Win de enige echte Beautyblender!

Voordat ik het ga verklappen, wil ik eerst even uitleggen waarom een winactie? Dit doe ik omdat het jaar 2010 bijna voorbij is en dat dit jaar voor mijn blog ontzettend goed is geweest, vooral de laatste paar maanden. Mijn bezoekersaantallen en pageviews (en reacties) zijn verdrievoudigd.  En daar wil ik jullie als bezoeker natuurlijk ook heel erg voor bedanken, dus dank je wel! Lees snel verder om erachter te komen wat je nou kunt winnen..

Ik gaf op Twitter al de hint ‘ Ook al is het nog lang geen pasen’. Je ziet het goed, je kunt de enige echte Beautyblender winnen! Dit is voor mij en voor vele andere beautybloggers het product van 2010. En daarom leek het me leuk om één van mijn bezoekers blij te maken met een Beautyblender. Heb je nou nog nooit gehoord van deze handige make-up tool (ga je eens schamen ;D) kijk dan even naar dit filmpje, hierin laat ik zien wat het eitje allemaal kan.

Maar wat moet je doen om kans te maken op een Beautyblender? Laat sowieso een reactie achter, hierin vertel je waarom je de beautyblender wil winnen en wat je het allerleukste artikel van mijn blog van het jaar 2010 vindt. Verder wanneer je Twitter hebt vind ik het heel erg leuk als je me gaat volgen, maar waarschijnlijk doe je dat al. En Tweet het volgende bericht: @wearefashion , ik wil de beautyblender graag winnen: http://bit.ly/fRvbzb PlS RT. Dit is dus niet verplicht, maar ik zou het wel heel erg lief vinden!

Er kan meegedaan worden tot 5 januari en op 10 januari maak ik bekend wie er heeft gewonnen. Waarom op 10 januari, dan ben ik namelijk jarig en ik vind het dan wel leuk om iemand een cadeautje te geven! Ik wens jullie allemaal heel veel succes!

Er kan niet meer mee worden gedaan op 10 januari maak ik de winnaar bekend!

139 Comments on Win de enige echte Beautyblender!

 1. Robin
  29 december 2010 at 15:39 (11 jaar ago)

  Hallo,

  Erg leuk opgezet, echter hou ik niet van die Google ads in de header.
  Die plaats is alleen voor je logo maar dat is een persoonlijke smaak en gelukkig verschillen die heel erg.

  Succes met je website,

  Robin

 2. Elsemiek
  29 december 2010 at 15:40 (11 jaar ago)

  Ik doe graag mee, ik wil heeel graag de beautyblender uitproberen 🙂 Ik heb al heel wat kwasten geprobeerd, maar eigenlijk voldoet geen enkele en dus breng ik m’n foundation altijd aan met m’n vingers.

  Het leukste artikel van 2010 vind ik een lastige vraag! Het artikel met tips voor gezonde en mooie handen vond ik in ieder geval erg informatief en handig! Die klauwen van mij kunnen nog wel wat extra verzorging gebruiken 😉

  Ik heb de actie ook geretweet! (@elsemiek1984)

 3. natasja
  29 december 2010 at 15:40 (11 jaar ago)

  ik voel me mooi met de de beautyblender elke dag

 4. Tatjana
  29 december 2010 at 15:40 (11 jaar ago)

  Omg omg omg!
  Ik wil echt mega super graag de beautyblender winnen omdat deze nog ontbreekt in mijn stash en ik er al maanden op loop te ”aazen!”
  Mijn foundation kwast is trouwens helemaal ‘hard geworden op een of andere manier, dus die is echt bijna niet meer te gebruiken.

  Het leukste artikel van 2010?
  Dat is echt een moeilijke vraag…

  Ik vind vooral je filmpjes erg leuk om naar te kijken, en je hebt een stem waar je uren naar kunt luisteren.. (Dus meer filmpjes zou ik ook echt niet erg vinden haha)

  Allemaal succes meiden met meedoen!!!

  Uiteraard volg ik je al, en heb het ook nog geretweet!
  (Mijn twitternaam is BeautyblogT)

 5. Sanne van Huis
  29 december 2010 at 15:43 (11 jaar ago)

  @Robin, mening geven mag natuurlijk altijd, maar spammen liever niet 🙂 Daarom heb ik je naam aangepast en is het nog steeds klikbaar!

