadeau. De prijzen zijn voor de  Pupalash kit: € 17,50 en voor Diva’s lashes kit: € 15,25. De kits zijn limited editions en de Pupalash kit is verkrijgbaar sinds januari 2011 en de Diva’s lashes kit is verkrijgbaar vanaf februari 2011.

6 Comments on Mascara kits van Pupa

 1. Shari
  27 januari 2011 at 14:43 (9 jaar ago)

  De diva lashkit ziet er goed uit, je krijgt eigenlijk best veel voor relatief weinig geld, alles samen genomen toch.

  Beantwoorden
 2. Melanie
  27 januari 2011 at 18:57 (9 jaar ago)

  Ik vind dit wel een leuk setje en vind de mascara’s van Pupa geweldig!

  Beantwoorden
 3. Mirjam
  27 januari 2011 at 19:02 (9 jaar ago)

  Ik ben niet bekend met het merk Pupa, maar dit maakt me wel nieuwsgierig! :D

  Beantwoorden
 4. Judith
  27 januari 2011 at 19:09 (9 jaar ago)

  Ikzelf ken het merk niet, maar de producten klinken alvast supergoed! :)

  Beantwoorden
 5. Femke
  28 januari 2011 at 10:24 (9 jaar ago)

  Dat is handig, alles in 1!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *