Lush Lip Balm en Lush Lip Tint

Een tijdje geleden bestelde ik bij Lush de Lip Service Lip balm en ik kreeg daar gratis een Snow Fairy Lip Tint bij (zat in de goodiebag). Met dit koude weer heb ik snel last van mijn lippen. Resultaat gescheurde en kapotte lippen met velletjes, niet echt charmant. Omdat ik over de meeste producten van Lush enthousiast ben, was ik ook heel nieuwsgierig geworden naar de lipverzorgingsproducten. Lees verder om erachter te komen wat ik ervan vind…Ik begin met de Lush Lip Service Lip Balm. Dit is een product wat je kunt gebruiken wanneer je lippen er echt slecht aan toe zijn. Ook kun je het gebruiken voor andere plekken, bijvoorbeeld je knieën en ellebogen. De balm zit in een tinnetje en er zit 10 gram in. Ik vind de verpakking erg leuk en het sluit ook goed doormiddel van een draaidop. Het nadeel van een lip product in een potje is dat je er steeds weer met je vingers in moet. Dit is niet echt hygiënisch, maar dat vind ik ook van de labello’s etc. Het product is wit en wanneer je het op je lippen doet zie je daar eigenlijk niets meer van. Het ruikt een beetje naar vaseline met een klein beetje citrus geur erdoorheen. Het is absoluut niet sterk geparfumeerd en ik kan me voorstellen dat je dat voor een lip product ook niet echt fijn vindt. De lip balm is heel hard en je moet behoorlijk lang met je vinger erin voordat het wat zachter wordt. Dit vind ik ook meteen een groot nadeel. De balm is naar mijn mening te hard en daardoor niet echt fijn in gebruik. Ik denk wanneer je deze lip balm in je broekzak de hele dag met je mee draagt dat die dan wel wat zachter wordt. Het product voelt niet heel fijn aan op de lippen, het voelt een beetje ‘zwaar’. Je voelt het zeg maar echt zitten en dat vind ik persoonlijk niet zo fijn. Wel zorgt deze Lip Service Lip Balm voor mooie zachte lippen, dus verzorgend is die zeker! Een potje van 10 gram kost €7,49.

Dan ga ik verder met de Snow Fairy Lip Tint. Dit is een balm met een kleurtje maar is tegelijkertijd ook gewoon verzorgend. Ook dit product zit in een tinnetje en er zit 10 gram in. De geur doet me heel erg denken aan Snow Fairy douchegel maar ook aan de Bubblegum Lipscrub. Als je niet van zoete lip producten houdt, kun je deze maar beter overslaan. Ik heb van mezelf vrij donkere lippen en daardoor worden mijn lippen niet echt roze. Ik denk wanneer je eerst je lippen nude maakt, dat je lippen dan wel mooi roze worden. De lip tint voelt fijn aan op mijn lippen, ik voel het haast niet zitten en dat vind ik echt een pluspunt. Ook is de balm heel zacht en hoef je niet zoals bij de andere lip balm lang met je vinger in het potje. Naast dat het een roze kleur zou moeten geven aan je lippen verzorgd het mijn lippen wel goed. Een groot nadeel aan de Snow Fairy Lip Tint is, dat die alleen rond kerst verkrijgbaar is. Een goed alternatief voor deze is de Lush ‘It started with a kiss…’, ook dit is een liptint met een roze kleurtje. Hier betaal je €9,25 voor een potje van 10 gram.

De lip Service Lip Balm is denk ik een van de weinige producten van Lush waar ik niet zo enthousiast over ben. Deze zou ik dan ook niet snel weer kopen. De Snow Fairy Lip Tin daarentegen vind ik wel heel fijn en het zou zo maar kunnen dat ik deze volgend jaar rond kerst weer ga kopen. Wat is jouw meest favoriete lip product?

114 Comments on Lush Lip Balm en Lush Lip Tint

 1. natasja
  25 januari 2011 at 19:08 (11 jaar ago)

  he je heb je site veranderd leuk

 2. Kimberley
  25 januari 2011 at 19:32 (11 jaar ago)

  Ik houd het maar bij vaseline. ;D

 3. Madelief
  25 januari 2011 at 19:45 (11 jaar ago)

  Haha, ik heb precies hetzelfde als Kimberly. Vaseline is gewoon mijn standaard product dat ik átijd bij me heb. Ik heb snel hele droge plekjes rondom mijn mond en neus. Daar doe ik dan altijd een beetje vaseline op en het gaat meteen weg! Ik heb niet zo snel last van droge lippen, maar anders doe ik daar ook gewoon vaseline op!

 4. Madelief
  25 januari 2011 at 19:50 (11 jaar ago)

  Oeh, ik zie nu pas de nieuwe header. Ik zag al reacties van: de nieuwe header is leuk maar ik kon m niet zien Ö. Nu dus wel: I like! Vooral de pump hahaha 😀

 5. Eline
  25 januari 2011 at 20:23 (11 jaar ago)

  leuke nieuwe header!

 6. femketje
  25 januari 2011 at 20:30 (11 jaar ago)

  ziet er goed uit 😀

 7. Lisa
  25 januari 2011 at 20:58 (11 jaar ago)

  Hmmm, klinkt goed, alleen jammer dat die eerste zo hard is van zichzelf 😮 Zelf is mjn favoriete lipproduct geen balsem maar de lip scrub, hehe 😀 Ik gebruik namelijk lippen balsems van andere merken zoals Elizabeth Arden, erg fijn die 🙂

 8. Lisa
  25 januari 2011 at 21:03 (11 jaar ago)

  Super leuk artikel ik heb de snow fairy lipbalsem toevallig iedere dag in mijn broekzak zitten. Vind alleen wel dat er een raar smaakje aan zit.

 9. Fiorellaflora
  25 januari 2011 at 22:25 (11 jaar ago)

  Ik heb ook een paar lipproducten van Lush, en zoals je al zei: dit is echt een van de enige dingen die ik minder vind. Ze zijn écht te hard! verder blijft lush pure liefde <3

 10. myca
  26 januari 2011 at 10:35 (11 jaar ago)

  leuke nieuwe header, maar ik hou het bij vaseline en labello

 11. Femke
  26 januari 2011 at 11:54 (11 jaar ago)

  Je header is echt leuk zeg! Past helemaal bij jou schrijfstijl!

  Ik heb voorlopig even zat lippenbalsems dus Lush lippenbalsems koop ik voorlopig niet.

 12. Marlies
  26 januari 2011 at 18:43 (11 jaar ago)

  Ik ben juist weg van Lip Service! Je moet hem gewoon in je broekzak bewaren of in ieder geval op een plek die wat warmer is. Lip Service verzorgt je lippen pas echt!

  Heerlijk, heerlijk, heerlijk.

 13. Mango Pure Cleanse
  12 oktober 2012 at 09:05 (10 jaar ago)

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours
  would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% positive. Any tips or advice would be greatly appreciated. Kudos