De make-up look die ik droeg tijdens NYE!

Vorige week liet ik al een ooglook aan jullie zien maar deze  vond ik toch niet feestelijk genoeg voor oud & nieuw. Tijdens NYE droeg ik een heel andere ooglook namelijk vrij donker met veel glitters. Het leek me leuk om deze look aan jullie te laten zien want deze make-up kun je ook prima dragen wanneer je een avondje uit gaat. Persoonlijk zou ik deze look niet snel overdag dragen maar het kan en mag natuurlijk altijd.

Zoals je kunt zien is het een vrij donkere look geworden. Er zit veel donker oogschaduw bij mijn wimper rand en richting mijn wenkbrauw heb ik het vervaagd. Verder heb ik gekozen voor een lichte kleur in mijn binnenste ooghoekje. Zo lijken mijn ogen nog groter.

Lees verder om ook een full-face pic en de producten die ik heb gebruikt te zien…

Ik heb pas s’avonds een foto gemaakt van mijn hele gezicht met mijn iPhone dus het is niet echt een hele goede foto, mijn excuses. Maar zo kun je wel zien dat de ooglook s’avonds een stuk minder heftig lijkt. Zelf was ik erg tevreden met de look en ik ga het zeker vaker dragen.Ik gebruikte verschillende producten voor deze look …

 1. Voor mijn wimpers de L’Oreal Million Lashes mascara
 2. Op mijn bewegende ooglid L’Oreal Infallible color oogschaduw in de kleur ‘Eternal Black’
 3. Als basis de Sleek Ink eyeliner gel Pot
 4. Lijntje boven de wimper rand Essence Eyeliner pen
 5. De licht grijze kleur uit Metallics palette van Essence voor in mijn ooghoek en onder mijn wenkbrauw

 

Dit vind je vast ook leuk...

12 Comments on De make-up look die ik droeg tijdens NYE!

 1. Femke
  6 januari 2011 at 13:25 (9 jaar ago)

  Ziet er leuk uit zeg! Die grijze metallic palette lijkt me erg fijn als ik hem zo zie!

  Beantwoorden
 2. natasja
  6 januari 2011 at 14:44 (9 jaar ago)

  zo het zit er heel mooi op ik heb een vraag ik zie nooit als je opmaakt je wenkbrouwen bij kleuren en wat je ervoor gebruikt en ik heb gekeken bij het kruitvat van die zwarte make up basis hadden ze niet meer wanneer heb je precies die palletje gekocht van encence en hoe moet je precies je onderste winperharen bij werken met een mascare heb je een tip voor mij

  Beantwoorden
 3. Sanne van Huis
  6 januari 2011 at 14:52 (9 jaar ago)

  @natasja ik teken of kleur mijn wenkbrauwen bijna nooit bij of in. Het paletje heb ik alweer een tijdje geleden gekocht en ik denk eigelijk dat het er niet meer is het was ook een Limited edition. Als je zwart als basis wil gebruiken voor onder je oogschaduw kun je oog met een gewone zwarte kohl potlood je ooglid inkleuren en een beetje met je vinger vervagen. Ik doe mijn onderste wimpers altijd heel voorzichtig en als ik toch een beetje aan de onderkant ‘knoei’ dan pak ik een wattenstaafje met wat make-up remover eraan en zo maak ik het voorzichtig schoon. Een echte tip heb ik dus niet echt maar ik zou vooral gewoon veel oefenen en dan kun je het zonder knoeien :)

  Beantwoorden
 4. Lieke
  6 januari 2011 at 16:35 (9 jaar ago)

  Asl ik dat probeerd mislutk het xd

  Beantwoorden
 5. Emma
  6 januari 2011 at 18:49 (9 jaar ago)

  mooie look! ik vind het mooi, zo donker :) ‘s avonds valt dat inderdaad ook minder op,

  ik vind het altijd heerlijk om ‘s avonds (voordat ik mijn makeup er af haal) even te oefenen met donkere makeuplooks, en gewoon om even lekker te prutsen met oogschaduw!

  Beantwoorden
 6. Ilja
  6 januari 2011 at 20:27 (9 jaar ago)

  Mooie look, mooie blauwe ogen heb je trouwens :-)

  Beantwoorden
 7. Eline
  6 januari 2011 at 22:49 (9 jaar ago)

  Ja idd, wat ilja zegt, je ogen zijne cht mooi! Vallen extra op op deze foto!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *