Zuid-Soedan nu ook te bekijken met Streetview

(Advertorial)

Bij het woordje Google Streetview denk je misschien niet meteen aan mode en beauty en dat klopt ook want het heeft er niets mee te maken. Maar toch ga ik jullie er wat over vertellen.

Want terwijl de rest van de wereld al te bekijken is in google streetview, kon dat nog niet in Zuid-Soedan. Maar daar is verandering in gekomen, je kunt namelijk nu met eigen ogen van heel dichtbij Zuid-Soedan bekijken waar meer dan tienduizend vluchtelingen ‘wonen’. Bekijk het hier en kom erachter waarom dit artikel op mijn blog staat..of lees verder.

Voor de mensen die mij al een tijdje volgen weten waarschijnlijk wel dat ik veel aandacht besteed aan goede doelen. En als ik dat met behulp van mijn blog kan doen, waarom niet? In Zuid-Soedan leven inmiddels meer dan tienduizend vluchtelingen en zij hebben hulp nodig. Dus blijf jij toekijken vanaf je computer of ga je ook in actie komen? Dit is een actie van Cordaid Mensen in Nood en jij kunt eenmalig een bedrag overmaken. Dit geld wordt o.a. gebruikt voor schoon drinkwater, voedsel en onderdak. Dus mocht jij je geroepen voelen, maak dan vooral eenmalig een bedrag over en steun de mensen in Soedan.

71 Comments on Zuid-Soedan nu ook te bekijken met Streetview

  1. Eline
    15 december 2010 at 15:12 (12 jaar ago)

    Goed dat je hier aandacht aan besteed Sanne 🙂

  2. femketje
    15 december 2010 at 16:35 (12 jaar ago)

    wat goed dat je ook hier artikels over plaatst!