 6. Kelly
  29 december 2010 at 15:43 (11 jaar ago)

  Echt een super leuke winactie!
  Ik zou graag de Beauryblender winnen omdat : ik eigenlijk niet zoveel geld heb om me een deftig foundation tool aan te schaffen. MAC is hartstikke mooi, maar niet voor me weggelegd. Toen ik van de Beautyblender hoorde en tal van goede reviews las vond ik dat wel een betere optie! Maar jammer genoeg kan ik niet via internet kopen. Dus dit zou een ideale kans voor me zijn!
  Leukste artikel van 2010: dit zijn er eigenlijk meerdere ( ik kan niet kiezen) . De 15x … artikeltjes! Dat is heel fijn om te zien, er staan er ook altijd goedkopere bij dus het is altijd voor elk wat wils.
  Ik volg je ook al een tijdje via Twitter, en ik zou je nu al graag een gelukkige verjaardag willen wensen! Xx

 7. FabulousHeidi
  29 december 2010 at 15:44 (11 jaar ago)

  Wat een superactie zeg! Ik heb dus nog steeds geen beautyblender (helaas) eigenlijk heel stom dat ik ‘m nog steeds niet gekocht heb omdat ik vloeibare make-up echt niet prettig vind en ik heb zoveel over deze tool gelezen en dus moet hebben… dussss helemaal leuk jouw winactie!

  Wat ik het leukste vond van dit jaar (ok volg je nog niet heeel lang, ben vrij nieuw in twitter en blogland) is jouw stylingtips, mode en accessoires, omdat ik echt vind dat je een goede smaak hebt en echt leuke dingen uitzoekt!

  Heel veel blogplezier in 2011 igg gewenst!

 8. femketje
  29 december 2010 at 15:44 (11 jaar ago)

  ik doe graag mee ;D de reden waarom is best simpel: ik heb geen goede kwasten of applicator om foundation aan te brengen en het zou toch echt super handig zijn om deze blender te kunnen gebruiken tijdens shoots etc, ook omdat deze super snel en handig aanbrengt!

  het aller leukste artikel van afgelopen jaar vind ik de filmpjes waarin je een tutorial van een ooglook laat zien maar ook de collages die je maakt met outfits en accessoires 😀

  heb het bericht geretweet via @femketje

 9. Femke
  29 december 2010 at 15:46 (11 jaar ago)

  He meid,
  Wat een leuke actie! Ik ben alleen echt niet van de make-up dus ik kan zoiets ook niet gebruiken. Wel heb ik je actie even gepromoot via twitter!

  Liefs

 10. Sanne van Huis
  29 december 2010 at 15:48 (11 jaar ago)

  @Femke dat is in ieder geval heel lief van je, dank je wel!

 11. Kimberley
  29 december 2010 at 16:03 (11 jaar ago)

  Het is wel heel leuk dat je hem dan inderdaad weg kunt geven op je verjaardag ja, hihi. Helaas kan ik je niet helpen op twitter, aangezien ik geen twitter hebt. Nou, nu de “waarom” vraag. Ik weet eigenlijk nooit goede kwasten of sponsjes te vinden. Bovendien heb ik ze niet eens. (Arme ik.. :c) Ik weet nooit goed welke ik moet nemen. Ik sta dan uren daar te peinzen en daarna loop ik met lege handen weg. Het zou me leuk lijken om eens een goede ‘spons’ te hebben en zeker eentje waarmee je kan blenden. En hij is in meeneem formaat. Dus uitermate handig!
  Mijn favoriete artikel. Pfoe.. Dat is echt enorm lastig. Ik denk dat ik meer een categorie moet pakken. En dan word dat reviews. Ik vind het namelijk heel leerzaam om naar reviews van mensen te kijken en te luisteren (youtube filmpje maby..?). Het leert me veel over een must-have of no buy product. Zo kan ik ook beter kiezen als ik in een winkel sta. Nu doe ik er tenminste niet meer zo lang over om goede producten te vinden. 😀

  Much love,
  Kimberley.

 12. Robin
  29 december 2010 at 16:04 (11 jaar ago)

  @sanne was 100% niet bedoeld als spammen en mocht jij dat wel zo gevoeld hebben dan mijn oprechte excuses.

 13. Desirée
  29 december 2010 at 16:07 (11 jaar ago)

  Ik doe heel erg graag mee omdat de Beautyblender mij al een hele tijd een fijn product lijkt, ben er gewoonweg enorm nieuwsgierig naar! http://wearefashion.nl/2010/11/maak-je-huid-winterklaar/ Dit artikel vond ik erg leuk en hulpzaam, heb een droge huid dus die tips komen zeker goed van pas. Ik volg je op Twitter en heb de zin getweet.

