Review: Lush Rub Rub Rub shower scrub

In een shopvlog kwam deze showerscrub van Lush al voorbij en ik heb deze lang genoeg kunnen testen om mijn mening er over te vertellen. Het is dus een scrub die je voor je lichaam kunt gebruiken, maar het is ook geschikt voor je haar. Dat laatste vind ik niet zo heel aantrekkelijk dus dat heb ik maar niet getest. Lees hier wat ik van het product vind.

Het is een scrub die in het bekende zwarte potje zit en er zit 330 gram scrub in. Naast dat het een scrub is, is het ook een gewone douchegel waar zeezout aan toegevoegd is. De kleur van het goedje is smurfen blauw en het ziet er daardoor een beetje chemisch uit. Maar gezien het een product is van Lush kan ik me niet voorstellen dat het chemisch is en als ik de ingredienten bekijk zie ik wel een kleurstof die zorgt voor de blauwe kleur en dit is een synthetische bestanddeel. Misschien een nadeel voor sommige mensen.De geur is heel fris en je moet ervan houden, ik persoonlijk vind het niet zo lekker. Zelf ben ik namelijk meer fan van lekkere zoete geurtjes.

In de winter kan mijn huid een scrub beurt goed gebruiken, ik heb namelijk in de winter behoorlijk last van kleine jeukende bultjes. De scrub gebruik ik onder de douche en ik breng het aan met mijn handen. Het is niet een hele ruwe scrub, maar dat vind ik eigenlijk wel fijn. Ook zou je het op een washandje kunnen doen, misschien werkt dit net wat prettiger. Een nadeel is dat het in een pot zit. Hierdoor moet je het er heel voorzichtig  uithalen en zorgen dat er geen water bij komt. Als er namelijk water in komt dan kun je het product na een week weggooien want water gaat heel snel rotten. Wat je misschien kunt doen is het product in een leeg flesje gieten. Ook heb ik de Rub Rub Rub in een flesje gezien maar ik kan deze niet vinden in de webshop dus ik denk dat dit niet meer verkrijgbaar is. Mijn huid is na het scrubben erg zacht dus het werkt in ieder geval goed!

Het product doet dus goed zijn werk, mijn huid wordt lekker zacht. Het potje is daarentegen niet echt handig, maar hier is natuurlijk wel een oplossing voor te verzinnen. De geur is voor mij echt een nadeel, het is gewoon niet mijn ding. Doe mij maar een lekker zoet geurende scrub. Ik zou deze scrub niet snel weer kopen, maar ik ga het natuurlijk wel gewoon gebruiken totdat het op is. Voor een pot van 330 gram betaal je in Nederland €12,95 en in de UK €8,20 ik kan me voorstellen dat je dit best veel geld vindt voor een scrub.

115 Comments on Review: Lush Rub Rub Rub shower scrub

 1. Arantxa
  4 december 2010 at 15:34 (11 jaar ago)

  Awww je bent mij voor! Lekkere scrub is dit, hij ruikt lekker maar is niet echt zuinig in gebruik vind ik.

 2. Lisanneleeft
  4 december 2010 at 15:57 (11 jaar ago)

  Stom dat het in NL zo veel duurder is altijd!

 3. natasja
  4 december 2010 at 15:59 (11 jaar ago)

  nou het is inderdaad wel chemis wil je een tip over scrub spul wat echt goed is van yves roucher daar heb je hele goede produkten en niet duur en het zit ook in een leuke wekpot en het produkt heet LES PLAISIRS NATURE PEELING ze hebben div varianten zoals jij houd van zoet schreef je perzik vanilie olijf wil het voor mij testen zal ik leuk vinden

 4. Lisa
  4 december 2010 at 16:14 (11 jaar ago)

  Klinkt wel fijn, jammer van de geur maar wie weet vind ik hem wel OK dan 🙂 Geuren zijn persoonlijk hé 🙂

 5. femketje
  4 december 2010 at 18:16 (11 jaar ago)

  klinkt goed ;D

 6. janne
  5 december 2010 at 10:46 (11 jaar ago)

  Serieus, ik HOU van Lush!!

 7. Eline
  5 december 2010 at 16:37 (11 jaar ago)

  Ik heb van de week echt staan twijfelen bij deze!

 8. Hande
  6 december 2010 at 17:28 (11 jaar ago)

  IK vind het eigenlijk niet zo veel gedl voor en grote pot met scrub van de Lush.
  Best wel stom dat je het meteen na 1week moet weggooien als er water in komt, van mijn part mogen ze weer terug in de fllessen. Ze waren inderdaard eerst in flesjes te koop, maar ze hebben de flessen vervangen in potten,daardoor dat je het niet kon vinden! Ik denk dat ik dan toch maar ga ruiken, ben benieuwd naar de geur. Maar voorlopig geen scrubs voor mij,ik wil een Sabon scrub, yeaah.