Esprit & EDC bij Sans-online!

Weet je nog een dat ik een tijdje geleden een winactie organiseerde met Sans online. Sindsdien kijk ik regelmatig in hun webshop en ik vind dat ze super leuke kleding verkopen. Ze verkopen veel verschillende merken, o.a. Vero Moda, Pieces, Only maar ook Esprit. Bij Sans-online staat nu even Esprit en EDC in de aandacht. Zelf heb ik niet zoveel kleding van Esprit maar ik moet zeggen dat de collectie er erg leuk uitziet.

De collectie bestaat uit frisse kleuren, mooie makkelijke stoffen en jeans met de nieuwste wassingen. Wat ook heel fijn is dat alles bij Esprit en EDC op elkaar is aangepast. Zo is combineren erg makkelijk en hoef je echt geen fashion stylist voor te zijn om leuke setjes te creëren.

Ben je benieuwd geworden naar de hele collectie kijk dan snel op de site van Sans-Online.


4 Comments on Esprit & EDC bij Sans-online!

 1. Eline
  14 januari 2011 at 16:57 (11 jaar ago)

  Ik ben nooit zo weg van die kleding.

 2. Shari
  14 januari 2011 at 17:01 (11 jaar ago)

  Hmn, mij spreekt dit niet zo aan jammer, aan mij hebben ze geen klant vrees ik

 3. femketje
  14 januari 2011 at 18:28 (11 jaar ago)

  wel leuke shirts!

 4. natasja
  14 januari 2011 at 20:27 (11 jaar ago)

  hou er niet zo van wel van esprit dat wel maar sans is geen winkel voor mij