  Liefs,
  Desirée

 14. silja
  29 december 2010 at 16:08 (11 jaar ago)

  wat mega leuke winactie !!!!
  Deze wil ik al mega lang , maar koop hem elke keer niet, waarom weet ik ook niet.

  maar ik doe erg graag mee !!!
  waarom ik deze moet winnen , omdat ik echt iets nieuws moet voor mijn foundation anders weet ik het ook niet meer 😛

  en het leukste op je site vind ik de versus artikelen… erg leuk om zo de vergelijkingen te kijken.
  daar mogen meer van 😛

  succes iedereen met de winactie !!

 15. Bertine
  29 december 2010 at 16:08 (11 jaar ago)

  Wow ik doe heel graag mee!! Ik heb dit eitje al op zoveel blogs voorbij zien komen! Ik wil hem zo graag, maar eerlijk is eerlijk: ik vind hem nogal veel geld kosten. Daarom heb ik hem nooit gekocht.

  Ik vind heel veel artikelen op je blog leuk en ik hou van de persoonlijkheid die je er tussen door gooit. Zoals filmpjes van je konijnen enzo;) Love it!

  Ik heb trouwens ook getweet over de actie (@aboutfashionnl)!

 16. Marjolein
  29 december 2010 at 16:11 (11 jaar ago)

  Woei, wat een leuke winactie! Ik doe zeker mee, ik wil de Beautyblender heel graag uitproberen!
  Ik heb de actie ook gedeeld op Twitter.

  Ik volg je site nog niet zo heel lang, maar ik vind je “top-5” artikelen erg leuk, ze zijn mooi om te zien, leuk om te lezen en ik krijg er inspiratie van!

  Ik zou de Beautyblender graag willen winnen, dit jaar had ik niet de mogelijkheid mezelf te ‘verwennen’ met luxeproducten als make-up enzo, wat op zich helemaal niet erg is, er zijn zoveel dingen belangrijker dan make-up (tools), maar dat roze beautyblend-ei blijft maar naar me lonken! Hihi.
  Dus ja, ik zou hem heel graag winnen!

 17. Marjolein
  29 december 2010 at 16:12 (11 jaar ago)

  Oh ja, op twitter vind je me hier: @mlledupont 🙂

 18. Ilja
  29 december 2010 at 16:12 (11 jaar ago)

  Wat een heerlijke winactie,
  Ik zat aan paaseieren te denken ^_^

  Ik vind je sieraden stukjes altijd erg leuk, ik ben dol op mooie sieraden en jouw stukjes en foto’s doen ’t altijd goed voor mijn wishlist hihi!

  Ik zou de beautyblender graag willen winnen omdat ik hem heel graag eens zou willen proberen! Ik heb altijd vloeibare foundation en breng dit aan met een bufferkwast… Ik denk dat de Beautyblender heel fijn werkt!

  Liefs Ilja
  p.s heb het berichtje natuurlijk op twitter gezet ♥

 19. sarah
  29 december 2010 at 16:31 (11 jaar ago)

  Hey Sanne

  Ik zou dolgraag de beautyblender winnen want blijkbaar werkt hij supergoed (wie wil hem dus niet?!) en ik hou heeeel erg van roze 🙂
  + het allerleukste artikel van jouw blog van het jaar 2010 vind ik -Leuk boek ‘Fashionary tekenboek’-. Ik had nog nooit van zo’n soort boek gehoord, en ik vind het super dat jij me er kennis mee liet maken! Dankjewel daarvoor 😀
  Doe zo verder met je blog en blijf leuke, originele en gewoon goede artikelen schrijven/filmpjes maken/..

  Liefs,
  Sarah

  ps: ik volg je nu op twitter 🙂

 20. shna
  29 december 2010 at 16:36 (11 jaar ago)

  Jaaa! Ik wil ‘m heel graag winnen want ik wil ‘m al een hele tijd bestellen maar het komt er maar niet van! En natuurlijk omdat het me een geweldig product lijkt, denk dat mijn droge huid hier heel blij van wordt, kwasten laten mijn velletjes altijd zien!

  Ik volg je al op twitter en je leukste artikel, tsja, dat zijn toch alle filmpjes, die vind ik super leuk om te kijken, allemaal 😀

 21. Kim
  29 december 2010 at 16:41 (11 jaar ago)

  Hoi hoi…

  ik gebruik zelf nog niet zo lang make-up,
  dus vind het altijd enorm leuk om filmpjes te kijken waar je kunt zien hoe je make-up het beste ken opbrengen…(ik heb aandachtig zitten kijken naar je filmpje(Y))…

  ik heb ook altijd het probleem als ik foundation gebruik dat ik teveel op me gezicht doe…daarom lijk mij de Beautyblender een idealle oplossing…

  PS wat zijn de konijntjes toch schattig,
  geniet er nog even lekker van;)…

  groetjes kim

  heb de link op twitter staan…

 22. Denise
  29 december 2010 at 17:05 (11 jaar ago)

  ik zou graag de beautyblender willen winnen omdat, ik hem al heb gehad maar m’n moeder hem in een opruimerige bui heeft weggegooid. Ze dacht namelijk dat het troep was. Dus zou hem graag weer willen hebben!

 23. Mirjam
  29 december 2010 at 17:36 (11 jaar ago)

  Super actie!
  Ik wil de beautyblender heel graag winnen, ik hoor van iedereen dat hij super werkt, en ik heb hem zelf nog niet!

  Ik vind jou hele site super leuk, dus het is moeilijk om iets te kiezen! 😉
  Ik denk dat ik toch ga voor je shoplogs.
  Toch vind ik de filmpjes van ooglooks ook altijd geweldig!
  Ik hoop dat dit duidelijk genoeg is!

 24. Linda
  29 december 2010 at 18:06 (11 jaar ago)

  Oke, je had gelijk: hier word je als het goed is niet dik van 😉

  Je leukste artikel uit 2010 vond ik deze: Gadget: Iphone 3GS leuke fashion en beauty apps. Rond de tijd dat jij dit plaatste kocht ik namelijk zelf ook net een iPhone en ik had toen nog geen idee wat ik er allemaal mee kon of welke apps leuk waren. Daarmee heb jij me een eind op weg geholpen.

  Waarom wil ik de beautyblender winnen? Sinds ik de uitleg van Miss Lipgloss zag (lang, lang geleden) dacht ik: die moet ik ook hebben! Het leek me praktisch en ik vond hem er ook erg schattig uit zien. Ik heb het nog steeds niet gekocht, omdat ik het toch vrij prijzig vind. Nu ik mijn eigen beautyblog heb overweeg ik toch steeds vaker om het aan te schaffen. Deze winactie komt me dus goed uit!

 25. brecht
  29 december 2010 at 18:32 (11 jaar ago)

  Wat een suuperleuke actie!
  Ik win eigenlijk nooit iets maar ik hoop echt dat ik deze win.
  Ik heb er zoveel goeds over gehoord maar ik vind het toch iets te duur voor min budget.
  Het leukste aan je site vind ik dat je iedere dag een verse update klaar hebt staan.
  Bij sommige sites is het zo dat er heel onregelmatig gepost word, ik vind dat gewoon niet professioneel!
  Liefs. Brecht

 26. Janne
  29 december 2010 at 18:48 (11 jaar ago)

  ik wil de beautyblender echt supersuper graag winnen omdat ik nog niet heel lang bezig ben met make-up en daarom bijna geen kwasten heb. ik doe het nu eigenlijk met de kwasten die in de producten zitten. Als ik nou de beautyblender zou hebben zou ik alleen nog maar een oogschaduwkwast nodig hebben:) aangezien je de beautyblender voor blush, foundation en eventueel concealer zou kunnen gebruiken. Mij lijkt de beautyblender ook super fijn omdat ze zeggen dat je een beetje zo’n spray-effect krijgt.

  en dan het leukste artikel is de DIY van het chanel shirt. ik was op youtube een beetje aan het kijken en toen zag ik dat filmpje van jou. ik fietste gelijk naar de h&m om een wit shirt te zoeken en heb hem gemaakt. hij was alleen helemaal mislukt! daarna heb ik er nog een gemaakt (met een beetje hulp van mijn lieve mama) en nou is het echt het leukste shirt wat ik heb! door dat filmpje te kijken ben ik ook op jouw site terecht gekomen=D
  Kusxx Janne

 27. PatriciaFricke
  29 december 2010 at 18:49 (11 jaar ago)

  Hallo Sanne, Weer een leuke winactie bedacht die mij heel erg aanspreekt!!!. Waarom ik die Beautblender wil winnen, Ik zou het graag willen uit proberen en zo mezelf en anderen een airbrush look te geven.Ik zit altijd al die filmpjes te kijken maar nog niet gekocht om dat erg prijzig is.. Wat ik het de leukste onderdelen van je site vind is de scrapbook. Oufit of the Day . Je geeft mij weer inspiratie om weer verder te shoppen 🙂 En tuurlijk je filmpjes 😉
  Mijn twitter: PatriciaFricke XOXO Ik hoop dat ik nu in de prijzen val…

 28. Laura
  29 december 2010 at 19:11 (11 jaar ago)

  Wat een gave winactie! Ik zou graag een beautyblender willen omdat ik het liefst mijn foundation met een sponsje aanbreng. Aangezien dit hét sponsje onder de sponsjes zou moeten zijn, ben ik erg benieuwd!

