Pupa komt met een kerstcollectie ‘Rebel Chic’

Ik werd erg blij bij het zien van deze nieuwe collectie van Pupa. Het bestaat uit hele mooie warme kleuren en ik weet dat de kwaliteit van Pupa erg goed is. De steekwoorden die bij deze collectie passen zijn: Sensueel, Rock attitude, sterke vrouwelijkheid, stralend en feestelijk. Zelf vind ik deze woorden inderdaad erg goed passen bij de collectie. De look op op de bovenste foto vind ik ook erg mooi en de donkere lippen knallen eruit. De verpakkingen zien er ook allemaal erg chic uit, ik hou daar wel van. Pupa heeft erg mooie producten in deze collectie. Mijn persoonlijke favorieten zijn de: Shimmering touch (de kwast) deze kun je over je gehele lichaam gebruiken, de lipgloss en de oogschaduw zien er ook veelbelovend uit. De producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel.

113 Comments on Pupa komt met een kerstcollectie ‘Rebel Chic’

 1. Eline
  4 november 2010 at 18:35 (12 jaar ago)

  Ze hebben toch meer producten dan bovenstaande?

 2. Sanne van Huis
  4 november 2010 at 19:02 (12 jaar ago)

  @Eline Ja ze hebben idd meer producten, ook nog lipsticks. Ik ga nog een uitgebreider artikel maken waarin ik meer producten van deze collectie laat zien..

 3. janne
  5 november 2010 at 13:40 (12 jaar ago)

  woooooww dat zijn mooie producten!! En die 1e foto vind ik er ook echt geweldig uitzien!!!

 4. Kim
  6 november 2010 at 13:31 (12 jaar ago)

  Erg mooi!

 5. Emma
  6 november 2010 at 18:31 (12 jaar ago)

  ziet er mooi uit, ik houd van dit soort kerstkleuren!
  ik vind pupa alleen best lastig verkrijgbaar?