Ik test het voor je uit: Idol-White

Precies een maand geleden verscheen er een artikel over Idol-White. Hierin vertelde ik dat ik een maand lang Idol-White zou uit gaan testen en die maand is inmiddels voorbij. Zoals ik ook al in vorige artikel schreef, blijkt witte tanden hebben een ware hype. Dit vind ik ook wel logisch want mooie verzorgde tanden vind ik ook een onderdeel van beauty. Mijn tanden zijn niet super geel, maar ze mogen van mij natuurlijk altijd witter. Lees hier mijn bevindingen over Idol-White…Ik heb de pen 1 keer per dag gebruikt, meestal s’avond na het tandenpoetsen. Het is een erg makkelijk product om te gebruiken. Het is een soort van pen waar je aan kan draaien en daardoor komt er vloeistof uit. De eerste keer dat je het product gebruikt moet je wel even flink draaien en een beetje geduld hebben. Ik dacht ,oh, hij doet het niet. Maar uiteindelijk kwam er toch vloeistof uit. Op de pen zit een kwastje en met dit kwastje kun je heel makkelijk over je tanden gaan. Wanneer het op je tanden zit mag je een half minuut niet met je lippen tegen je tanden zitten. Daarna mag je gewoon je mond weer ontspannen en mag je een half uurtje niet eten en drinken. Na de dertig minuten spoel je even je mond. Wat ik erg fijn vind aan dit product is dat je geen toeters en bellen in je mond hebt, dus geen bitjes of andere dingen. De vloeistof zelf heeft niet echt een lekkere smaak, best wel bitter maar het is wel te doen. Na het gebruik zijn mijn tanden niet gevoeliger, mijn tandvlees daarentegen wel een klein beetje maar na een uurtje is dit voorbij. Ik zag na de eerste paar keer niet meteen resultaat, maar na een tijdje zag ik toch echt dat mijn tanden witter zijn geworden. Verwacht geen spierwitte tanden, maar mijn tanden zijn echt paar tinten witter geworden.

Conclusie: Het is een fijn product om te gebruiken, geen vervelende attributen en het kost helemaal niet veel tijd. Je tanden worden na elke dag te gebruiken paar tinten witter en ik kreeg zelfs opmerkingen van mensen die vonden dat mijn tanden witter waren geworden. Ik krijg er geen gevoelige tanden van maar mijn tandvlees wordt wel een beetje gevoelig maar dit trekt na een tijdje weer weg. De Idol-White pen doet dus waar het voor bedoeld is. Verwacht geen hagelwitte tanden maar je tanden worden zeker wel een paar tintjes lichter. Voor €49,95 kun je hier een verpakking Idol-White kopen voor 2 pennen (dit is ruim voldoende voor twee maanden gebruik). Dit vind ik zelf niet heel duur want je tanden bleken in een kliniek is echt een stuk duurder. Dit product vind ik een aanrader voor mensen die niet hele gele tanden hebben en gewoon paar tintjes lichter willen.

(Ik heb geen foto van mijn tanden gemaakt omdat het helaas erg donker is buiten. Het lukte niet om een mooie realistische foto te maken, maar als je in mijn filmpjes kijkt zie je duidelijk dat mijn tanden wel witter zijn geworden. Mochten jullie toch een foto willen zien laat het me dan even weten en deze voeg ik dan alsnog toe).

110 Comments on Ik test het voor je uit: Idol-White

 1. natasja
  16 december 2010 at 14:01 (11 jaar ago)

  ik vraag mij af of het wel zo goed is voor je tanden ivm glazuur want ik heb het weleens naar gevraagd aan te tandarts en die zij dat het niet zo goed is als je het vaak gebruikt zal toch wel uit kijken hoor sanne als je tanden witter wil kan je beter naat de mondhygiene gaan tip bijt in een citroen werkt ook

 2. Eline
  16 december 2010 at 14:55 (11 jaar ago)

  Natasja, juist de zuren uit een citroen zijn heel schadelijk voor je tanden, niet echt een goede tip dus!

 3. femketje
  16 december 2010 at 16:07 (11 jaar ago)

  valt nog mee dat het ook echt werkt XD ik verwacht nooit zo veel van zulk soort producten

 4. Madelief
  16 december 2010 at 18:34 (11 jaar ago)

  Ik zou nog wel graag een foto willen zien (: Je klinkt in ieder geval enthousiast!

 5. Lisa
  17 december 2010 at 00:10 (11 jaar ago)

  Hmmm, klinkt wel fijn en interessant! Bedankt voor de review 🙂

 6. Vera
  17 december 2010 at 17:55 (11 jaar ago)

  Thanks voor de review, ik zoek ook nog steeds zoiets.
  Al zou ik nog wel graag een foto willen zien 🙂

 7. Sanne van Huis
  17 december 2010 at 17:55 (11 jaar ago)

  @iedereen de foto gaat er nog komen hoor..alleen dan moet het weer een klein beetje meewerken 😉

 8. kimberly
  12 januari 2011 at 19:48 (11 jaar ago)

  Weet jij soms een product die hierop lijkt maar dat je in een gewone winkel kan kopen?