  Mijn favoriete artikel van dit jaar was je eerste filmpje! Hoe je je eigen J’aime Chanel shirt kan maken 😀 Ik heb dit gekozen omdat het aangeeft hoe orgineel je site is en ik vind het ook super dat je nu iedere week een filmpje maakt!
  Heb ook gelijk even getwitterd 😉 : http://twitter.com/LauraVissers/statuses/20164368184385537

 29. Eline
  29 december 2010 at 19:27 (11 jaar ago)

  Whaaa wat een toffe winactie! Ik doe zeker mee! Allereerst waarom ik de beautybelender wil. Dat is een moeilijke, als sinds ik blogs lees zie ik alleen maar lyrische reacties over de beautyblender. Zelf ben ik geen fan van sponsjes maar daar schijnt dit niet mee te vergelijken te zijn. Ik wil hem dolgraag proberen en kijken of ik er ook zo’n mooi egaal huidje van krijg!

  Ik vind al je artikelen leuk maar vooral je filmpjes. Een van je eerste filmpjes vind ik ook wel ene van de leukste handigste. Dit is het filmpje; http://wearefashion.nl/2010/04/zelf-de-nagellak-jade-kleur-maken-van-chanel/

  Wat ik hieraan eigenlijk het leukste vind ik de gigantische verandering tussen toen en nu, nu zijn je filmpjes al zo ontzettend veel beter, echt helemaal leuk!

  Ik volg je al op twitter en bloglovin en gooi zo een tweet het wereldwijdeweb op!

 30. Merel
  29 december 2010 at 20:05 (11 jaar ago)

  Leukleuk! (l’)
  Waarom ik deze beautyblender wil winnen is omdat ik er ontzettend positieve verhalen over heb gehooord maar hem zelf nog nooit heb gebruikt.
  Mijn favo artikel van WAF van dit jaar is dit: http://wearefashion.nl/2010/11/leuke-fashion-books-tips/ omdat het me heel veel inspiratie gaf 🙂
  ps; ik heb geen twitter, sorry!

 31. naz
  29 december 2010 at 20:48 (11 jaar ago)

  Sprr winactie .. BEDABKT dat je voor ons denkt lieverd…
  Ik wil het graag winnen omdat ik op internet geen online dingen kan kopen ( mijn ouders vinden dat niet goed) dus kan ik niet kopen op internet en ik wil de beauty blunder graag..
  .. Je leukste artikel was de filmpej ( dagelijkse routine met de baby nijntjes.. ) echt super artikel! Ik hoop dat je op let want ik heb alleen een naam geen site ofzow .. en meeste geven allen dingen weg naar mensen die wel een site hebben ik hoop dat jij dat ook niet odet 🙂 .. liefs

 32. Tanja
  29 december 2010 at 21:05 (11 jaar ago)

  Ik wil de beautyblender echt heel graag proberen!
  Ik gebruik normaal andere ‘sponsjes’ maar ben reuze benieuwd naar deze!

  Ik vindt de artikelen over LUSH altijd het leukste! 😀

 33. Manon
  29 december 2010 at 21:09 (11 jaar ago)

  Hele leuke winactie weer!

  Ik vind de filmpjes het leukst om te zien. Deze vind ik eigenlijk allemaal leuk dus vind het heel moeilijk om daar een keus in te maken. Als ik moet kiezen zijn het de filmpjes waarin je je babykonijntjes liet zien. De beautyfilmpjes vind ik natuurlijk altijd erg leuk, je legt alles goed en duidelijk uit, maar hier kan ik geen keus uit maken. Vandaar dat ik kies voor de schattige konijntjes!

  Ik heb je ook gevolgd op twitter, dat deed ik eerlijk gezegt nog niet. Daar heb ik ook het berichtje gestuurd, mijn twitternaam is manonijs. 🙂

 34. Manon
  29 december 2010 at 21:10 (11 jaar ago)

  Ooh haha! Nu vergeet ik nog het belangrijkste.

  Ik zou de beautyblender graat winnen omdat het me echt een leuk ding lijkt om eens te proberen. Ik breng mijn foundation nu altijd aan met een kwast, maar ik hoor zo geweldige dingen over de beautyblender dat ik daar erg benieuwd naar ben.

 35. Leonie
  29 december 2010 at 21:18 (11 jaar ago)

  Ik wil graag een beautyblender winnen omdat:
  Als ik foundation aanbreng doe ik dit met mijn vingers. Door al die beautyblogs ben ik helemaal fan geworden van lange nagels, foundation aanbrengen gaat niet zo makkelijk met lange nagels. De foundation gaat dan onder je nagels zitten. ieuw! en met een mooie lakje ben ik toch al extra voorzichtig met mijn nagels, en dan nog de foundation eronder uithalen. Drama drama drama. Kom maar op met die beautyblender!

 36. Charlotte
  29 december 2010 at 21:49 (11 jaar ago)

  Ik wil de beautyblender winnen omdat ik al verschillende kwasten ed heb uit geprobeert voor mijn foundation maar ik reageer op alles een soort van allergies.
  Nu hoop ik dat dit met de beautyblender wel lukt maar op de moment laat mijn budget het niet toe om dat uit te proberen.

  Ik vind je filmpjes heel erg leuk maar het allerleukste artikel (op dit moment) vind ik miss wel dit artikel omdat dit mij de kans geeft de beautyblender in handen te krijgen…

 37. laura
  30 december 2010 at 11:36 (11 jaar ago)

  wat een geweldige winactie, ik doe zeker mee!!
  ik wil graag de BB uitproberen al een lange tijd maar ik mag niet online bestellen,
  verder vind ik al je artikels wel leuk dus dit wordt moeilijk kiezen maar dan denk ik toch dat ik voor de filmpjes ga, vooral de shoplogs vind ik leuk
  xoxo

 38. Lisa
  30 december 2010 at 14:46 (11 jaar ago)

  Super leuke winactie!
  Ik zie op heel veel blogs artikels over de beauty blender, en ik ben heel nieuwsgierig geworden, want iedereen is er positief over! En zou hem graag willen uitproberen!!

  De leukste artikels vond ik de najaartrends op een rijtje! dat vond ik super leuk om te lezen!
  ik vind soweiso dat je hele leuke artikels plaatst!

  x

 39. Tamara
  30 december 2010 at 17:34 (11 jaar ago)

  Ik doe graag mee:D

  Ik wil eerst zeggen dat ik je site geweldig vind:D
  Je straalt positiviteit uit en dat is heel fijn om dan je filmpjes te bekijken:D

  Ik zou graag de beautyblender willen omdat ik nog best jong ben(14 jaar) en ik heb echt geen geld voor dure kwasten. De HEMA kwasten zijn wel fijn ofzo maar je krijgt apsoluut geen mooi resultaat! En je wilt natuurlijk dat niemand ziet dat je foudation op hebt;)
  Ook lijkt mij de beautyblender heel fijn werken! EN ik zou graag willen weten of de beautyblender nou ook echt zo goed is.
  Mijn opa ligt nu in het zieken huis op de intensif care afdeling omdat hij elk moment kan overlijden. En een leuke afsluiter van het jaar is dat ook niet echt. Dus misschien wordt het door het winnen van de beautyblender een beetje leuker:D

  Echt super leuk dat je nu ook een winactie hebt voor mensen die geen twitter hebben:D
  echt super:D

  Liefss,
  Tamara

 40. Tamara
  30 december 2010 at 17:36 (11 jaar ago)

  ^oh jaa
  mijn favorite artikel is de nail art. Met de spijkers:D
  echt heel creatief verzonnen en heel mooi:D

  x

 41. Kim
  30 december 2010 at 21:58 (11 jaar ago)

  Hee Sanne,
  Echt een super leuke winactie (alweer!). Ik doe altijd mee aan jouw winacties omdat ik ze altijd super tof vind. Voordat ik het vergeet alvast een hele fijne verjaardag. En een gelukkig nieuwjaar natuurlijk. Het is echt zo grappig om te zien wat voor grote sprong jouw site in een jaar heeft gemaakt.Nog heel veel succes en dat er maar vele jaren bij mogen komen.

  Maar jouw leukste artikel vind ik toch wel met het filmpje waarin je zelf het I love chanel shirt gaat maken. Ik wist niet hoe snel ik een wit t-shirt moest kopen en een goede stift. http://wearefashion.nl/2010/04/maak-je-eigen-jtaime-chanel-t-shirt/

  Oh als je het misschien wilt weten ik volg je al een tijd op twitter en heb het bericht ge-tweet.

