Smile! Arke vroegboekkorting is begonnen!

(Advertorial)

Over bijna een maand is het zover ik ga op vakantie, lekker een weekje weg naar Oostenrijk. Heerlijk genieten en hier heb ik natuurlijk super veel zin in. Ook heb ik al plannen gemaakt voor de zomer want dan vertrek ik naar het mooie Italie. Misschien denk je wat vroeg, maar mijn zus gaat in Italie trouwen en daarna blijven we natuurlijk ook nog lekker twee weekjes in de zon. Het is juist heel verstandig om alvast na te denken wat je komende zomer gaat doen want vaak krijg je vroegboekkorting, in ieder geval wel bij Arke!

Dus ben jij het winterweer al zat en wil je lekker plannen maken voor komende zomer dan kun je alvast een voordelige vakantie boeken bij Arke. Je ontvangt dan ook vroegboekkorting wat wel op kan lopen tot €500. Dus bekijk op de site van Arke of er een leuke vakantie voor je bij zit. En geloof me, denken aan zonnig oord kan je al een stuk warmer maken!

69 Comments on Smile! Arke vroegboekkorting is begonnen!

 1. Arantxa
  8 december 2010 at 18:01 (12 jaar ago)

  Het blijft staan. 🙂

 2. Madelief
  8 december 2010 at 19:06 (12 jaar ago)

  Mijn ouders boeken altijd super last minute, maar we gaan dan wel heel cool lekker ver! Afgelopen zomer naar Afrika, en het jaar daarvoor naar Thailand ♥ Mijn neef was ook getrouwd in Italië, in Toscane (in de voorjaarsvakantie dan wel) Het was een geweldige locatie, hartstikke mooi (in Siena) maar helaas zat het weer niet mee 🙁 De hele dag regen, en de rest van de vakantie ook. Natuurlijk was het feest er niet minder om, maar wel hartstikke jammer! Hopelijk is het bij de bruiloft van jouw zus wél stralend weer!

 3. janne
  8 december 2010 at 19:43 (12 jaar ago)

  jeeeeeeuuuj!! Wij zijn ook altijd van de last minute…

 4. Sanne van Huis
  8 december 2010 at 19:47 (12 jaar ago)

  @Madelief Dat is toevallig volgens mij gaan mijn zus en haar vriend ook trouwen in Siena (ik weet het niet 100% zeker) maar leuk! Hopen dat ze idd beter weer hebben..maar in juni..ik hoop het!

 5. Eline
  8 december 2010 at 20:24 (12 jaar ago)

  Ga je skiën? 🙂

 6. Sanne van Huis
  8 december 2010 at 20:25 (12 jaar ago)

  @Eline normaal gesproken snowboard ik maar dit keer ga ik mee voor de gezelligheid. Doordat ik ‘ziek’ ben heb ik een erg slechte conditie 🙂 maar volgende keer weer beter!

 7. Madelief
  9 december 2010 at 17:57 (12 jaar ago)

  @Sanne Oh, dat is wel leuk idd (: Het is echt supergaaf daar!