Mijn eerste drie Gosh nagellakjes

Tegenwoordig ben ik helemaal into nagellak en ik heb inmiddels al een heleboel verschillende kleurtjes en merken. Maar nog nooit had ik lakjes van Gosh en ik was hier toch wel heel benieuwd naar. Ik zocht drie verschillende kleurtjes uit en deze wil ik graag aan je laten zien.

De eerste kleur is ‘Silver’ niet echt een originele naam maar je weet wel meteen wat voor kleur het is. Deze nagellak heeft lekker veel shimmer. Ik had wel echt twee laagjes nodig, misschien zelfs wel een derde laag. Ik heb deze kleur twee dagen lang met topcoat gedragen zonder dat die ging chippen. Het lakje lakt ook heel fijn, vergelijkbaar met die van Catrice.

Het volgende kleurtje heet ‘Bleu Monday’ meteen al een veel leukere naam en ik vind het een erg mooi kleurtje. Er zitten hele mooie glitters in en het is leuke blauwe kleur. In het zonlicht ziet de nagellak er nog mooier uit. Deze kleur heeft drie laagjes nodig en lakt iets moeilijker dan de andere twee. Ik kreeg heel snel een streperig effect, maar na drie laagjes zie je daar niets meer van terug.

Het laatste kleurtje is ‘Gold’ ook niet echt een originele naam. Deze kleur gebruikte ik ook voor mijn kerst marble nails. Het is een gouden kleur met lekker veel shimmer. Een echt kerst lakje vind ik het. Ik deed twee laagjes op en dit is op zich genoeg. Het lakje lakt heel fijn en blijft makkelijk twee dagen goed op mijn nagels zitten.

Ik ben heel erg tevreden over deze lakjes van Gosh en ga ze zeker vaker kopen. De lakjes kosten geloof ik €6,49, but tell me if i’m wrong!

80 Comments on Mijn eerste drie Gosh nagellakjes

 1. evelien
  25 december 2010 at 14:53 (12 jaar ago)

  die blauwe is super mooi! kwil ook nog echt graag een blauwe..
  misschien dat ik deze ook wel ga halen 🙂

  Fijne kerstdagen!!

 2. Teddy
  25 december 2010 at 14:53 (12 jaar ago)

  Ik heb heel wat lakjes van GOSH en vind ze erg fijn! De eerste 2 heb ik ook :D:D

 3. Eline
  25 december 2010 at 15:22 (12 jaar ago)

  ik heb nog helemaal geen gosh lakjes

 4. Lisanne
  25 december 2010 at 15:39 (12 jaar ago)

  Oh, bleu monday is nice! 🙂 Jammer dat hij zo streept, maar dat hebben veel blauwe lakjes lijkt het wel… (Die van mij wel in ieder geval ;))

 5. femketje
  25 december 2010 at 17:02 (12 jaar ago)

  leuke lakjes 😀

 6. Esther
  25 december 2010 at 20:59 (12 jaar ago)

  Ik wil die goude 😉

  Voor nagellakaddicts;
  de lakjes van rimmel zzijn echt aan e raden, lakt heel fijn, heeft een breed plat borsteltje, een laagje is genoeg, blijft zonder topcoat ongveer 3 tot 4 dagen zitten. Ze zij 7,- ; niet budgetproof voor sloebers als ik, maar ze zijn echt geweldig.

 7. Femke
  26 december 2010 at 18:11 (12 jaar ago)

  Ik heb ook nog niks van Gosh maar ze zien er echt super leuk uit!

 8. Lisa
  26 december 2010 at 19:52 (12 jaar ago)

  Die blauwe vind ik het mooiste denk ik 😀 Bedankt voor de swatches! 🙂

 9. xlittle.girl
  26 december 2010 at 23:39 (12 jaar ago)

  Ik heb ook nog niks van Gosh, maar ik ga zeker een lakje halen!

 10. Evelien
  27 december 2010 at 00:22 (12 jaar ago)

  Gold is een hele mooie kleur. Goede aankopen!