  Liefs,
  Kim

 42. Joelle
  30 december 2010 at 22:26 (11 jaar ago)

  omdat ik volgend jaar foundation wil gaan gebruiken. ( ik ben 12 )

  Liefs,
  Joelle

 43. Joelle
  30 december 2010 at 22:38 (11 jaar ago)

  ik was vergeten wat ik jou leukste stukje vond op je site….
  ik denkt toch wel de outfit of the day stukjes…
  dus hierboven is ook van mij. 🙂

  Liefs,
  Joelle

 44. Amal
  30 december 2010 at 23:29 (11 jaar ago)

  Hai, ik doe mee!
  Nou ik wil hem heel graag winnen omdat ik 16 ben en niet werk, school gaat voor. Zit in mijn eindexamenjaar :)! Dus heb op dit moment geen geld anders had ik hem al gekocht. En mijn ouders hebben het niet zo ruim voor cadeautjes. .
  Wat ik leuk vind aan je site zijn de outfitfoto’s. I like it!. Verder vind ik dit aritkel: http://wearefashion.nl/2010/12/nieuwe-en-oude-beauty-tips-trucs/ en deze: http://wearefashion.nl/2010/04/zelf-de-nagellak-jade-kleur-maken-van-chanel/ het leukst omdat ik het heel erg leuk vind om dingen uit te proberen en dat heb ik ook gedaan bij beide artikelen, de nagellakkleur is niet gelukt :(. Je win artikelen zijn ook zo leuk!

  Heb geen twitter anders had ik het getweet!

 45. Ellen
  31 december 2010 at 11:35 (11 jaar ago)

  ik zal graag de beautyblender willen winnen, omdat ik een erg droge huid heb met veel velletjes. Er is mijn vertelt dat dit de oplossing kan zijn voor mijn probleem. Sponsjes vind ik niet fijn, maar dit zal een hele goede moeten zijn.
  Ik wil hem zelf kopen, maar het is erg duur voor mij.
  Ik vind je fashion artikelen erg leuk, je hebt er echt gevoel voor. Like it! vooral je outfit’s of the day!

 46. Kim
  31 december 2010 at 11:57 (11 jaar ago)

  Hee Sanne,
  Echt een super leuke winactie (alweer!). Ik doe altijd mee aan jouw winacties omdat ik ze altijd super tof vind. Voordat ik het vergeet alvast een hele fijne verjaardag. En een gelukkig nieuwjaar natuurlijk. Het is echt zo grappig om te zien wat voor grote sprong jouw site in een jaar heeft gemaakt.Nog heel veel succes en dat er maar vele jaren bij mogen komen.

  Ik zou graag de beautyblender willen hebben omdat ik het nu met een kwast doe. Ik zelf vind dit echt helemaal niks omdat ik vaak last heb van velletjes en ik heb veel reviews gelezen en de beautyblender zal daar erg bij helpen. Ook wil ik hem graag winnen omdat ik jammer genoeg niet op internet mag bestellen.

  Maar jouw leukste artikel vind ik toch wel met het filmpje waarin je zelf het I love chanel shirt gaat maken. Ik wist niet hoe snel ik een wit t-shirt moest kopen en een goede stift. http://wearefashion.nl/2010/04/maak-je-eigen-jtaime-chanel-t-shirt/

  Oh als je het misschien wilt weten ik volg je al een tijd op twitter en heb het bericht ge-tweet.

  Liefs,
  Kim

  PS: ik heb even een nieuwe comment gedaan omdat ik was vergeten waarom ik de beautyblender wou winnen.

 47. Marieke
  1 januari 2011 at 14:51 (11 jaar ago)

  ik wil graag de beautyblender winnen omdat ik deze tool altijd al heb willen proberen maar het er gewoon niet van komt.
  mijn favoriete artikel is het artikel van 23 november hoe je je huid winterklaar kunt maken, dit heeft mij enorm geholpen en ik heb nu een babyzacht huidje, thanks daar voor <3
  mijn twitteraccount is @Mariekeeuh en ik volg je al <3
  xox
  en een geweldig 2011 toegewenst!

 48. DalaLuz
  1 januari 2011 at 21:17 (11 jaar ago)

  Een super prijs hoor 🙂 ja, wie wil die nu niet. Een goede basis is nu eenmaal het begin van al het moois, dus ook van een mooie look, en zeker als je huid van zichzelf niet meer zo glad, regelmatig en strak is als het ooit was… Want ik hou wel van een beetje naturelle look, ik ben geen fan van pancake, tenzij er stroop overheen mag 🙂 En uit mijn favoriete artikel ‘Beautyblender Versus Duo Fibre Brush’ weet ik nu dus ook waarom ik daarvoor dus de Beautyblender moet hebben 🙂 Ook je’nieuwe en oude beauty tips & trucs’ vond ik erg leuk. Ik volg je natuurlijk ook op twitter, dus hier is mijn tweet: http://twitter.com/DalaLuz/status/21283016630341632

 49. Sharon
  3 januari 2011 at 15:49 (11 jaar ago)

  Ik zou dit grappige ei willen winnen omdat ik er zoveel goede verhalen over hoor, en ik dat zelf ook wellis uit wil proberen. Je leukste artikel vind ik je ”Mijn top 10 beauty producten van het jaar 2010′ artikel.

