15 Cool Shimmer Palette

In mijn filmpje van vandaag zag je het 15 Cool Shimmer palette al voorbij komen en nu is het tijd om eens de swatches en de kwaliteit te bekijken. Ik heb al het 15 Warm shimmer palette en ik ben hier erg tevreden over. Toen ik zag dat hier ook een koele kleuren versie van was, kon ik niet wachten om die te bestellen…

Het palette zelf is mat zwart en er zitten 15 verschillende kleuren in. Zowel mat als shimmer kleurtjes. De pans zijn ongeveer zo groot als een Euromunt dus er zit vrij veel in. Het zijn allemaal koele kleuren en je vindt in het paletje veel grijs, blauw, groen en paarse tinten. Wat mij meteen opvalt bij het swatchen is dat de ene kleur meer gepigmenteerd is dan de ander. Vooral de shimmer kleuren bevatten veel pigment. Ook zijn sommige kleuren een beetje korrelig maar over het algemeen brengen ze heel fijn aan. Kijk mee naar de swatches:

Natuurlijk heb ik ook al verschillende ooglooks met dit palette gemaakt en met een basis eronder blijft de oogschaduw perfect zitten. Deze week krijgen je ook nog een ooglook te zien gemaakt met  de 15 Cool Shimmer Palette. Net als bij het 15 Warm Palette ben ik hier ook heel enthousiast over. Het is een leuke aanvulling op mijn stash en zeker een palette waar ik regelmatig naar zal gaan grijpen. Het 15 Cool Shimmer Palette is te koop bij shop.mumi.nl en kost €14,95. (Op dit moment is die helaas uitverkocht, maar waarschijnlijk wordt die weer snel aangevuld).

 

Dit vind je vast ook leuk...

12 Comments on 15 Cool Shimmer Palette

 1. Linda
  24 januari 2011 at 17:43 (9 jaar ago)

  Goeie kleuren zeg, vooral de groenen. Erg mooi, maar ik koop liever een wat groter palette voor ietsjes meer geld. Wel fijn om de swatches te zien.

  Beantwoorden
 2. Marjolein
  24 januari 2011 at 17:57 (9 jaar ago)

  Wauw, echt mooi :)
  En ik zie dat je de cd van Rihanna wil hebben? Zeker doen ,hij is echt geweldig :D

  Beantwoorden
 3. Eline
  24 januari 2011 at 17:58 (9 jaar ago)

  Volgens mij heb je 6 t/m 10 per ongeluk andersom geswatched ;).
  Maar wel een prachtig palette! Ben benieuwd naar de ooglooks.

  Beantwoorden
 4. Sanne van Huis
  24 januari 2011 at 18:10 (9 jaar ago)

  @Eline …ik zie het idd, stom! Maar ik heb het even aangepast..Dank je wel!

  Beantwoorden
 5. Femke
  24 januari 2011 at 18:38 (9 jaar ago)

  Ze zien er allemaal goed uit zeg! Ben benieuwd naar je looks!

  Beantwoorden
 6. PinkFairy
  24 januari 2011 at 19:25 (9 jaar ago)

  Hele mooie kleuren zitten ertussen, vooral in de tweede rij <3

  Beantwoorden
 7. Lisa
  25 januari 2011 at 12:51 (9 jaar ago)

  Mooie palette! :-) Bedankt voor de swatches :D

  Beantwoorden
 8. Teddy
  25 januari 2011 at 19:46 (9 jaar ago)

  Mooie palette maar niet echt de kleurtjes die ik snel zou pakken.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *