Hoe doe ik mijn dagelijkse make-up?

Na alle feestelijkheden, leek het me wel leuk om een filmpje te maken waarin ik laat zien hoe ik mijn dagelijkse make-up doe. Natuurlijk heb ik niet elke dag allerlei ingewikkelde looks op en draag ik overdag vaak gewoon een hele simpele bruine look. Iets wat iedereen heel makkelijk kan maken. Veel plezier met kijken!

[http://www.youtube.com/watch?v=ofgH40Bm9g4]

De volgende producten heb ik gebruikt:

 • MAC prep + prime
 • MAC Studio Sculpt foundation
 • Hema concealer
 • Oogschaduw basis John van G
 • Oogschaduw palette van Hema
 • Rimmel Sexy Curve mascara
 • Catrice Multi-Colour rouge
 • Maybelline Color Sensational lipgloss

16 Comments on Hoe doe ik mijn dagelijkse make-up?

 1. Emily
  2 januari 2011 at 10:41 (10 jaar ago)

  Jou stem is echt schattig! (:

  btw. Leuk filmpje en mooie look!

  Beantwoorden
 2. Teddy
  2 januari 2011 at 11:26 (10 jaar ago)

  Heel leuk filmpje Sanne, goed en duidelijk gesproken :D

  Beantwoorden
 3. janne
  2 januari 2011 at 12:10 (10 jaar ago)

  echt een super mooie look!

  Beantwoorden
 4. natasja
  2 januari 2011 at 13:18 (10 jaar ago)

  mooi leuke look alleen wat herrie op de achtergrond ik hoorde precies dat je wat oogschaduw pakkten en je konijn begon te drinken haha ik had een vraag laatste keer gebruikte je zwarte oogschaduw als basis welk merk was dat en die andere basis wat je nu gebruikte waar koop je dat ik gebruik zelf ook vaak bruin oogschaduw van die warme palet die jij aanraden je doet het leuk

  Beantwoorden
 5. Manon
  2 januari 2011 at 13:39 (10 jaar ago)

  Mooie look! Zo’n look gebruik ik inderdaad ook erg vaak voor overdag, valt niet zo op (in vergelijking met feestelijke looks dan) maar ziet er toch erg mooi uit.

  Leuk filmpje ook weer. :)

  Beantwoorden
 6. Eline
  2 januari 2011 at 14:21 (10 jaar ago)

  haha die drinkende konijnen die je hoort :D Mooie look :)

  Beantwoorden
 7. Sanne van Huis
  2 januari 2011 at 14:38 (10 jaar ago)

  @Eline haha..idd het viel mij niet eens op maar ik ben het al zo gewend. Maar ik heb er nu ook 7 maar ze gaan deze week weg dus dan wordt het weer wat rustiger hier thuis ;)

  Beantwoorden
 8. Tamara
  2 januari 2011 at 15:06 (10 jaar ago)

  super mooie look;D

  Beantwoorden
 9. Kelly
  2 januari 2011 at 21:24 (10 jaar ago)

  leukleuk!
  krijg altijd zin om ook make-up te shoppen als ik dit soort dingen zie!
  haha!
  maar is me allemaal net iets te duur ;)

  Beantwoorden
 10. Lisa
  2 januari 2011 at 21:51 (10 jaar ago)

  Mooie look! :) Staat je goed die look :D Bedankt voor de tutorial :)

  Beantwoorden
 11. Malika
  4 januari 2011 at 21:24 (10 jaar ago)

  Je hebt inderdaad een leuke, schattige stem :P en de look is ook erg mooi!

  Beantwoorden
 12. Fleur
  6 januari 2011 at 18:40 (9 jaar ago)

  Mooie look voor overdag! Ik mis alleen het stapje van fixatie van je concealer/foundation, heel lichtjes afpoederen voorkomt dat de concealer in lijntjes gaat zitten bijv. onder de ogen en alles blijft langer zitten. Dat is iets wat visagisten aanraden vooral voor concealer rond de ogen. Maar misschien blijft het bij jou wel de hele dag goed zitten dat jij dat niet doet natuurlijk =D

  Beantwoorden
 13. iamfashion
  10 mei 2015 at 11:10 (5 jaar ago)

  ik vind het een mooie look, maar ik vind het net
  iets te opvallend voor naar school.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *