China Glaze glitter polish!

In mijn laatste shopvlog liet ik de China Glaze lakjes aan jullie zien en is nu tijd om ze op mijn nagels te laten zien. Natuurlijk vertel ik hierbij ook mijn bevindingen.

Ik heb gekozen voor drie glitter lakjes en een normale, met hele fijne glittertjes. Ze zijn allemaal erg glitterig en waren dus super geschikt geweest voor met kerst en oud & nieuw. Maar ik vind dat deze lakjes ook prima kunnen voor nu, leuk als je bijvoorbeeld een glamorous feestje hebt. Kijk met me mee naar de verschillende lakjes:

Het eerste glitterlakje heet ‘Techno’. In het potje zien de glitters er heel erg leuk en feestelijk uit. Het bestaat uit grote en kleine glittertjes. Dit lakje kun je natuurlijk rechtstreeks op je nagels doen maar ik vind het leuker om er een basiskleur onder te dragen. Het lakje lakt heel makkelijk alleen soms krijg je teveel grote glitters op dezelfde plek. Wanneer de nagellak nog nat is kun je rustig met het kwastje de grote glitters verdelen over je nagel. Als basiskleur gebruikte ik de Catrice Glamourama nagellak in de kleur ‘En Vogue’. Door deze combinatie vind ik mij nagels net een sterrenhemel.

De tweede nagellak is de kleur ‘Glacier’ en dit is een doorzichtig lakje met hele fijne witte glittertjes. Ook dit lakje lakt heel fijn maar dat heeft er vast ook mee te maken dat het transparant is. Doorzichtige lakjes hoef je minder precies aan te brengen dan bijvoorbeeld een gekleurd lakje. Onder de kleur Glacier draag ik de kleur ‘Princes for a day’ van Catrice en ik moet zeggen, deze combinatie laat mij ook echt een prinsesje voelen!

Op de volgende foto heb ik meteen twee lakjes van China Glaze gecombineerd. Als basiskleur de kleur ‘Foxy’ en eroverheen ‘Glam’. Deze combinatie vind ik wel heel erg geslaagd. De kleur ‘Foxy’ lakt prettig, niet te dik en niet te dun. En met één laagje dekt het perfect. In mijn filmpje vertelde ik al dat dit lakje erg snel begon te chippen. Waar dit aan ligt weet ik niet want ik lees en hoor zoveel positieve dingen over de China Glaze nagellak, dat het vast en zeker aan mijn lak skills ligt. Verder vind ik het een mooie warme kleur. De kleur ‘Glam’ is ook een glitterlakje met vrij grote glitters. Dit is ook meteen mijn minst favoriet, ik vind de andere er gewoon leuker uitzien. Het lakje lakt ook prima en blijft ook goed op de nagels zitten.

Over het algemeen ben ik dus wel heel tevreden over deze lakjes. De glitterlakjes zijn leuk te combineren met andere kleuren dus je kunt er alle kanten mee op. Wat mij ook opviel was dat de lakjes minder stinken dan bijvoorbeeld de Catrice nagellakjes. Wanneer je het aanbrengt ruikt het wel heel sterk, maar wanneer het opdroogt ruik je het bijna niet meer. Bij Catrice heb ik juist dat mijn nagels heel lang en sterk naar nagellak blijven ruiken. De lakjes kun je kopen bij veel verschillende webshops, deze lakjes heb ik gekocht bij Enchantra.eu en kosten €6,95.

110 Comments on China Glaze glitter polish!

 1. Danique
  7 januari 2011 at 16:44 (11 jaar ago)

  Mooie lakjes!

 2. Eline
  7 januari 2011 at 17:26 (11 jaar ago)

  Niet mijn smaak! Ik ben niet zo van de glitters 🙂

 3. natasja
  7 januari 2011 at 17:32 (11 jaar ago)

  mooie nagellak is dat maar welke nagellak remove haal jij het weg en smeer jij er ook weer blanke nagellak erover heen dat het langer blijft zitten omdat je in je filmpje zei dat hij er snel af bladerd

 4. natasja
  7 januari 2011 at 17:33 (11 jaar ago)

  en hoe krijg je je foto erbij als je een reaktie onder zet ik heb twee reakties gezet hoor

 5. Eva!
  7 januari 2011 at 19:04 (11 jaar ago)

  ik vind ze leukk! ik heb techno ook! gebruik hem alleen te weinig!

 6. femketje
  7 januari 2011 at 20:02 (11 jaar ago)

  zo mooi allemaal 😀

 7. Bibian
  7 januari 2011 at 22:06 (11 jaar ago)

  mooie lakjes hoor! een keer iets anders dan anders! veel plezier ermee!

 8. Linda
  7 januari 2011 at 22:08 (11 jaar ago)

  Ik vind Techno erg gaaf. Foxy heb ik zelf ook, maar dat is één van mijn weinige lak-miskopen geweest. Qua finish past het helemaal niet bij mij. Techno daarentegen: liefde!

 9. Sanne van Huis
  7 januari 2011 at 22:21 (11 jaar ago)

  @natasja ik gebruik altijd een topcoat want anders gaat je nagellak er heel snel af en het maakt het ook mooier vind ik. En ik heb een nagellakremover Kruidvat eigen merk zonder aceton, deze is wel heel fijn en ook niet zo agressief.

 10. tamara
  7 januari 2011 at 23:30 (11 jaar ago)

  erg leuk die glitters

 11. Lisa
  8 januari 2011 at 03:21 (11 jaar ago)

  Vooral die eerste twee zijn mooi <3 Bedankt voor de swatches! 🙂

 12. Femke
  8 januari 2011 at 14:35 (11 jaar ago)

  Wat een gave nagellak zeg <3

 13. Femke
  8 januari 2011 at 15:23 (11 jaar ago)

  Ik vind de lakjes erg leuk! En ze kunnen inderdaad ook prima voor deze dagen..

 14. Teddy
  9 januari 2011 at 10:31 (11 jaar ago)

  Waaauw glitters! Mooie lakjes zeg:D

 15. Lisanne
  11 januari 2011 at 21:00 (11 jaar ago)

  Ik ben niet zo van de glitters, maar deze lakjes vind ik toch wel errug mooi!