Nieuwe producten Love, Pieces & Happiness!

Hoi! Even een klein berichtje tussendoor. Ik heb namelijk wat nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van mijn webshop. Zo heb ik ontzettend veel leuke nieuwe oorbellen en statement kettingen voor leuke prijzen. Ook heb ik een blog gekoppeld aan mijn webshop en hier ga ik regelmatig een update plaatsen, misschien wel leuk om te volgen. Ook zou ik nog even wat veelgestelde vragen hieronder beantwoorden…

Ik krijg regelmatig de volgende vragen in mijn mailbox:

 • Verzend je ook naar België? Daar kan ik heel kort in zijn, ja! 
 • Zijn je sieraden nikkelvrij? Al mijn sieraden zijn nikkelvrij en dit staat ook in de beschrijving van het product.
 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling kan verwachten? Ik verzend een pakketje na betaling altijd binnen 24 uur. In de toekomst wordt dit sneller maar ik ben nu bezig om zelfstandig naar de brievenbus te gaan, voor nu ben ik nog even afhankelijk van mijn vriend die met mij moet (straatvrees). 
 • Kan ik ook andere kleuren elastiek, kraaltjes etc. kiezen bij je handgemaakte sieraden? Bij speciale wensen kun je altijd even een mail sturen naar sanne(at)lovepiecesandhappiness.nl. Wat dat betreft is er veel mogelijk.

Voor andere vragen kun je mij natuurlijk altijd even mailen en ik probeer altijd zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden. Wil je meer op de hoogte gehouden worden van alles rondom mijn shop, like dan vooral mijn Facebook pagina want hier heb ik regelmatig nieuwtjes, sneak peeks etc. Fijne dag allemaal!

Nog even een klein nieuwtje, met de code ‘zomer2013′ (invullen bij kassa) krijg je 10% korting op je bestelling. Deze actie loopt tot en met zaterdag 10 augustus, wees er dus snel bij!

 

Dit vind je vast ook leuk...

16 Comments on Nieuwe producten Love, Pieces & Happiness!

 1. Joyce
  7 augustus 2013 at 16:50 (7 jaar ago)

  Je blijft maar leuke items toevoegen lieve Sanne! ;D Gaaf!

  Beantwoorden
 2. Lies
  7 augustus 2013 at 17:29 (7 jaar ago)

  Wat leuk dat je weer nieuwe producten hebt toegevoegd! Ik ga snel weer eens even een kijkje nemen in de webshop.

  Beantwoorden
 3. Mireille
  7 augustus 2013 at 19:01 (7 jaar ago)

  Ik wist nog niet dat je een eigen webshop had, wauw wat leuk, ga snel kijken!

  liefs Mireille
  dresslikemi.com

  Beantwoorden
 4. Marloes
  7 augustus 2013 at 22:49 (7 jaar ago)

  Wat een mooie sieraden zeg! Heel erg leuk!

  Beantwoorden
 5. Stephanie
  7 augustus 2013 at 23:35 (7 jaar ago)

  Superleuk je webshop :D als de stufi binnen is neem ik weer een kijkje!

  Beantwoorden
 6. Robin
  8 augustus 2013 at 13:07 (7 jaar ago)

  Leuke sieraden!
  Je webshop is echt iets om trots op te zijn :)

  Beantwoorden
 7. Christa
  10 augustus 2013 at 12:55 (7 jaar ago)

  Het is toch zaterdag 10 augustus? Leuke site, mag je trots op zijn!

  Beantwoorden
 8. sanne
  10 augustus 2013 at 16:02 (7 jaar ago)

  Heei, Super leuk!
  Ik heb alleen een vraagje; met welke site heb je Love, Peace & Happiness gemaakt?

  Liefs, Sanne

  Beantwoorden
 9. Bertine
  11 augustus 2013 at 20:08 (7 jaar ago)

  Leuke webshop! Jammer dat het zoveel goud is en maar weinig zilver.. Ik haat goud, misschien een leuk idee om ook wat meer met zilver te maken? Dan ga ik zeker een bestellen plaatsen!

  Beantwoorden
 10. Lisa
  18 augustus 2013 at 15:55 (7 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Heb je in je webshop ook oorbellen die niet zo zwaar zijn? Want mijn gaatjes zijn vrij laag geschoten en zware oorbellen zakken dus heel erg naar beneden, waardoor ze bijna uitscheuren :(
  Maaar natuurlijk wil ik wel leuke oorbellen blijven dragen :) daarom mijn vraag!
  xx

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *