Veilig online (Sinterklaas)cadeaus kopen!

(Advertorial)

Steeds meer mensen maken gebruik van online shopping en omdat Sinterklaas en de pieten ook met de tijd meegaan doen zijn vanuit hun luie stoel ook aankoopjes via het internet. Vorig jaar zijn er maar liefst 1 miljoen Sinterklaas cadeautjes via internet besteld en ze verwachten dit jaar nog meer te verkopen.

Sommige mensen zijn toch nog een beetje huiverig om hun aankopen via het world wide web te doen en vooral als er betaald moet worden via een creditcard. Een creditcard is natuurlijk super makkelijk, maar wanneer je de pas per ongeluk kwijtraakt kan iemand via internet met jouw kaart makkelijk een aankoop doen.Daarom is er nu een MasterCard® met een SecureCode™ die alleen de eigenaar van de pas in bezit heeft. Dit is een persoonlijk wachtwoord of code speciaal voor online betalingen. Eigenlijk een beetje te vergelijken met een pincode op je betaalpas. Door deze SecurCode voorkom je dat iemand onterecht aankopen doet met jouw pas.

Je begrijpt dat online winkelen nu nog makkelijker en veiliger is, voor meer informatie hierover kijk je op mastercard.nl.

68 Comments on Veilig online (Sinterklaas)cadeaus kopen!

 1. Eline
  17 november 2010 at 22:18 (12 jaar ago)

  Ik wil geen cc, dan kan ik me niet meer inhouden denk!

 2. Sanne van Huis
  17 november 2010 at 22:20 (12 jaar ago)

  @Eline ik ook niet hoor…dan komt niet goed. Soms mag ik de cc van mijn vriend lenen maar dan moet ik het wel direct terugbetalen (die weet ook wel hoe ik ben..hahah)

 3. Emma
  18 november 2010 at 17:48 (12 jaar ago)

  een cc is ook niks voor mij (: ben wel blij met paypal en ideal!

 4. Judith
  18 november 2010 at 22:07 (12 jaar ago)

  Wel handig, maar ook niks voor mij denk ik 🙂