Catrice Luminous Lips Lipstick

cat005

Catrice heeft een tijdje geleden het assortiment uitgebreid met diverse nieuwe make-up producten, waaronder de ‘Luminous Lips Lipsticks’. Deze lipsticks zijn maar liefst verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Laatst bracht ik een bezoekje aan de Kruidvat en mijn oog viel direct op twee prachtige roze tinten, namelijk; 080 Don’t Mind The Pink & 110 My Pink-Instinct.

cat001

De Luminous Lips Lipstick hebben een verzorgende textuur met o.a. hyaluronzuur. De lipstick voelt fijn aan aan geven de lippen zichtbaar meer volume. De finish is zacht, zorgt voor een intense glans en een medium dekking. In totaal zijn er dus 14 verschillende kleuren, van krachtig roze tot aan klassiek rood…

Mijn oog viel dus op twee pittige roze tinten, ik hou wel van een beetje kleur op mijn lippen. Daarnaast is roze ook nog eens mijn lievelingskleur dus helemaal toevallig is het niet. De lipsticks zitten in een mooie metalen huls en hierdoor oogt de lipstick alles behalve goedkoop. Aan de onderkant van de huls zit een sticker in de kleur van de lipstick met de naam en kleurcode, handig.

cat002cat004

De lipstick heeft een fijne geur, ik ruik vanille. Ook vind ik de vorm van de stick heel fijn, deze loopt mooi in een puntje waardoor je secuur de lipstick aan kunt brengen. De lipstick is behoorlijk romig en dat maakt het aanbrengen ook extra prettig. Qua dekking is deze lipstick inderdaad medium, je zou de lipstick wel wat meer kunnen opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen. De lipsticks doen mij heel erg denken aan MAC Huggable lipcolour, alleen dan voor een zachter prijsje.

Hieronder zie je de lipsticks geswatched, op zowel mijn arm als op mijn lippen…

cat101

080 Don’t Mind The Pink & 110 My Pink-Instinct.

cat1

De kleur 080 Don’t Mind The Pink is een roze tint met een klein beetje een koraalkleurige ondertoon.

cat2

De kleur 110 My Pink-Instinct is iets feller en heeft meer een blauwige ondertoon.

De lipsticks brengen erg prettig aan, dit komt dus door de vorm van de stick en de textuur. Doordat de lipstick zo romig is, glanst die mooi en voelt die ook heel prettig aan op mijn lippen. Eigenlijk is dit product heel erg vergelijkbaar met een lippenbalsem. De lipsticks hebben niet een hele lange houdbaarheid, na twee uurtjes (incl. wat gedronken & gegeten) is het zeker tijd om je lippen weer even bij te werken.

Ik ben heel enthousiast over de Catrice Luminous Lips Lipstick, ik vind de kleurtjes prachtig, de lipstick is makkelijk aan te brengen en voelt ook nog eens bijzonder fijn aan op mijn lippen. De Luminous Lips Lipstick is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €3,99.

140 Comments on Catrice Luminous Lips Lipstick

 1. Nicole
  10 maart 2015 at 08:17 (7 jaar ago)

  Wat een mooie lipsticks zeg. De finish vind ik echt prachtig en de kleuren ook!

 2. Lonneke
  10 maart 2015 at 10:08 (7 jaar ago)

  Wat een prachtige kleuren en ze hebben ook een mooie glans.

 3. Miranda
  10 maart 2015 at 10:27 (7 jaar ago)

  Wat een prachtige kleuren. Helemaal lente/zomerproof. Wanneer de zon weer schijnt heb ik altijd zin om mijn gekleurde lipproducten weer uit de kast te halen (:

 4. Kirsten
  10 maart 2015 at 12:01 (7 jaar ago)

  De kleuren zijn erg mooi maar voor mij net te glanzend!

 5. Luna
  10 maart 2015 at 12:46 (7 jaar ago)

  Wat een mooie kleuren!

 6. Tessa
  10 maart 2015 at 14:12 (7 jaar ago)

  Wauw, ze zien er inderdaad erg luxe uit! Helaas niet echt een kleur naar mijn smaak, ga de andere snel in de winkel bekijken!

 7. Esra
  10 maart 2015 at 14:49 (7 jaar ago)

  Ik heb veel lipsticks voorbij zien komen, maar vind deze twee toch wel de mooiste! X

 8. Manon
  10 maart 2015 at 14:50 (7 jaar ago)

  Hele mooie kleuren!

 9. Emma
  10 maart 2015 at 14:50 (7 jaar ago)

  Hele mooie kleuren! En echt niet duur. Ze staan je heel mooi, vooral die 2e zo mooi fris!

 10. Beautyjuf
  10 maart 2015 at 23:30 (7 jaar ago)

  Wat een prachtige tinten voor de komende lente / zomer! Ik vind het glanzende effect erg mooi.

 11. Gaby
  15 maart 2015 at 11:00 (7 jaar ago)

  Ik hou meer van matte lipsticks maar ze zien er wel mooi uit!