  Ik heb deze winactie getweet; http://twitter.com/sharonvh/status/21925853361348609

 50. Miranda
  3 januari 2011 at 17:25 (11 jaar ago)

  Ik zou hem heel graag willen winnen omdat ik zoveel goede reviews lees en toch ook wel heel nieuwschierig ben of hij voor mij ook zo goed werkt.
  Het leukste artikel vind ik dan ook de versus van de beautyblender en de duo fiber brush.

 51. Emma
  3 januari 2011 at 19:50 (11 jaar ago)

  Ik zou ook graag meedoen aan deze winactie 🙂 Het lijkt me enorm gaaf om de beautyblender te winnen, ik heb er al zoveel over gelezen.. Klinkt als een geweldig product!
  Het leukste artikel van 2010.. Ik vond de stylepage over de jeggings erg fijn en handig! Ook de artikels met outfits voor kerst en oud&nieuw, en de makeuplook voor oud en nieuw vond ik heel leuk! (Wel heel recent, maar dat is daarom ook het eerste waar ik aan denk)

  Ik zal je berichtje nog even retweeten! 🙂

 52. Liesbeth
  5 januari 2011 at 01:29 (11 jaar ago)

  Hoihoi!

  Ik ben eigenlijk via via op je site geraakt en sindsdien kom ik regelmatig een kijkje nemen! Wat ik heel erg leuk vind is dat er altijd als ik een kijkje kom nemen een nieuwe post / veel nieuwe posts verschenen is/zijn :-D!! De beste post van 2010 vond ik die over oude en nieuwe tips & tricks. Ik heb namelijk niet zo’n heel grote ogen (vooral als ik lach worden ze heel klein ^^) en die tip over het licht maken van je binnenste ooghoek vond ik echt wel handig, vanaf dan heb ik het toegevoegd aan mijn beautyroutine 🙂
  En ik verjaar ook op 10 januari!! Daarom zou ik het wel super vinden op de beautyblender te winnen (want op mijn verjaardag moet ik blokken, en die beautyblender zou mijn dag helemaal weer opfleuren ^^)

  Dikke zoen en alvast een hele gelukkige verjaardag van mij!
  X

 53. Shari
  5 januari 2011 at 12:17 (11 jaar ago)

  Ik wil het eitje graag winnen omdat ik enorm nieuwschierig ben naar dit product, ik ben niet zo blij met de kwasten die ik gebruik dus ik wil dit eitje nu heel graag eens proberen.
  De leukste postjes vind ik de scrapbooks, ze geven me altijd wel wat inspiratie^^

 54. naz
  5 januari 2011 at 18:54 (11 jaar ago)

  Ik weet zeker dat ik niet ga winnen ik weet niet of je me gelooft maar ik heb met7 winacties mee gedaan en heb niks gewonnen helaas heb ik nooit is een kans ik heb jouw eerder een commect gestuurd maar ik heb geen kans ….er zijn zoveel commects dat je de mijne mischien niet eens ziet ik ben echt verdrietig 7 winnacties en geen een prijs? echt om te vrezen! …

 55. Sanne van Huis
  5 januari 2011 at 19:14 (11 jaar ago)

  @naz ik zie alle reacties van iedereen en ik zie daarom ook dat jij altijd hele rare reacties achter laat. Misschien maar niet meer doen!

 56. Shari
  5 januari 2011 at 22:42 (11 jaar ago)

  @naz jammer dat je zo reageert, je kan ook niet altijd winnen, er zijn genoeg meisjes die mee doen en er kan altijd maar 1 winnaar zijn, ik denk niet dat je met zo een reacties sneller gaat winnen maar eerder sneller als een zielig persoon gevonden gaat worden

 57. Katrijn
  5 januari 2011 at 23:15 (11 jaar ago)

  Hoi Sanne!

  Waarom ik een beautyblender wil winnen? Nou, ik ben erachter gekomen dat mijn huid te gevoelig is voor gezichtskwasten… waardoor ik met een probleempje zit. Natuurlijk kan ik wel mijn gewone eigen vingers gebruiken, maar zeg nu zelf, zo’n leuk roze ei is daar toch veel leuker voor? 😀
  Zelf ben ik heel erg gek op de stylepages die je maakt, maar ik vind het te moeilijk om er maar 1 te mogen kiezen :p

  In ieder geval alvast een hele happy birthday!

 58. stevi
  6 januari 2011 at 18:33 (11 jaar ago)

  leuk winnactie ik zou hem graag willen hebben..